a jak docílit funkčnosti mojibanky v opeře ?? v konqueroru mě to jde, protože tam vystupuji jako IE na win 2000 mám pocit > takto mě to fungovalo aji před novou verzí mojibanky .. jakou cestu pro javu nastavit ?? díky ...
edit: javu mám 6 a konfiguračním průvodci mě to při cestě k javě /usr/lib/jvm/java-6-sun-1.6.0.00/jre/lib/i386 ukazuje funkční javu v prohlížeči, ale dodavatel prostředí java v prohlížeči je špatně..
edit2: mě snad šálí zrak, už me to ukazuje dobře, ale pořád mě to nešlape, křížek mám u Postinstalační test pro prostředí SUN JVM >> Postinstalační test selhal .. zkusim este restart az budu mit chvilu cas.. jinak neda se nekde nastavit pro vsechny okna u *.mojebanka.cz yes, all ?? docela mě stve těch 5 okne nebo kolik jich vylítáva pro potvrzení..
edit3: tak sem to nakonec druhej den rozchodil, sun javu mam 6tku, v čem byl problém nevím .. zkoušel sem to i na pc, kde sem měl zkušebně win a taky to tam nešlo /jeden den jo, druhej ne/ a nakonec sem se dostal na nejakej odkaz (myslim normalni standartni) a tam mě to šlapalo, a šlape i v ubuntu
nedokážu si to vysvětlit a je to tak..