Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Enemy: Territory Quake Wars  (Přečteno 9532 krát)

Beetljuice

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 838
    • Zobrazit profil
Enemy: Territory Quake Wars
« kdy: 16 Října 2007, 21:48:10 »
Vyšla demoverze hry Enemy Territory : Quake Wars  :) Obsahuje jednu kampaň a možnost hry na LAN a po internetu. Stahujte z idsoftware.com.
Sem zvědavej jak Vám to pojede.  ;)
Aj dont spíík ííngliš :)

Milhouse

  • Moderátor
  • Guru
  • ***
  • Příspěvků: 5722
    • Zobrazit profil
Re: Enemy: Territory Quake Wars
« Odpověď #1 kdy: 16 Října 2007, 22:18:50 »
Hmmm, po instalaci si ani neškrtne. A na luštění výpisu nemám chuť.

N. Á. V. O. D. Y.
 "...naše práce není vidět, ale je důležitá!"

Beetljuice

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 838
    • Zobrazit profil
Re: Enemy: Territory Quake Wars
« Odpověď #2 kdy: 16 Října 2007, 22:49:25 »
U mě Athlon XP 2200, 1GB RAM,nVidia GeForce FX5200 128MB a musím to jet na nejnižší rozlišení a nejnižší detaily a jakžtakž se to dá, ale s True Combat a Americas Ops se to nedá srovnat, tam to lítá jak čert. :(
Aj dont spíík ííngliš :)

Stov1k

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 51
    • Zobrazit profil
Re: Enemy: Territory Quake Wars
« Odpověď #3 kdy: 17 Října 2007, 00:43:22 »
Beetljuice: To koukám, že ti to jde. Ja mám podobnej počítač a seká se to mírně i na nejhorší nastavení. Když mam rozlišení 640x480 a nízské detaily, tak to vypada na 22" monitoru trochu divně a když si nastavim o něco lepší detaily a rozlišení (http://www.tuxhero.ic.cz/ETQW/), tak je hra nehratelná :(
« Poslední změna: 17 Října 2007, 01:34:30 od TuxHero »
Jabber: stov1k@linuxclan.org
Desktop: AMD Athlon 64 X2 5600+ 2800MHz; 2048 MB DDR2 RAM 800MHz; GeForce NX8600GT Twin Turbo 256 MB DDR3; Seagate Barracuda 7200.11 ST640323AS; Acer AL2216Wsd;
Notebook: AMD Phenom II X4 2000MHz; 4096 MB DDR3 RAM 1066MHz; ATI Mobility Radeon HD 5470 1024 MB DDR3

Beetljuice

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 838
    • Zobrazit profil
Re: Enemy: Territory Quake Wars
« Odpověď #4 kdy: 17 Října 2007, 08:14:52 »
Beetljuice: To koukám, že ti to jde. Ja mám podobnej počítač a seká se to mírně i na nejhorší nastavení. Když mam rozlišení 640x480 a nízské detaily, tak to vypada na 22" monitoru trochu divně a když si nastavim o něco lepší detaily a rozlišení (http://www.tuxhero.ic.cz/ETQW/), tak je hra nehratelná :(
Psal jsem jakžtakž (640x480,Low), když je plný pole lidí a akcí,tak se to ještě zhorší :(
Aj dont spíík ííngliš :)

ADIO45

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 847
  • snažím poradit...nezáleží na karmy ale snahu :)
    • Zobrazit profil
    • Dráčkovo herní doupě
Re: Enemy: Territory Quake Wars
« Odpověď #5 kdy: 17 Října 2007, 14:44:34 »
no jinak hra je dobra ale muj pc nerozjede proste mam starsi hardware  :-[
Toshiba L505 - iCore-3, ATI Radeon HD, 4GB ram,500GB  + Win7 s virtual Ubuntu
Neumím psát česky. Jsem sluchově postižení...

