Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Gutsy Gibbon Final Release  (Přečteno 29058 krát)

Juraj

• Stálý člen
  • **
Re: Gutsy Gibbon FInal Release
« Odpověď #50 kdy: 18 Října 2007, 23:25:12 »
Spusti cez noc torrent, je to pomalšie ale istejšie ale ešte sa mi nestalo aby mi nesúhlasil MD5 sum. Upload nastav najviac na 20% aby si ho nemal vyšší ako download ;)
Asi to tak udělám, ale stejně zítra, protože u šumu PC se mi spát nechce...
Opravte mě, pokud se mýlím, ale on se myslím při stahování z torrentů kontroluje součet průběžně po částech a špatné se stahují automaticky znovu, proto se nemůže stát, že by výslednému souboru neseděl.
Mě se ještě nikdy nestalo, že by součet nesouhlasil, a už vůbec, že by se soubor nafoukl o nějaké 3%...  :-\

takře staženo torrentem a MD5 nesouhlasí :-( už při prvním pokusu uprostřed stahování to zahlásilo, že "Check data integrity nesedí tak jsem to smázl a začal znova - a stejně to nesedí :-(

oprava: dal jsem znovu ten "Check ...." našlo to asi 30 špatně stáhnutejch kousků a dotahu je to znova, tak uvidíme - omlouvám se za zmatek

Tak toto čítam prvý krát, povedal by som, že už z princípu torrentu je podobná vec vylúčená. Skôr som sa stretol s nefunkčnosťou torrentu kvôli neprítomnosti seederov ako toto. Teoreticky to možné je vtedy, ak vytvorím torrent a poskytnem na zdielanie vadny iso obraz... Možno ma niekto opraví a vysvetlí v akom inom prípade to možné je...

Trošku som sa tiež unáhlil a prehliadol som ten váš dodatok, torrent by to mal dať do poriadku.
« Poslední změna: 18 Října 2007, 23:27:45 od Juraj »

vhejda

• Aktivní člen
  • *
  • Když něco nevíš tak se zeptej, pěstí toneopravíš!
    • VHComputer
« Odpověď #51 kdy: 19 Října 2007, 02:45:50 »
Prave vyslo FINAL RELEASE na www.ubuntu.com !!!!!! ;)

Už je i na ubuntu.cz a stačí pouze přejít na vyšší přes správce aktualizací.... ;)

qUAKER

• Host
« Odpověď #52 kdy: 19 Října 2007, 09:47:46 »
vyzkousel jsem finalko Gutsyho a nepocituju ze by se neco oproti RC zmenilo. takze LiveCD zalozim na RC jak to mam rozpracovane(pouze stahnu aktualizace,aby bylo live aktualizovano)

nezik

• Stálý člen
  • **
    • Chalupa Himmelreich
« Odpověď #53 kdy: 19 Října 2007, 15:09:34 »
hlásím se z GG, instalace proběhla hladce a rychle. Všechno chodí jak má. Dokonce LCD má vyšší obnovovací frekvenci než dříve 85Hz/60Hz a našlo mi to i modem, kterej v FF nešel (stejně ho nepoužívám, taxem to neřešil). ale hlavně tu mám pořádek :)
Ubuntu 16.04
Kdesu není první slovo Hanáckeho opilce po probuzení, ale příkaz systému.
Ubuntu - nejlepší pařba od Diabla II. ;D

min25

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #54 kdy: 19 Října 2007, 16:17:32 »
hlásím se z GG, instalace proběhla hladce a rychle. Všechno chodí jak má. Dokonce LCD má vyšší obnovovací frekvenci než dříve 85Hz/60Hz a našlo mi to i modem, kterej v FF nešel (stejně ho nepoužívám, taxem to neřešil). ale hlavně tu mám pořádek :)
Tobě opravdu fungují systémové zvuky bezchybně?

Marp

• Moderátor
  • Závislák
  • Moje práce není probudit ovce, ale shromáždit vlky
    • Marek Marp Pszczolka
« Odpověď #55 kdy: 19 Října 2007, 16:22:35 »
Tobě opravdu fungují systémové zvuky bezchybně?

To jsem se chtěl taky zeptat  ;)
Marek *Marp* Pszczolka
--------------------------------------------
Lenovo IdeaPad 5, CPU: 8jádrový AMD Ryzen 7, 16GB RAM, GPU: AMD ATI Renoir, 512GB SSD + Debian GNU/Linux Bookworm/Sid - Kernel: 5.18

nezik

• Stálý člen
  • **
    • Chalupa Himmelreich
« Odpověď #56 kdy: 19 Října 2007, 17:02:28 »
popravdě mám zapnutý jen to co bylo defaultně tj. zvuk při přihlášení a odhlášení, ale to mi jede.
zkusím zapnout všechno a dám vědět.

