Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Mojebanka.cz - jede vám to? [vyřešeno]  (Přečteno 36280 krát)

luisah

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 3704
    • Zobrazit profil
Re: Mojebanka.cz - jede vám to?
« Odpověď #25 kdy: 11 Prosince 2007, 10:12:27 »
petouch: zřejmě máš nějaký bordel ve zdrojí, tedy v sources.list
tady ti posílám jeden theard, kde jsem uvedl svůj sources.list, kterej mi funguje na 100%, jen jsem smazal zdroje na medibuntu a na wine, pokud je máš tak je přidej, nebo to udělej podle návodu na wiki, na který odkazuje hase
http://forum.ubuntu.cz/index.php?topic=16830.0

petouch

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 21
    • Zobrazit profil
Re: Mojebanka.cz - jede vám to?
« Odpověď #26 kdy: 11 Prosince 2007, 21:20:32 »
luisah : Tak jsem to zkusil a dal tam jen ty tvoje odzkoušené zdroje - a nic. Pořád stejné. Je divné, že ten problémový baliček SUN-JAVAX-PLUGIN není ani v nabídce v Synapticu. Tam by snad být měl ne?

Krysař

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1253
    • Zobrazit profil
Re: Mojebanka.cz - jede vám to?
« Odpověď #27 kdy: 12 Prosince 2007, 08:28:58 »
Je to v repozitarich multiverse. V system->sprava->zdroje softwaru na zalozce "software ubuntu" musi byt odfajfkovany 4. radek.
„Nepropadejte naději, jste z nejhoršího vevnitř.“

luisah

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 3704
    • Zobrazit profil
Re: Mojebanka.cz - jede vám to?
« Odpověď #28 kdy: 12 Prosince 2007, 12:15:48 »
U mě to je, takže bude asi problém, který popsal krysar.
Lépe, odfajfkovány všechny až na zdrojový kod.

petouch

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 21
    • Zobrazit profil
Re: Mojebanka.cz - jede vám to?
« Odpověď #29 kdy: 12 Prosince 2007, 18:54:29 »
Tak nevím - mám odškrtnuté všechny čtyři řádky.

luisah

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 3704
    • Zobrazit profil
Re: Mojebanka.cz - jede vám to?
« Odpověď #30 kdy: 13 Prosince 2007, 10:43:47 »
To mě po..., teď jsem ještě pro jistotou odmáznul medibuntu, jestli to není v něm. Zkusil jsem tedy najít v Synaptiku plugin javy a byl tam.
Napadá mě jediná věc, když si otevřeš synaptic, dát obnovit databázi, Aktualizovat vše.

petouch

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 21
    • Zobrazit profil
Re: Mojebanka.cz - jede vám to?
« Odpověď #31 kdy: 17 Prosince 2007, 21:02:20 »
Aktualizaci a obnovu jsem zkoušel jako první. Prostě to nechápu.

luisah

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 3704
    • Zobrazit profil
Re: Mojebanka.cz - jede vám to?
« Odpověď #32 kdy: 18 Prosince 2007, 10:32:26 »
petouch: rád bych nějak pomohl, ale vážně mě už vůbec nic nenapadá co s tím. Všechny věci co by to mohlo ovlivnit tady jsou popsané, všechno podle všeho jsi udělal taky, tak opravdu nevím. Stejně jako ty, to nechápu.

