Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Warctaft 3 + xpam (eurobattle.net) + wine 0.9.49 + Ubuntu 7.1  (Přečteno 9955 krát)

Mel0un

• Návštěvník
Warctaft 3 + xpam (eurobattle.net) + wine 0.9.49 + Ubuntu 7.1
« kdy: 19 Listopadu 2007, 18:27:16 »
Dobry den.
Mam hned dva problemy:
1. Warcraft spustim jen v konzoli prikazem wine "w3l.exe" -opengl, ale musim byt v nalezly v adresari Warcraftu. Po instalaci loaderu pro Xpam se mi neudelaly totiz nikde v aplikacich odkazy na spusteni, ani slozka Wine v Aplikacich neni...
Poradil by mi nekdo, jak udelat zastupce na plochu nebo do Aplikaci nainstalovane aplikace ve Wine, abych nemusel psat stale toto a lezt do adresare s Warcraftem? Pokousel jsem se ho udelat, ale prikaz wine "H:/Warcraft III/w3l.exe" -opengl nebo wine "/home/meloun/Warcraft III/w3l.exe" -opengl mi vyhodi okno s: Could not start War3.exe! Make sure the loader is in the same dir.

2. Tohle je horsi problem. Na Wine verzi 0.9.49 mi nejde pripojit se na Xpam. Xpam sice ve vyberu serveru mam, ale pripojit se nelze. Vse jsem kontroloval a stale nic. Nevi nekdo co s tim?
Zde http://wiki.ubuntu.cz/Warcraft_3 pisou, ze na novejsi verzi Wine nez 0.9.45 se nejde na Xpam pripojit, nevi nekdo co s tim?
Pripadne poradte pls jak kompletne odinstaluju tuto verzi Wine a nainstaluju starsi 0.9.45 i s funkcnimi odkazy na nainstalovane aplikace ve Wine v menu Aplikace.

Predem moc dekuji za reakce ;-)

madhamster

• Návštěvník
Re: Warctaft 3 + xpam (eurobattle.net) + wine 0.9.49 + Ubuntu 7.1
« Odpověď #1 kdy: 19 Listopadu 2007, 18:59:55 »

2. Tohle je horsi problem. Na Wine verzi 0.9.49 mi nejde pripojit se na Xpam. Xpam sice ve vyberu serveru mam, ale pripojit se nelze. Vse jsem kontroloval a stale nic. Nevi nekdo co s tim?
Zde http://wiki.ubuntu.cz/Warcraft_3 pisou, ze na novejsi verzi Wine nez 0.9.45 se nejde na Xpam pripojit, nevi nekdo co s tim?
Pripadne poradte pls jak kompletne odinstaluju tuto verzi Wine a nainstaluju starsi 0.9.45 i s funkcnimi odkazy na nainstalovane aplikace ve Wine v menu Aplikace.

Predem moc dekuji za reakce ;-)

Mozno to nebude len Wine-om. Cca od 17.10. je zmena v Xpame:

Prebraté z dota.sk
Nastala významná zmena v Eurobattle nete. Ako ste si už iste všimli, pokial ste nespravili túto zmenu, tak vám eurobattle net nepôjde. HOVORí SA (NIKDO TO NIEVE PRESNE), žE TO BUDE LEN DOčASNé.

NASTALA ZMENA V GETWAY SELECTION!To znamená, že sa zmenila len adresa serveru a acc a ostatné zostali normálne.

Možno ste si položili otázku prečo? Niekto hovorí, že kôli lagom a delayom…Ja si myslím to isté. Po niekoĺko odohratých hrách som zistil, že to nie je až taká zmena.Ved´sa nechajte sami presvädčiť ked´si dokončíte „opravu“ vášho battle netu.

Opatrne, nerobte nič iné ako to čo je v návode !!!!!!!!!!!!!!!

1. otvor registračný súbor (to je ten názov.reg) ktorý si stiahol od TP_Moonstar-a:
http://w15.easy-share.com/7809111.html
2. spusti súbor
3. ak sa ukáže chybové hlásenie, otvorte editor registrov (start – run – napíšte regedit a stlačte enter)
4. teraz buď veľmi opatrný a nájdi priečinok [ H K E Y _ C U R R E N T _ U S E R S o f t w a r e B l i z z a r d E n t e r ta i n m e n t W a r c r a f t I I I
5. klikni na priečinok Warcraft III. Na pravo sú nejaké súbory.
6. dvakrát klikni na „Battle.net Gateways“
7. scrolluj dolu a uvidíš tieto súbory:

