Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problém spárovat Bluetooth Headset - zařízení jsem detekoval, ale tím to končí  (Přečteno 2619 krát)

tygi

• Návštěvník
Přeji dobrý den,

Zoufale potřebuji poradit. Používám Bluetooth Headset Configurator stažený jako balík DEB ze serveru GetDeb.net (balík: gbtsco_0.2-1~getdeb1_all) zkoušel jsem i starší verzi v distribučním kanálu, výsledek stejný :((

Mám dva Bluetooth handsfree, u obou je výsledek stejný, takže v zařízení to nebude.

Jde tedy o to že Bluetooth Headset Configurator nalezne zařízení, zobrazí jeho jméno, fyzickou adresu atd..
Doposavad v pořádku, synchronizace se zdaří a zařízení se vidí. Pak je nutné zařízení spojit. A to se již nepodaří bez jakékoliv chybové hlášky.
Je to ta fáze kdy u mobilu se vás to zeptá na zadání PIN toho zařízení. Bohužel tento program se na to neptá. A tady myslím že by při tom spárování mohl být ten problém. Tušíte jak to vyřešit? Máte někdo nějakou zkušenost ? U obou Headsetů je to stejné.

Jinak ostatní věci na Bluetooth fungují normálně OBEXSERVER atd. ...  (pochopitelně jsem je vypl, co kdyby náhodou :o( ale nepomohlo to)

Děkuji za jakoukoli radu,

Tygi Tigris
« Poslední změna: 27 Ledna 2008, 20:44:20 od Anna Taliánová »

puba

• Aktivní člen
  • *
me se to nepodarilo ani s telefonem (Nokii) pres ten oficialni nastroj v liste. Jedine, kde to facha, tak je Obex a Wammu
« Poslední změna: 27 Ledna 2008, 20:45:57 od Anna Taliánová »
HP Pavilion dv2058ea (Intel Core Duo 1,66GHz, 2GB RAM, Geforce 7200 Go - 256MB, WD-120 GB sata, WiFi, Bluetooth, ctecka 5in1 ), Ubuntu HH 8.04

menganito

• Závislák
Tak som si zohnal tiež jednu takú srandu a podarilo sa mi to spárovať aj sa ma opýtal PC na passkey, aj som ho zadal, a potom nič... v termináli len napísalo
Kód: [Vybrat]
Can't connect RFCOMM channel: Connection refused a ďalej nič...
Má s tým niekto skúsenosti?

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.