Stov1k

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 51
    • Zobrazit profil
Re: Enemy: Territory Quake Wars
« Odpověď #6 kdy: 17 Října 2007, 16:09:13 »
Tak sem to zkousel s rozlisenim 640x480 (Low) a 3 vs. 3 hraci to jeste hrat jde bez sekani
Jabber: stov1k@linuxclan.org
Desktop: AMD Athlon 64 X2 5600+ 2800MHz; 2048 MB DDR2 RAM 800MHz; GeForce NX8600GT Twin Turbo 256 MB DDR3; Seagate Barracuda 7200.11 ST640323AS; Acer AL2216Wsd;
Notebook: AMD Phenom II X4 2000MHz; 4096 MB DDR3 RAM 1066MHz; ATI Mobility Radeon HD 5470 1024 MB DDR3

XomboX

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 454
    • Zobrazit profil
Re: Enemy: Territory Quake Wars
« Odpověď #7 kdy: 17 Října 2007, 17:56:51 »
Rad bych tu hru taky zkusil, ale asi na to nemam kompa. Pise mi to toto:
Kód: [Vybrat]
Detected
        1 1.66 GHz CPU
        1008 MB of System memory
        512 MB of Video memory on an optimal video architecture

This system qualifies for Low quality.
Initializing SDL subsystem
Loading GL driver 'libGL.so.1' through SDL
WARNING: SDL_GL_LoadLibrary libGL.so.1 failed: No dynamic GL support in video driver

execing 'specs/minspec.dat'
execing 'specs/minspec_cpu.dat'
execing 'specs/minspec_gamedetail.dat'
execing 'specs/minspec_gpu.dat'
execing 'specs/minspec_gpudetail.dat'
execing 'specs/minspec_lighting.dat'
execing 'specs/minspec_foliage.dat'
TODO: Sys_GetGfxDeviceIdentification
Vendor: Device:
execing 'specs/minspec_foliage.dat'
Opening IP socket: localhost:-1
Initializing SDL subsystem
Loading GL driver 'libGL.so.1' through SDL
WARNING: SDL_GL_LoadLibrary libGL.so.1 failed: No dynamic GL support in video driver

------- Initializing renderSystem --------
----- R_InitOpenGL -----
signal caught: 'Segmentation fault', si_code 1
callstack:
0x0
[0x082cc6d1]
[0x082bc82f]
[0xffffe440]
Trying to exit gracefully..
--------------- BSE Shutdown ----------------
---------------------------------------------
Shutting down SDL subsystem
idRenderSystem::Shutdown()
thread priority set to 0

Kurna, konecne nejaka poradna parba i na linux a ono to chce takovy sileny pozadavky na HW. Hruuza :-)
Asus A6JC-Q003, Ubuntu
Jabber: xombox@jabbim.cz
Ubuntu User number is #12210  Monday, applications choke Tuesday, Wednesday, RAID set's broke Thursday, let out the magic smoke but on Friday, I patch bugs Monday, my xorg conf is toast Tuesday, Wednesday, CPU roasts Thursday, it won't even POST but on Friday, I patch bugs

Dr.Joe

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 48
    • Zobrazit profil
Re: Enemy: Territory Quake Wars
« Odpověď #8 kdy: 17 Října 2007, 20:16:56 »
Můžete mi poradit? Při pokusu o spuštění mi to hodí tuhle hlášku:

ETQW-demo-client-1.1-full.r5.x86.run: 1: Syntax error: "(" unexpected
Lubuntu 18.04

Beetljuice

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 838
    • Zobrazit profil
Re: Enemy: Territory Quake Wars
« Odpověď #9 kdy: 17 Října 2007, 21:48:20 »
Můžete mi poradit? Při pokusu o spuštění mi to hodí tuhle hlášku:

ETQW-demo-client-1.1-full.r5.x86.run: 1: Syntax error: "(" unexpected

A jak jsi to spouštěl?./ETQW-demo-client-1.1-full.r5.x86.run ?
Aj dont spíík ííngliš :)

