Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Pidgin - upozornění na příchozí zprávu [vyřešeno]  (Přečteno 14484 krát)

libozvuk

• Návštěvník
Re: Pidgin - upozornění na příchozí zprávu
« Odpověď #25 kdy: 27 Října 2009, 10:48:54 »
Zaplej Pidgin mám, a přesto to píše Icon not found.

aloisam

• Host
« Odpověď #26 kdy: 27 Října 2009, 12:57:15 »
Přitom Waterping jsem si přeinstaloval z balíčku v návodu, Dbus mám zaplý a Pidgin normálně běží. Díky.

aha sry, jsem si nevšiml toho pidgin běží.. Ještě teda zkus jestli ti funguje ten Vodní efekt: shift+F9 spustí déšť. Nebo jestli to nedělá problém jen s pidginem. Spusť rhythmbox a v terminálu: waterping -i rhythmbox -c 3 -t 1

v jiným příspěvku ale píšeš, že ti nejde taky Přiblížení plochy, a řešils to neúspěšně reinstalací compizu. No nastavení Manažeru compizu jsou v /home/uzivatel/.gconf/apps/compiz, tak to smázni a uvidíš. Ale jestli ti to nejede ani pod jiným uživatelem..::)

libozvuk

• Návštěvník
« Odpověď #27 kdy: 27 Října 2009, 14:09:28 »
Tak u Rhytmboxu to jede, akorát to ukazuje nahoře vlevo nad aplikací, a to i když si Rhytmbox přidám nahoru na panel. S tím Compizem to vyzkouším, díky.

Dodatek: Tak ani vymazání Compizu to nespraví. A i když dám nastavení Enhanced Zoom Desktop na klávesovou zkratku, stejně to nefunguje, takže s myší to nemá nic společného. Nemůže to být nějakým nastavením Plochy, nebo přímo Gnome?

Jinak ten Pidgin nejde, na Rhytmbox to reagovalo.
« Poslední změna: 27 Října 2009, 14:28:17 od libozvuk »

aloisam

• Host
« Odpověď #28 kdy: 27 Října 2009, 14:34:09 »
Jak přidám na panel? Ikona Rhythmboxu (a pidginu+atd.) by se měla objevit na panelu v Oznamovací oblasti, ta by tam měla být, ale pokud sis ji smázl, tak si ji tam přidej. Pokud myslíš ikonu spouštěče, kterou jsi vytvořil přetažením z Aplikace→Zvuk..→Rhythmbox tak s tou to nefunguje. ;)

libozvuk

• Návštěvník
« Odpověď #29 kdy: 27 Října 2009, 14:57:05 »
Jojo, vytvořil jsem si spouštěč. Jestli oznamovací oblast je vlevo nahoře s názvem Aplikace, tak tam mám i Rhytmbox i Pidgin, nix jsem nemazal.

aloisam

• Host
« Odpověď #30 kdy: 27 Října 2009, 16:26:46 »
myslíš Aplikace Místa Systém? tak to ne, to se jmenuje Panel nabídky. V Oznamovací oblasti se ti objevuje ikona npř NetworkManagera (ikona dvo PC) sáma o sobě je úplně nenápadná, vlastně jen takovej oddělovač, normálně klikni pravým na panel a přidej si ju tam, pokud to budeš mít dvakrát, smažeš ;)

libozvuk

• Návštěvník
« Odpověď #31 kdy: 27 Října 2009, 18:09:56 »
######Moc tomu nerozumím. Tady je snímek mé plochy s otevřeným Rhytmboxem

#######http://img16.imageshack.us/img16/899/snmekobrazovkyt.png

#######Která část je teda Oznamovací oblast?

UPRAVENO: Tak jsem si Oznamovací oblast vytvořil, ale jak je vidět z obrázku, Pidgin se mi tam nezobrazí, ani když běží.
                  Zkusil jsem i vytvořit ikonu Pidginu v oznamovací oblasti, ale stejně mi waterping píše Icon not found.

http://img177.imageshack.us/img177/383/snmekobrazovky1.png
« Poslední změna: 27 Října 2009, 18:20:46 od libozvuk »

aloisam

• Host
« Odpověď #32 kdy: 27 Října 2009, 18:36:33 »
nemáš ju tam, vypadá to takhle:
http://aloisam.sweb.cz/Obrazky/Sn%C3%ADmek%20obrazovky.png
klikni pravým na panel přidej si ju a pak už by se měla dělat vlna ve správným místě ;)

edit: tak koukám, že jsi to upravil dřív než jsem odpověděl, nevím co je na tom tvým obrázku teď, nějak se to nechce připojit k imageshack.. ale běž do nastavení pidgina→rozhraní→ ikona v panelu tam dej vždy..
jo a neříkej mně že jsi nic neměnil, tohle je všechno default nastavení :)
« Poslední změna: 27 Října 2009, 18:45:06 od aloisam »

libozvuk

• Návštěvník
« Odpověď #33 kdy: 27 Října 2009, 18:48:51 »
:-)

Děkuji, už to funguje. A ještě jsem se něco nového naučil. :-)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.