Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Nenaběhnutí xserveru po upgrade na 7.10  (Přečteno 1481 krát)

alvyn

• Návštěvník
Nenaběhnutí xserveru po upgrade na 7.10
« kdy: 18 Října 2007, 17:53:30 »
hmm, příště si před aktualizací radši stahnu liveCD a vyzkouším. po instalaci se počítač kousne při náběhu xserveru. dělá mi to i liveCD.

Lidi nemáte někdo podobný problém? grafiku mám ati radeon9100. ve Feisty mi chodila v pohodě.
« Poslední změna: 21 Ledna 2008, 13:26:42 od Anna Taliánová »

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
Re: Nenaběhnutí xserveru po upgrade na 7.10
« Odpověď #1 kdy: 18 Října 2007, 17:57:43 »
Dovolil jsem si váš dotaz oddělit. Prosím příště svoje dotazy neumisťujte do naprosto nesouvisející diskuse. Děkuji za pochopení.

GlidingFLY

• Stálý člen
  • **
Re: Nenaběhnutí xserveru po upgrade na 7.10
« Odpověď #2 kdy: 18 Října 2007, 19:06:19 »
No toto rozhořčení docela chápu. Já už několikrát na tomto fóru doporučoval, pokud vážně jeden uvažuje o povýšení verze, že zcela nejbezpečnější to je udělat krz nabootované LiveCD, a to hned z několika důvodů:

• Při spuštění "livka" (Botanicusův povedený příměr) ihned zjistíte zdali to má cenu
  • Jakmile zdárně nabootuje, můžete případně donastavit nebo upravit co potřeba
  • Spustit instalaci z plochy nabootovaného "livka"

Protože po tomto testu a zároveň přípravě je už velmi pravděpodobné, že to klapne i ve finále. A navíc jeden získá systém s již přednastaveními anebo správně převzatými nastaveními jednotlivých částí systému.
Pokud to takto neklapne hned jeden ví, že to je pro jeho HW konečná a o cenná data nepřijde.
» Linux Mint on mini-ITX boards «

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.