Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.

Autor Téma: v 82% selze instalace 7.10  (Přečteno 10725 krát)

thegrid

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 21
    • Zobrazit profil
v 82% selze instalace 7.10
« kdy: 29 Říjen 2007, 17:24:13 »
Brej, mam proble, doufam ze uz to tu nebylo, abych nebyl za totalniho trotla, ale potrebuju poradit s instalaci 7.10, ve ktere mi to v 82% se zastavi a dal nic. Jinak 7.04 v poho sla.
Diky....
« Poslední změna: 14 Listopad 2007, 18:43:42 od Anna Taliánová »

TIBOR

  • Guru
  • *****
  • Příspěvků: 6458
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
    • Zobrazit profil
Re: v 82% selze instalace 7.10
« Odpověď #1 kdy: 29 Říjen 2007, 17:40:21 »
Nebude to len cakanie na pripojenie internetu? Neviem v kolkych percentach to ma cakat ale niekde pri konci. Vyhodi to chybu alebo len sa zastavi ak zastavi ako dlho si cakal ci sa pohne.
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 20.04.2 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

thegrid

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 21
    • Zobrazit profil
Re: v 82% selze instalace 7.10
« Odpověď #2 kdy: 29 Říjen 2007, 17:51:12 »
No normalne se na 82% zastavi a dal nejde. cekal sem asi 20minut a nic. zadna hlaska nenaskoci. delal sem to 3X a stejne. jinak sem dal i vyzkouset chyby cd [v menu pri bootu] a zadne chyby nenaslo.

thegrid

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 21
    • Zobrazit profil
Re: v 82% selze instalace 7.10
« Odpověď #3 kdy: 29 Říjen 2007, 18:18:10 »
mno na net se hned nedostanu, ale stačí v nastavení sítě něco přepnout, ted si nejsem jistej co přesně, ale pak internet fungoval. jestli je to důležitý tak to zjistím

Tomáš Pikálek

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1859
    • Zobrazit profil
    • Tomáš Pikálek
Re: v 82% selze instalace 7.10
« Odpověď #4 kdy: 29 Říjen 2007, 19:07:01 »
Zkuste si na tom live nastavit správně to připojení a pak teprve spusťte instalaci.

thegrid

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 21
    • Zobrazit profil
Re: v 82% selze instalace 7.10
« Odpověď #5 kdy: 29 Říjen 2007, 22:04:31 »
ok diky

Dacker

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 4
    • Zobrazit profil
Re: v 82% selze instalace 7.10
« Odpověď #6 kdy: 11 Listopad 2007, 15:21:57 »
no tohle me to dela taky..ale pak vyskoci hlaska, ze se nemuze spojit se serverem..pritom internet mi normalne frci - jedine co me napada sou porty na routeru...

mvikym

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 42
    • Zobrazit profil
Re: v 82% selze instalace 7.10
« Odpověď #7 kdy: 16 Listopad 2007, 10:01:42 »
zdravim..tenhle problem mam v ubuntu 7,04 při 85% řešim to tak že na začatku instalace odpojim počitač od sitě....tim padem se nenainstaluje DHCP server...dam přeskočit s tim, že se doinstaluje později..pokračovat v instalaci...připojit síť a problem je pryč...instalace bez problemu....neřikam, že to pujde i vám..přeji uspěch..mvikym

Dacker

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 4
    • Zobrazit profil
Re: v 82% selze instalace 7.10
« Odpověď #8 kdy: 16 Listopad 2007, 14:12:05 »
tak ja svuj problem vyresil tak, ze sem sel k brachovi...kterej neni za routerem...a vse ok..tzn...nevi nekdo jaky sou porty pro aktualizace a i instalaci Kubuntu GG???nikde sem to nenasel... Dik

Milhouse

  • Moderátor
  • Guru
  • ***
  • Příspěvků: 5722
    • Zobrazit profil
Re: v 82% selze instalace 7.10
« Odpověď #9 kdy: 18 Listopad 2007, 16:19:33 »
tak ja svuj problem vyresil tak, ze sem sel k brachovi...kterej neni za routerem...a vse ok..tzn...nevi nekdo jaky sou porty pro aktualizace a i instalaci Kubuntu GG???nikde sem to nenasel... Dik

Není třeba nastavovat žádné porty. Pokud jede net, pak jedou i aktualizace.  Akorát si povolte všechny repozitáře. Viz Wiki s návody.

N. Á. V. O. D. Y.
 "...naše práce není vidět, ale je důležitá!"

jirihuf

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 894
    • Zobrazit profil
Re: v 82% selze instalace 7.10
« Odpověď #10 kdy: 18 Listopad 2007, 16:40:16 »
Tohle je na GG skutečně pruda.. FF se nainstalovalo za 20 minut. GG za hodinu a půl. A to jsem zakázal instalaci jazykové podpory.
Have you tried turning it off and on again?

kubbing

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 5
    • Zobrazit profil
Re: v 82% selze instalace 7.10
« Odpověď #11 kdy: 18 Prosinec 2007, 16:13:30 »
Ahoj ten samy problem... 82% Scanning the mirror, ale net normalne funguje (!). Pisu tenhle post tedka z live CD firefoxu a cekam az se to pohne...
Opravdu je lepsi to instalovat offline, ale nechce se mi restartovat a znova instalovat od zacatku...
Tak uz se to pohlo, bylo to zasekly cca 30 minut.
« Poslední změna: 18 Prosinec 2007, 16:18:42 od kubbing »

gos

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 11
    • Zobrazit profil
Re: v 82% selze instalace 7.10
« Odpověď #12 kdy: 22 Prosinec 2007, 14:46:27 »
Taky to samé. Ten APT jim jede nějak poslední dobou divně. Někdy rychle a někdy strááááášně pomalu. Nejvíc to naštve při té instalaci. Říkáte, že se to pohne po 30 minutách? Tak to se jdu zatím dívat na bednu. :-D
« Poslední změna: 22 Prosinec 2007, 14:48:15 od gos »
AMD Athlon XP 3200+,Dual DDR 400MHz 1GB, ATI Radeon X1650Pro 512MB DDR2 AGP 8x,

Kenji

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 489
    • Zobrazit profil
    • Ifrit
Re: v 82% selze instalace 7.10
« Odpověď #13 kdy: 22 Prosinec 2007, 14:57:03 »
Mám takový trochu off topic dotaz, ale je možné nainstalovat si ubuntu na jiném pc, než na tom, na kterém ho budu primárně používat? Jde o to, že bych si to mohl nainstalovat na pc s rychlejším internetem, tak ať vím, jestli to jde.
*´¨)
¸.·´¸.·´¨)
(¸.·´ (¸.·*´`*·>>>

jirihuf

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 894
    • Zobrazit profil
Re: v 82% selze instalace 7.10
« Odpověď #14 kdy: 24 Prosinec 2007, 13:45:57 »
Samozřejmě stejně jako na tom prvním počítači, který budete primárně používat.. nechápu tu otázku:-)
Have you tried turning it off and on again?

Kenji

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 489
    • Zobrazit profil
    • Ifrit
Re: v 82% selze instalace 7.10
« Odpověď #15 kdy: 24 Prosinec 2007, 21:42:04 »
Protoze kdyz jsem se ptal, jestli si dokaze Ubuntu menit konfigurace pri zmene PC, tak nekdo napsal ze ano, ale ze by byl problem pokud bych ho na tom pc nainstaloval, tak jsem se chtel jenom ujistit :)
*´¨)
¸.·´¸.·´¨)
(¸.·´ (¸.·*´`*·>>>