Kdyžtak se mě ozvy na icq - zkusili bychom vše porovnat zda jsi vše udělal správně
Zatím je to pro mě záhada.

petouch

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 21
    • Zobrazit profil
Re: Mojebanka.cz - jede vám to?
« Odpověď #33 kdy: 13 Ledna 2008, 20:09:29 »
Vše se v dobré obrátilo - pokud někdo máte 64-bit ubuntu, v 64-bit firefoxu nerozjedete Javu od SUNu (chybí JAVA plugins). Ale je možnost nainstalovat ještě jeden firefox, 32 bitový. A k němu je možné nainstalovat vše, co KB potřebuje pro svoje internetové bankovnictví. Návod je třeba tady : http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=202537&highlight=java

tom.i (Duriel)

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 165
    • Zobrazit profil
    • Tomíkův BLOG
Re: Mojebanka.cz - jede vám to? [vyřešeno]
« Odpověď #34 kdy: 20 Února 2008, 09:12:06 »
Zdravim, omlouvam se ze tento thread opet obnovuji, ale jaksi mi mojebanka nevali, nechapu to. Pred reinstalaci ubuntu to fungovalo.
Mam ted nainstalovano:
sun-java6-bin, *-plugin, *-jre

dokonce jsem i pomoci synaptiku nainstaloval java Consoli, nic nepomohlo.

Porad hlasi ze nemam podporovanou javu.
A samozrejme i Acrobata (i kdyz i toho mam nainstalenyho)
Java je povolena ve Firefoxu, ale tvari se byti mrtvou.

Nepomohlo dokonce ani presunuti .mozzila adresare z /home

:-( netusite co mi jeste chybi za knihovny?
Jinak jsem zkousel nainstalit uplne komplet javu 5ku i 6ku. Porad to i presto hlasilo. Pote jsem vse odebral a nainstalil pouze 6ku.

Dekuji za jakoukoli pomoc.
HP 6715b, 2 GB RAM, TL-60 Turion64 X2, 2 GHz, ATI X1250, 15,4" 1680x1050, Archlinux x64

luisah

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 3704
    • Zobrazit profil
Re: Mojebanka.cz - jede vám to? [vyřešeno]
« Odpověď #35 kdy: 20 Února 2008, 11:38:40 »
Nejsem si tím jistý, ale myslím, že tady někdo psal, že je potřebná java 5 (s 6kou je problém). Zkus nastavit 5ku - viz. wiki.

tom.i (Duriel)

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 165
    • Zobrazit profil
    • Tomíkův BLOG
Re: Mojebanka.cz - jede vám to?
« Odpověď #36 kdy: 20 Února 2008, 20:24:50 »
Tak zkus jak jsem psal ze své domácí složky - skrytou složku .mozilla smazat (smažeš tím tedy i své záložky) popř. zkusit ještě přeinstalovat firefox.

Zkusil jsem, pod Firefoxem nefunguje, pod Konquerorem ano.Divny nechapu to.
HP 6715b, 2 GB RAM, TL-60 Turion64 X2, 2 GHz, ATI X1250, 15,4" 1680x1050, Archlinux x64

robinek

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 174
    • Zobrazit profil
Re: Mojebanka.cz - jede vám to? [vyřešeno]
« Odpověď #37 kdy: 12 Března 2008, 23:48:08 »
ja pouzivam ubuntu 7.10 a mam Firefox 2.0.0.10, Sun Java 6 a nejede mi Mojebanka..konkretne je tu jiz zminovany problem s Javou. U starsi verze ubuntu 7.04 me to slapalo. Zkousel jsem preinstalovat firefox ale nepomohlo to.Zkousel jsem i javu verze ř a nepomohlo to. Nevite jak  na to
DELL LATITUDE 5530 HW:Intel® Ivybridge Mobile, ntel® Core™ i5-3320M CPU @ 2.60GHz × 4 _(HW:DELL PRECISION M4300, NVIDIA QVADRO Fx 360,Core2Duo T7700 2.4 GHz, SW: Notebook : MATE Ubuntu 15.10 SIP:891407@fwd.pulver.com

luisah

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 3704
    • Zobrazit profil
Re: Mojebanka.cz - jede vám to? [vyřešeno]
« Odpověď #38 kdy: 13 Března 2008, 10:29:04 »
Zkus si odstranit nastavení (a zazálohovat) firefoxu v Home adresáři a popř. zkusit si nastavit javu 5ku i 6ku.

