No tak to je fajn ze vam to frci, ale ja jsem celej vikend nespal a nahanel jsem vsude ruzne navody ale porad nejak nic...
Mam asus F5M
Ubuntu je hrozne cute, použival jsem 7.04 a uplně jsem se zamiloval (a vubec celou tu filozofii ... byla to pro me na zacatku prazdnin takova mala renesance kdyz jsem presel na linuxy) ale to je vedlejší.
Z 7.04 jsem přez manager aktualizací chtěl upnout na 7.10 a nějak to selhala a dopadlo to tak že už to nešlo ani nabootovat. Nepopírám, že by to klidně mohla být moje chyba. PAk jsem si stáhnul ISO a vysmažil to na cdcko (checksum OK, kontrola OK ..) a Live CD mi nenaběhlo
. Zamrznlo po tom co naběhlo menu, dal jsem spustil nebo instalovat ... kernel 100% objeví se ubuntu logo líta tam ukazatel v tom baru a po cca 2O s. freeze. Stáhnul jsem si textovou verzi a ta zarzla v podobném bodě.
TAkže následovalo další hledání na webu... no zadal jsem parametry apci=off ... takže jsem livecd rozběhl, stejně tak alternativecd a potom jsem ubuntu s velkou slávou naistaloval, jenže když jsem ho v zavaděči zvolil, tak se ukáže ubuntu logo a komp freezne
(((((
Nejlepší prda je že už jsem potom nemohl nabootovat ani winy. ALe to mě ani tak netrápilo....
No tenhle problém se tady nějak už řešil, ale myslím, že já nemám takové štěstí jako kolegové co sem psali předemnou, takže mě nijaké řešení typu je ono to najednou funguje nepotká, tak bych uvítal nějaké to řešení. Nebo alespoň release 7.04 ke stažení abych mohl nainstalovat tu, protože ta mi běhala naprosto v pohodě...
TAk díky kdyby někoho něco napadlo...