Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.

Autor Téma: Problémy s WoW  (Přečteno 7228 krát)

Siriand

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 15
    • Zobrazit profil
Problémy s WoW
« kdy: 19 Květen 2008, 20:25:15 »
Mám problém s výkonem a ukládáním nastavení-
-seká se mi to při nastavení, které je optimální pro moje PC-AMD Athlon 64 X2 4000+, 1GB RAM, GeForce 7500LE, ovladače mám instalované, ale jede to okolo 1 FPS, musím nastavit Default, s tím souvisí i 2. problém
-neukládá se mi nastavení, myslím tím nastavení hry, grafika, addony apod.
-nemůžu socketovat dívat se na lvlvy hráčů-problém se shiftem-v linuxu jsem naprostý začátečník...
Co s tím ?
« Poslední změna: 19 Květen 2008, 20:31:25 od Siriand »

KloBass

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 45
    • Zobrazit profil
Re: Problémy s WoW
« Odpověď #1 kdy: 28 Květen 2008, 18:08:32 »
-problem s ukladanim jsem mel taky pomohl update wine
-druhy problem co se tyce zkratek je treba pouzit WIN+shift+prave tlacitko pro socketovani --> ke vsem zkratkam mackej WIN tlacitko nevim cim to je nebo jak se toho zbavit/prenastavit pokud nejde win zkousej jine mozna to ma co delat se SUPER tlacitkem Gnome

Siriand

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 15
    • Zobrazit profil
Re: Problémy s WoW
« Odpověď #2 kdy: 28 Květen 2008, 18:55:19 »
Děkuju, udělám to a uvidím :D
EDIT:Pořád se to neukládá, i po updatu wine.
« Poslední změna: 28 Květen 2008, 19:26:29 od Siriand »

KloBass

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 45
    • Zobrazit profil
Re: Problémy s WoW
« Odpověď #3 kdy: 29 Květen 2008, 01:03:48 »
tak to netusim.. jedine co muzu poradit zmenit rucne WTF\config.wtf na hodnoty jake chces a pak to nebudes muset ukladat ze hry :)

Siriand

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 15
    • Zobrazit profil
Re: Problémy s WoW
« Odpověď #4 kdy: 29 Květen 2008, 09:27:39 »
Config.wtf mám nastavený, ale ve hře se to neprojevuje.
EDIT:WoW bral config.wtf který jsem měl uložený v domovské složce World of Warcraft... po smazání to jede :D
« Poslední změna: 29 Květen 2008, 09:31:29 od Siriand »

Kurty1995

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 1
    • Zobrazit profil
Re: Problémy s WoW
« Odpověď #5 kdy: 02 Červenec 2008, 16:37:23 »
cawte neviete co mam urobit ked zapnem wow.exe alebo launcher.exe mi vypise Failed to find a suitable display device. Exiting programm. prosim poradte mi.

Dakujem vopred

Siriand

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 15
    • Zobrazit profil
Re: Problémy s WoW
« Odpověď #6 kdy: 03 Červenec 2008, 19:15:24 »
Nemáš zaplou 3D akceleraci... Nebo máš špatně nastavený Wine

Hemoglobin

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 15
    • Zobrazit profil
Re: Problémy s WoW
« Odpověď #7 kdy: 05 Červenec 2008, 18:46:10 »
caute, tiez mam problem s touto hrou. Konkretne mam lagy ( seka mi to) ale len v outlande, v inych castiach sveta mi to ide pekne... neviete cim to moze byt ? Pc mam 2,66 GHz Intel P , 1GB ram, G-fore FX 5700 , wine 1.0 , archlinux. ovladace na graficku mam , 3d akceleracia funguje. registry som upravoval , config.wtf som editoval podla navodu  co som nasiel na strankach wow.wiki . neviete cim to moze byt ? dakujem

Murtagh1313

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 1
    • Zobrazit profil
Re: Problémy s WoW
« Odpověď #8 kdy: 07 Únor 2010, 19:51:24 »
cawte mne ked zadam meno a heslo napise Rieving character list a dalej nic niekedy mi to ide nokedy nie stve ma to lebo nemozem hrat naplno cahe som vymazal a furt to iste

Martin Franc

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 32
    • Zobrazit profil
Re: Problémy s WoW
« Odpověď #9 kdy: 07 Únor 2010, 20:14:10 »
cawte mne ked zadam meno a heslo napise Rieving character list a dalej nic niekedy mi to ide nokedy nie stve ma to lebo nemozem hrat naplno cahe som vymazal a furt to iste

Myslím, že tohle je problém serveru... Vyzkoušej jiný server jestli půjde.
Archlinux -- rychlost bootu 9 sekund ;)

Syncope

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 253
    • Zobrazit profil
Re: Problémy s WoW
« Odpověď #10 kdy: 07 Únor 2010, 22:07:11 »
Citace
caute, tiez mam problem s touto hrou. Konkretne mam lagy ( seka mi to) ale len v outlande, v inych castiach sveta mi to ide pekne... neviete cim to moze byt ? Pc mam 2,66 GHz Intel P , 1GB ram, G-fore FX 5700 , wine 1.0 , archlinux. ovladace na graficku mam , 3d akceleracia funguje. registry som upravoval , config.wtf som editoval podla navodu  co som nasiel na strankach wow.wiki . neviete cim to moze byt ? dakujem
Zkusil jsi snížit grafické nastavení? Nevím podle jakého návodu jsi editoval config.wtf ale to by si měl každý nastavit podle svojich graficky výkonnových možností.

MoonCZ

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 52
    • Zobrazit profil
Re: Problémy s WoW
« Odpověď #11 kdy: 09 Březen 2010, 22:04:39 »
napis sem vystup glxgears kolik ti jede FPS jinak taky doporucuji http://wiki.ubuntu.cz/World%20of%20Warcraft a precist i to co je dole pripsat i neco do registru popr. poustet hru pod OpenGL ja mam Note Acer Extensa 5635ZG a jede miv pohode na 60FPS uplne v klidku

mim99

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 1
    • Zobrazit profil
Re: Problémy s WoW
« Odpověď #12 kdy: 02 Červenec 2011, 11:08:46 »
ja mam teis problem sice nemam ubuntu ale stale my ukazuje ked sa prihlasim a hram tablku as your FM target accept deny a aj ked dam jedno alebo druhe tak akoby sa nieco nacitavalo tak to trosku sekne a ptm uz ide normalne ale tabulka tam stale je

František Zatloukal

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1802
    • Zobrazit profil
    • frantisek.zatloukalu.eu
Re: Problémy s WoW
« Odpověď #13 kdy: 03 Červenec 2011, 16:57:25 »
Pust Wow v režimu Opengl . (Verze <4.1 příkazem Wow.exe -opengl) , verze 4.1 a vyšší config - video - advanced - opengl)
First they ignore you, then they laugh at you,
then they fight you, then you win.
Powered by Fedora 22 | Ubuntu 15.10