robinek

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 174
    • Zobrazit profil
Re: Mojebanka.cz - jede vám to? [vyřešeno]
« Odpověď #39 kdy: 13 Března 2008, 19:47:13 »
Zkus si odstranit nastavení (a zazálohovat) firefoxu v Home adresáři a popř. zkusit si nastavit javu 5ku i 6ku.
zkusil jsem videl jsem a nefungovalo to. Porad je nekde zadrhel. Ykousel jsem jak java 5 tak 6 co je v repozitarich
DELL LATITUDE 5530 HW:Intel® Ivybridge Mobile, ntel® Core™ i5-3320M CPU @ 2.60GHz × 4 _(HW:DELL PRECISION M4300, NVIDIA QVADRO Fx 360,Core2Duo T7700 2.4 GHz, SW: Notebook : MATE Ubuntu 15.10 SIP:891407@fwd.pulver.com

robinek

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 174
    • Zobrazit profil
Re: Mojebanka.cz - jede vám to? [vyřešeno]
« Odpověď #40 kdy: 16 Března 2008, 19:59:58 »
Dokonce jsem si nainstaloval java 6 consoly a nic. Porad mi to hlasi ze neni podporz javy
DELL LATITUDE 5530 HW:Intel® Ivybridge Mobile, ntel® Core™ i5-3320M CPU @ 2.60GHz × 4 _(HW:DELL PRECISION M4300, NVIDIA QVADRO Fx 360,Core2Duo T7700 2.4 GHz, SW: Notebook : MATE Ubuntu 15.10 SIP:891407@fwd.pulver.com

Vojtěch Trefný

  • Zasloužilý Ubunťák
  • Guru
  • *
  • Příspěvků: 9307
  • Don Quijote
    • Zobrazit profil
Re: Mojebanka.cz - jede vám to? [vyřešeno]
« Odpověď #41 kdy: 16 Března 2008, 20:05:53 »
Dokonce jsem si nainstaloval java 6 consoly a nic. Porad mi to hlasi ze neni podporz javy
A java jinak funguje? Běžte na http://java.com/en/download/installed.jsp a ověřte si, jestli ji máte nainstalovanou v pořádku.

robinek

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 174
    • Zobrazit profil
Re: Mojebanka.cz - jede vám to? [vyřešeno]
« Odpověď #42 kdy: 16 Března 2008, 23:11:36 »
Dokonce jsem si nainstaloval java 6 consoly a nic. Porad mi to hlasi ze neni podporz javy
A java jinak funguje? Běžte na http://java.com/en/download/installed.jsp a ověřte si, jestli ji máte nainstalovanou v pořádku.
dik vypadato ze ji nemam naistalovanou spravne .zkusim si stahnout bin  balik  a nainstalovat rucne
DELL LATITUDE 5530 HW:Intel® Ivybridge Mobile, ntel® Core™ i5-3320M CPU @ 2.60GHz × 4 _(HW:DELL PRECISION M4300, NVIDIA QVADRO Fx 360,Core2Duo T7700 2.4 GHz, SW: Notebook : MATE Ubuntu 15.10 SIP:891407@fwd.pulver.com

robinek

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 174
    • Zobrazit profil
Re: Mojebanka.cz - jede vám to? [vyřešeno]
« Odpověď #43 kdy: 17 Března 2008, 15:41:04 »
pise mi to  you are noz using current version of JRE available to Java.com The current JRE can be downloaded from download  links above. Your  Java configuration is : version :1.4.2_03
DELL LATITUDE 5530 HW:Intel® Ivybridge Mobile, ntel® Core™ i5-3320M CPU @ 2.60GHz × 4 _(HW:DELL PRECISION M4300, NVIDIA QVADRO Fx 360,Core2Duo T7700 2.4 GHz, SW: Notebook : MATE Ubuntu 15.10 SIP:891407@fwd.pulver.com

