musim se opakovat .. ty tu tiskarnu pripoj primo a ne pres nejaky windows a hesla .. asi si nerozumime .. podivej se prosim na ten clanek, na ktery jsem odkazal
Mno s mojí AJ je to trochu horší, ale co jsem z toho pochopil je to o tom jak nastavit tu tiskárnu z ubuntu pro ostatní systémy např w7. Jenže ta tiskárna je připojená přes usb k w7. Dále když jsem nastavil nepožadovat heslo pro skupinu tak sem se připojil, ale zůstal sem vyset na instalaci ovladačů v půlce se to normálně zasekne.
Teď jsem připojil fyzicky tu tiskárnu k notebooku s Ubuntu, kde když dám nainstalovat tiskárnu tak se to zase sekne v polovině. Následně sem navštívil stránky Epson stáhnou jsem si ovladače s příponou deb a zase se to seklo v polovině (provádí se změny). Jak sem psal na začátku síť mi funguje, ale heslo a ovladače k tiskárně ne.
Windows print server
Euh... sorry, this section is missing, but anyway, why would you want this Smile :-) ?
Jednoduše o co se mi jedná je, aby tiskárna připojená přes usb epson xp-202 k W7 mi tiskla z ubuntu přes síť.
Jinak děkuji, že se mnou trápíte je to špatné já vím, ale snažím se na tom pracovat.