8
 Kalimdor (Asia) Blizzard
server.eurobattle.net
1
 Europe PVPGN (eurobattle.net)

(poznámka (by Miky F.): toto sa ukáže, ak po kliknutí na lupu zo zonamom (v hre) brán máte Kalimodor a eurobattle.net, ale
predpokladám, že vy to budete mať trochu iné – pravdepodobne miesto Kalimdor bude Northrend)

8. pridaj toto:

eurobattle.net
8
 Europe PVPGN (eurobattle.net new)

9. teraz by to malo vyzerať takto:

Kalimdor (Asia) Blizzard
server.eurobattle.net
1
 Europe PVPGN (eurobattle.net)
eurobattle.net
8
 Europe PVPGN (eurobattle.net new)

10. stlač OK a nerob nič iné

Snad to pomoze, je to sice pre wokna, ale ak sa pohras s registrami vo wine, mohlo by to slapat :-) Za pokus to stoji.

Mel0un

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 19 Listopadu 2007, 22:21:21 »
Tim to neni, o tom dobre vim ;-) A stejne mi to nejde...

Mel0un

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 26 Listopadu 2007, 00:19:39 »
Poradi pls nekdo? /cry

Fredy_K

• Návštěvník
  • People can fly
« Odpověď #4 kdy: 13 Prosince 2007, 08:01:15 »
Poradi pls nekdo? /cry

Este potrebujes hlp??? vcera sa mi to podarilo nahodou rozbehat ... bola to otazka regitrov
TeeWars fan !!!

dumi

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #5 kdy: 13 Prosince 2007, 09:43:27 »
1. Warcraft spustim jen v konzoli prikazem wine "w3l.exe" -opengl, ale musim byt v nalezly v adresari Warcraftu. Po instalaci loaderu pro Xpam se mi neudelaly totiz nikde v aplikacich odkazy na spusteni, ani slozka Wine v Aplikacich neni...
Poradil by mi nekdo, jak udelat zastupce na plochu nebo do Aplikaci nainstalovane aplikace ve Wine, abych nemusel psat stale toto a lezt do adresare s Warcraftem? Pokousel jsem se ho udelat, ale prikaz wine "H:/Warcraft III/w3l.exe" -opengl nebo wine "/home/meloun/Warcraft III/w3l.exe" -opengl mi vyhodi okno s: Could not start War3.exe! Make sure the loader is in the same dir.
môžete si dať na plochu spúšťač s týmto príkazom
Kód: [Vybrat]
env WINEPREFIX="/home/dumi/.wine" wine "C:\Program Files\Warcraft III\Warcraft III.exe" -openglmne to funguje
AMD Sempron 2500+, GF 5200FX, 1,5GB RAM, Ubuntu 8.04

truhlik

• Závislák
« Odpověď #6 kdy: 13 Prosince 2007, 09:45:48 »
Me posledni dobou nefunguje Battle.net ani kdyz mam originalni hru. Zezacatku to fungovalo, ale pak najednou prestalo.
http://wiki.ubuntu.cz/P%C5%99ipojen%C3%AD%20disku
http://www.linuxsoft.cz/article.php?id_article=1351
http://www.root.cz/clanky/klonovani-obrazu-a-dva-monitory-v-linuxu
Citace: Otakar
Červi jsou moc milá zvířátka, zvláště když má jejich chovatel výhrady proti chování tučňáků

Fredy_K

• Návštěvník
  • People can fly
« Odpověď #7 kdy: 13 Prosince 2007, 14:38:50 »
Me posledni dobou nefunguje Battle.net ani kdyz mam originalni hru. Zezacatku to fungovalo, ale pak najednou prestalo.
Viem o tom ze su problemy s wine 0.9.46 - 0.9.49 , teraz v 0.9.50 to uz funguje len tam je dalsi bug s pismom ci co a to vraj odstrania v dalsi verzia <teda slubuju> ...
TeeWars fan !!!

existpierre

• Host
« Odpověď #8 kdy: 17 Prosince 2007, 16:36:01 »

Mozem ti vrele odporucit cedegu. Cez nu som w3 rozbehal bez problemov, funguje mi aj battle.net a neblbne to ako na wine. Mam len jediny problem. Nechce sa mi furt davat CD do mechaniky, ked idem hrat. Vo windowse som mal w3alliso image, vdaka ktoremu som mohol hrat bez CD. No v ubuntu som si to prerobil na iso image, to ale nejde akosi namountovat. Skusil som aj rucne aj cez gisomount. Bez uspechov. Mozno je to tym, ze ani vo windowse sa v tom namountovanom imagei nedalo browsovat, tak to ubuntu nejak nezvlada.

jenikosft

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #9 kdy: 25 Dubna 2009, 09:25:27 »
nemá ještě někdo ten reg? Na eazyshare je to smazané..

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.