Vojtěch Trefný

  • Zasloužilý Ubunťák
  • Guru
  • *
  • Příspěvků: 9307
  • Don Quijote
    • Zobrazit profil
Re: Mojebanka.cz - jede vám to? [vyřešeno]
« Odpověď #44 kdy: 17 Března 2008, 16:02:09 »
pise mi to  you are noz using current version of JRE available to Java.com The current JRE can be downloaded from download  links above. Your  Java configuration is : version :1.4.2_03
Nainstaloval jste nějakou starou javu -- verze 1.4 je hodně stará (a mojebanka funguje jen s 1.5 a novější).

Milhouse

  • Moderátor
  • Guru
  • ***
  • Příspěvků: 5722
    • Zobrazit profil
Re: Mojebanka.cz - jede vám to? [vyřešeno]
« Odpověď #45 kdy: 17 Března 2008, 16:08:16 »
Hezkej avatar Robinek. :D

N. Á. V. O. D. Y.
 "...naše práce není vidět, ale je důležitá!"

robinek

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 174
    • Zobrazit profil
Re: Mojebanka.cz - jede vám to? [vyřešeno]
« Odpověď #46 kdy: 19 Března 2008, 23:11:52 »
pise mi to  you are noz using current version of JRE available to Java.com The current JRE can be downloaded from download  links above. Your  Java configuration is : version :1.4.2_03
Nainstaloval jste nějakou starou javu -- verze 1.4 je hodně stará (a mojebanka funguje jen s 1.5 a novější).
zkousel jsem nainstalovat javu 5 i javu 6 se vsemi baliky a nic Kb hlasi ze pro mojibanku neni nainstalovana java. nevim jak dal ykousel jsem i postup pro instalaci java.com pro linux
DELL LATITUDE 5530 HW:Intel® Ivybridge Mobile, ntel® Core™ i5-3320M CPU @ 2.60GHz × 4 _(HW:DELL PRECISION M4300, NVIDIA QVADRO Fx 360,Core2Duo T7700 2.4 GHz, SW: Notebook : MATE Ubuntu 15.10 SIP:891407@fwd.pulver.com

tom.i (Duriel)

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 165
    • Zobrazit profil
    • Tomíkův BLOG
Re: Mojebanka.cz - jede vám to? [vyřešeno]
« Odpověď #47 kdy: 20 Března 2008, 11:18:18 »
pise mi to  you are noz using current version of JRE available to Java.com The current JRE can be downloaded from download  links above. Your  Java configuration is : version :1.4.2_03
Nainstaloval jste nějakou starou javu -- verze 1.4 je hodně stará (a mojebanka funguje jen s 1.5 a novější).
zkousel jsem nainstalovat javu 5 i javu 6 se vsemi baliky a nic Kb hlasi ze pro mojibanku neni nainstalovana java. nevim jak dal ykousel jsem i postup pro instalaci java.com pro linux
Me to taky nevali, ja to vzdal, rads cumim na MB pres Konqueror.
HP 6715b, 2 GB RAM, TL-60 Turion64 X2, 2 GHz, ATI X1250, 15,4" 1680x1050, Archlinux x64

robinek

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 174
    • Zobrazit profil
Re: Mojebanka.cz - jede vám to? [vyřešeno]
« Odpověď #48 kdy: 29 Března 2008, 18:53:12 »
me to jede zase v opere. premlel jsem ze bych uplne presel k Opere ale mam u ni problem s plug-iny. Hlavne s flash
DELL LATITUDE 5530 HW:Intel® Ivybridge Mobile, ntel® Core™ i5-3320M CPU @ 2.60GHz × 4 _(HW:DELL PRECISION M4300, NVIDIA QVADRO Fx 360,Core2Duo T7700 2.4 GHz, SW: Notebook : MATE Ubuntu 15.10 SIP:891407@fwd.pulver.com

 


Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.