Beetljuice

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 838
    • Zobrazit profil
Re: Enemy: Territory Quake Wars
« Odpověď #10 kdy: 17 Října 2007, 21:51:18 »
Rad bych tu hru taky zkusil, ale asi na to nemam kompa.
Kurna, konecne nejaka poradna parba i na linux a ono to chce takovy sileny pozadavky na HW. Hruuza :-)
Minimum system requirements:
----------------------------
- GNU/Linux x86 system
x64/amd64 systems supported through 32 bit emulation layer only
BSD systems through Linux ABI compatibility
- Pentium(r) 4 2.0 GHz or Athlon(tm) XP 2000+ processor
- 512MB RAM
- Kernel 2.6, configured for 1000Hz tick and other low latency settings

3D acceleration (not required for server):
   - SDL >= 1.2 [1] ( >= 1.2.10 recommended )
   - latest OpenGL drivers - correctly configured!
   - nVidia(r) GeForce 5700 (except LE and VE)
   - ATI(r) Radeon 9700

Zas tak náročný by to bejt nemělo,ale asi je :(
Aj dont spíík ííngliš :)

Dr.Joe

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 48
    • Zobrazit profil
Re: Enemy: Territory Quake Wars
« Odpověď #11 kdy: 18 Října 2007, 07:22:17 »
A jak jsi to spouštěl?./ETQW-demo-client-1.1-full.r5.x86.run ?

Nastavil jsem práva pro spuštění, v terminálu jsem se přesunul do složky se souborem a zadal jsem

Kód: [Vybrat]
sudo sh ETQW-demo-client-1.1-full.r5.x86.run
Lubuntu 18.04

Beetljuice

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 838
    • Zobrazit profil
Re: Enemy: Territory Quake Wars
« Odpověď #12 kdy: 18 Října 2007, 08:42:12 »
A jak jsi to spouštěl?./ETQW-demo-client-1.1-full.r5.x86.run ?

Nastavil jsem práva pro spuštění, v terminálu jsem se přesunul do složky se souborem a zadal jsem

Kód: [Vybrat]
sudo sh ETQW-demo-client-1.1-full.r5.x86.run
1. Hry zásadně instaluju do vlastního adresáře mimo systém, na který má práva i norm. uživatel. Je to dobré k tomu, že nepotřebuješ sudo k instalaci, nezasír..š systém a navíc v případě, že budeš instalovat znovu, nebo nový systém, tak ti odpadá opětná instalace hry.
2. Spusť to jak jsem psal já tedy :
Kód: [Vybrat]
./ETQW-demo-client-1.1-full.r5.x86.run
Aj dont spíík ííngliš :)

Stov1k

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 51
    • Zobrazit profil
Re: Enemy: Territory Quake Wars
« Odpověď #13 kdy: 18 Října 2007, 13:28:09 »
Rad bych tu hru taky zkusil, ale asi na to nemam kompa.
Myslim, ze je problem s knihovnami, nikoliv s pocitacem. Jak si si mohl v mem podpisu vsimnout, mam horsi pocitac nez ty.

Kód: [Vybrat]
Initializing SDL subsystem
Loading GL driver 'libGL.so.1' through SDL
WARNING: SDL_GL_LoadLibrary libGL.so.1 failed: No dynamic GL support in video driver
A pro porovnání
Kód: [Vybrat]
Initializing SDL subsystem
Loading GL driver 'libGL.so.1' through SDL
Desktop resolution: 1680x1050
SDL_ListModes:
1680x1050 1600x1024 1440x900 1400x1050 1360x765 1280x1024 1280x960 1280x800 1280x768 1280x720 1152x864 1024x768 960x600 840x525 832x624 800x600 800x512 720x450 640x512 640x480 640x400