EDIT: tak máte recht, jedou mi jen ty dva zvuky. ostatní se sice přehraje ale jen v nabídce, ale páč sem to nikdy nepoužíval, taxem si toho nevšimnul
« Poslední změna: 19 Října 2007, 17:16:17 od nezik »
Ubuntu 16.04
Kdesu není první slovo Hanáckeho opilce po probuzení, ale příkaz systému.
Ubuntu - nejlepší pařba od Diabla II. ;D

min25

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #57 kdy: 19 Října 2007, 17:12:14 »
popravdě mám zapnutý jen to co bylo defaultně tj. zvuk při přihlášení a odhlášení, ale to mi jede.
zkusím zapnout všechno a dám vědět.
NEZIK: Taky mám zapnutý jen to co je v defaultním nastavení >:( V nastavení zvuku-systémové zvuky je vse zapnuto a test zvuku vse prehraje ok. Zkusil jsem zmenit zvuky na jiné, ale zmena nastala pouze pri prihlasování-drum/warning.wav a login/start.wav Ostatni v testu se taky zmenili ale mimi testu je to neme >:( . Hlavne ten logout me strasne mrzi.

Marp

• Moderátor
  • Závislák
  • Moje práce není probudit ovce, ale shromáždit vlky
    • Marek Marp Pszczolka
« Odpověď #58 kdy: 19 Října 2007, 17:16:52 »
To bude ten bug, co jsi psal výše a pochybuji, že to vůbec někomu půjde. Pomalu se s tím začínám smiřovat...
Marek *Marp* Pszczolka
--------------------------------------------
Lenovo IdeaPad 5, CPU: 8jádrový AMD Ryzen 7, 16GB RAM, GPU: AMD ATI Renoir, 512GB SSD + Debian GNU/Linux Bookworm/Sid - Kernel: 5.18

Tomáš Pikálek

• Závislák
    • Tomáš Pikálek
« Odpověď #59 kdy: 19 Října 2007, 21:03:41 »
Tááák, staženo (nakonec jsem použil torrent), nainstalováno a zkonfigurováno... Naprostá spokojenost...
Zdá se mi opět o něco rychlejší (i když to může být jen můj pocit, protože poslední dva měsíce byla moje instalace Ubuntu 7.04 podivně pomalá), většina změn je velmi příjemná...

Jakub Lucký

• Závislák
    • Jakub Lucký
« Odpověď #60 kdy: 19 Října 2007, 21:28:05 »
Tááák, staženo (nakonec jsem použil torrent), nainstalováno a zkonfigurováno... Naprostá spokojenost...
Zdá se mi opět o něco rychlejší (i když to může být jen můj pocit, protože poslední dva měsíce byla moje instalace Ubuntu 7.04 podivně pomalá), většina změn je velmi příjemná...
Hlavně start by měl být rychlejší... Implementovali do Ubuntu Upstart, což spouští inity paralelně...
FAQ-Často kladené otázky   Návody(wiki)     
Jakub@Life:~$ Ubuntu změnilo váš život, přejete si změny uložit?(Y/N)?
Děkujeme, že nekrmíte trolly Blogísek  :wq

Tomáš Pikálek

• Závislák
    • Tomáš Pikálek
« Odpověď #61 kdy: 19 Října 2007, 21:30:30 »
Implementovali do Ubuntu Upstart, což spouští inity paralelně...
Upstart je v Ubuntu už od Edgy...

Jakub Lucký

• Závislák
    • Jakub Lucký
« Odpověď #62 kdy: 20 Října 2007, 22:24:37 »
Implementovali do Ubuntu Upstart, což spouští inity paralelně...
Upstart je v Ubuntu už od Edgy...
Tak to dopadá, když člověk používá Dappera...
FAQ-Často kladené otázky   Návody(wiki)     
Jakub@Life:~$ Ubuntu změnilo váš život, přejete si změny uložit?(Y/N)?
Děkujeme, že nekrmíte trolly Blogísek  :wq

hase

• Závislák
    • www.palenka.org
« Odpověď #63 kdy: 20 Října 2007, 23:24:07 »
Ja som sa vratil k FF . Za boha som nemohol rozchodit V GG mikrofonny vstup v SB live - a to som fakt urobil snad vsetko co sa dalo, chybal Real player (kukam cez neho nasu Tv cez myeuro) Video streamy nechcelo nacitavat do Hellix playeru...Budem sa s tym este drbat ale dost ma to sklamalo.
AMD 64.bit  6-core mb: M4A89PRO/USB3 , Nvidia GT 520

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.