Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: radeon 9600 a tvout  (Přečteno 7694 krát)

Robin M.

  • Aktivní člen
  • *
  • Příspěvků: 454
    • http://zkratak.xf.cz
radeon 9600 a tvout
« kdy: 05 Června 2006, 22:17:39 »
jak nastavit spravny format - pal-B,G???

dal jsem ve windows zvykly na to, ze televizi mam 800x600 a monitor 1280*1024 a mod mam nastaven jako jedna obrazovka horizontalne, coz tady muzu nastavit sice taky, ale hodne mi to blbne.. zkratka to nevypada tak, jako ve windows... vim, blbe se to popisuje.... ale kdyby nekdo vedel, co mam na mysli...

dik
> Problémy s Windows -  Reboot.
> Problémy s Linux       - Be root.
tatranky.rar - energie zbalena na cestu

Robin M.

  • Aktivní člen
  • *
  • Příspěvků: 454
    • http://zkratak.xf.cz
radeon 9600 a tvout
« Odpověď #1 kdy: 05 Června 2006, 22:19:42 »
jeste bych potreboval ujisteni, kdo ma grafiku ati 9600 a rozchozeny ovladace+opengl, zkuste si prosim dat nejaky opengl setric (nejlepe euforia) a zkuste nekolikrat test, me se to nekdy zasekne tak, ze obraz stoji ale s mysi jde hybat, jen nejde nic jinyho delat -> restart... del ato taky nekomu??

diky
> Problémy s Windows -  Reboot.
> Problémy s Linux       - Be root.
tatranky.rar - energie zbalena na cestu

LS

  • Závislák
  • ***
  • Příspěvků: 3849
    • http://linux.euweb.cz
radeon 9600 a tvout
« Odpověď #2 kdy: 05 Června 2006, 22:44:14 »
zamrzani - klasicky problem fglrx :(

Robin M.

  • Aktivní člen
  • *
  • Příspěvků: 454
    • http://zkratak.xf.cz
radeon 9600 a tvout
« Odpověď #3 kdy: 05 Června 2006, 22:45:54 »
jo tak to je ale blby :(((

ale to dela TEMER az na vyjimky pokazdy...

a nejak se to da opravit?? nebo neco
> Problémy s Windows -  Reboot.
> Problémy s Linux       - Be root.
tatranky.rar - energie zbalena na cestu

LS

  • Závislák
  • ***
  • Příspěvků: 3849
    • http://linux.euweb.cz
radeon 9600 a tvout
« Odpověď #4 kdy: 05 Června 2006, 22:55:25 »
Citace: juhuuu
a nejak se to da opravit?? nebo neco
jedine prekecat ATI aby napsali poradny ovladace

Robin M.

  • Aktivní člen
  • *
  • Příspěvků: 454
    • http://zkratak.xf.cz
radeon 9600 a tvout
« Odpověď #5 kdy: 05 Června 2006, 23:00:38 »
:)
> Problémy s Windows -  Reboot.
> Problémy s Linux       - Be root.
tatranky.rar - energie zbalena na cestu

Robert

  • Stálý člen
  • **
  • Příspěvků: 512
radeon 9600 a tvout
« Odpověď #6 kdy: 07 Června 2006, 09:31:27 »
hmm sem mel 9600PRO dlouho a nikdy mi to nemrzlo a že sem jí proháněl v openGL pěkně.

nikola

  • Stálý člen
  • **
  • Příspěvků: 944
    • http://home.tiscali.cz/nikola
radeon 9600 a tvout
« Odpověď #7 kdy: 07 Června 2006, 16:47:23 »
Mám 9600XT a jediným problémem je občasné (nějakou pravidelnost nemůžu vystopovat) zamrzání při vypínání kompu (někdy v době, kdy se vypíná X, logy mlčí :( ). Jinak v provozu bez problémů.

SulkiM

  • Návštěvník
  • Příspěvků: 5
radeon 9600 a tvout
« Odpověď #8 kdy: 08 Června 2006, 23:06:30 »
Citace: nikola
Mám 9600XT a jediným problémem je občasné (nějakou pravidelnost nemůžu vystopovat) zamrzání při vypínání kompu (někdy v době, kdy se vypíná X, logy mlčí sad ). Jinak v provozu bez problémů.
Mam ATI 9800PRO a mozem to len potvrdit. Ale u noveho Dapper Drake 6.06 sa mi to este nestalo. /zatial/

 

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.