Funguje ti OpenGL?
_________________________________________________
Jaky chce hra pripojeni k netu?
« Poslední změna: 18 Října 2007, 21:39:24 od TuxHero »
Jabber: stov1k@linuxclan.org
Desktop: AMD Athlon 64 X2 5600+ 2800MHz; 2048 MB DDR2 RAM 800MHz; GeForce NX8600GT Twin Turbo 256 MB DDR3; Seagate Barracuda 7200.11 ST640323AS; Acer AL2216Wsd;
Notebook: AMD Phenom II X4 2000MHz; 4096 MB DDR3 RAM 1066MHz; ATI Mobility Radeon HD 5470 1024 MB DDR3

mycz

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 208
  • Lysergic acid diethylamide
    • Zobrazit profil
Re: Enemy: Territory Quake Wars
« Odpověď #14 kdy: 18 Října 2007, 20:01:55 »
hmm, tak mi to vyplivne toto:
 ERROR: The current video card / driver combination does not support the necessary features: GL_ARB_shader_objects GL_ARB_vertex_shader GL_ARB_fragment_shader

Grafiku mam GF 7300 a ta je podporovana. Vygooglil jsem neco, ale jenom pro okna... Nevite nekdo jak na to? jake pridat radky do xorg.conf, aby mi ty shadery fungovaly?

 Diky Michal
Píchali bychom si i vitamín C, kdyby to bylo ilegalní!

Roman "Schmaker" Šmakal

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1205
    • Zobrazit profil
Re: Enemy: Territory Quake Wars
« Odpověď #15 kdy: 18 Října 2007, 20:36:39 »
Možná nějakej aktuálnější driver jestli není?
Linux Gaming Clan leader
Konference na linuxclan@chat.linjab.net

mycz

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 208
  • Lysergic acid diethylamide
    • Zobrazit profil
Re: Enemy: Territory Quake Wars
« Odpověď #16 kdy: 18 Října 2007, 21:03:26 »
tak jsem nainstaloval nvidia-glx-new a uz to bezi... Diky
Píchali bychom si i vitamín C, kdyby to bylo ilegalní!

Dr.Joe

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 48
    • Zobrazit profil
Re: Enemy: Territory Quake Wars
« Odpověď #17 kdy: 21 Října 2007, 15:42:23 »
1. Hry zásadně instaluju do vlastního adresáře mimo systém, na který má práva i norm. uživatel. Je to dobré k tomu, že nepotřebuješ sudo k instalaci, nezasír..š systém a navíc v případě, že budeš instalovat znovu, nebo nový systém, tak ti odpadá opětná instalace hry.
2. Spusť to jak jsem psal já tedy :
Kód: [Vybrat]
./ETQW-demo-client-1.1-full.r5.x86.run

Díky za radu. Instalace se už povedla.
Lubuntu 18.04

Jakub

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 41
    • Zobrazit profil
Re: Enemy: Territory Quake Wars
« Odpověď #18 kdy: 15 Listopadu 2007, 12:35:28 »
Zdravím vás. Rád by som si aj ja chcel zahrať túto hru no neviem zohnať ET linuxovú verziu. Pozná nejaký link, kde by som si túto hru stiahol? Mám voľných 5 Gb na sťahovanie, tak budem rád ak mi niekto pomôže prípadne poradí ako to účine inštalovať, pretože ako vidím next, next, next a instal už tak nefunguje.  :D
Bol som, som a ešte pravdepodobne budem.

Beetljuice

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 838
    • Zobrazit profil
Re: Enemy: Territory Quake Wars
« Odpověď #19 kdy: 15 Listopadu 2007, 19:05:34 »
A koukal jsi se na první zápis v tomhle tématu? Tam ten link uvádím. :(
Aj dont spíík ííngliš :)

Jakub

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 41
    • Zobrazit profil
Re: Enemy: Territory Quake Wars
« Odpověď #20 kdy: 15 Listopadu 2007, 21:57:38 »
A koukal jsi se na první zápis v tomhle tématu? Tam ten link uvádím. :(


Nie je to náhodou demo?
Bol som, som a ešte pravdepodobne budem.

Beetljuice

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 838
    • Zobrazit profil
Re: Enemy: Territory Quake Wars
« Odpověď #21 kdy: 15 Listopadu 2007, 22:33:11 »
Tento link říká, že se jedná o oficiálního klienta. Víc nevím.
Aj dont spíík ííngliš :)

 


Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.