Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.

Autor Téma: Lineage2 C6 Interlude  (Přečteno 30663 krát)

Gigabeatle

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 6
    • Zobrazit profil
Lineage2 C6 Interlude
« kdy: 18 Prosinec 2007, 16:16:12 »
Tento navod se týká zprovoznění lineage c6 interlude pod wine.
Návod je převzat z http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=version&iId=9115
Jenže je dost lidí kteří by ho tam nehledali, dost lidí, kteří hledají nejdříve tady a konec konců i dost lidí, kteří se návodům v angličtině vyhýbají.


1)
Stáhněte si wine (pokud nemáte) v ubuntu stačí jednoduše do konsole napsat
$ sudo apt-get install wine

zajistěte aby vám fungovala 3d akcelerace  http://wiki.ubuntu.cz/Ovlada%C4%8De_grafick%C3%BDch_karet

Stáhněte(nebo jinak sežeňte) anainstalujte si client lineage2 interlude
Stáhněte si tento no-gg system rapidshare.com/files/74317951/L2_system_C5.rar.html a nahraďte jím váš originílní system

2)
Stáhněte si tyto 4 soubory a uložte je do  .....wine/windows/system32/

dpmodemx.dll   http://www.dlldump.com/download-dll-files_new.php/dllfiles/D/dpmodemx.dll/5.03.2600.2180/download.html
dpnet.dll   http://www.dlldump.com/download-dll-files_new.php/dllfiles/D/dpnet.dll/5.03.2600.2180/download.html
dpwsock.dll   http://www.dlldump.com/download-dll-files_new.php/dllfiles/D/dpwsock.dll/5.00.2134.10/download.html
dpwsockx.dll   http://www.dlldump.com/download-dll-files_new.php/dllfiles/D/dpwsockx.dll/5.03.2600.2180/download.html

3)
Zeditujte soubor /etc/security/limits.conf
$ sudo gedit /etc/security/limits.conf
aby jeho konec vypadal takto:

* hard nofile 16383
# End of file


4)
pusťte winecfg
$ winecfg

v záložce aplikace přidejte l2.exe z vašeho LineageII/system a nastavte verzi pro Win Vista.

5)
soubor hosts je potřeba vyplnit v linuxu a to v etc/hosts
$ sudo gedit /etc/hosts

po každé změně souboru hosts je potřeba restartovat síť
$ sudo /etc/init.d/networking restart

6)spustit l2

pokud vás bude neustále obťežovat hláška:
 You have triggered a bug in the DirectX 9.0 runtime. Please install DirectX 8.1b (or later) for a fix. See Release Notes for instructions on how to obtain it.
použijte program DXGL Wrapper  http://sourceforge.net/project/downloading.php?group_id=44365&use_mirror=switch&filename=d3d8-gl-0.09.exe&50504370
v něm použijte volby "Emulate Direct3D" a "Enabel Polygon filter"

Kenji

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 489
    • Zobrazit profil
    • Ifrit
Re: Lineage2 C6 Interlude
« Odpověď #1 kdy: 18 Prosinec 2007, 16:41:19 »
Pekny navod.
Nemuzes prosim ukazat, jak by mel vypadat editovany /etc/hosts ? Nevim, kam mam vlozit ty adresy serveru.
*´¨)
¸.·´¸.·´¨)
(¸.·´ (¸.·*´`*·>>>

Gigabeatle

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 6
    • Zobrazit profil
Re: Lineage2 C6 Interlude
« Odpověď #2 kdy: 18 Prosinec 2007, 19:04:27 »
jednoduchy.. stejne jako ten windowsackej.....

127.0.0.1               localhost
10.107.11.65         l2authd.lineage2.com
10.107.11.65         l2testauthd.lineage2.com

ADIO45

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 847
  • snažím poradit...nezáleží na karmy ale snahu :)
    • Zobrazit profil
    • Dráčkovo herní doupě
Re: Lineage2 C6 Interlude
« Odpověď #3 kdy: 18 Prosinec 2007, 19:18:07 »
nebylo bych dobré dát do Wiki  ;)
Toshiba L505 - iCore-3, ATI Radeon HD, 4GB ram,500GB  + Win7 s virtual Ubuntu
Neumím psát česky. Jsem sluchově postižení...

Gigabeatle

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 6
    • Zobrazit profil
Re: Lineage2 C6 Interlude
« Odpověď #4 kdy: 18 Prosinec 2007, 19:50:48 »
asi bylo... ale je to 1. navod co sem kdy psal tak ho nejdriv oskousim tady...

Kenji

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 489
    • Zobrazit profil
    • Ifrit
Re: Lineage2 C6 Interlude
« Odpověď #5 kdy: 28 Prosinec 2007, 12:54:06 »
Zkoušel jsem rozběhat Lineage Interlude přesně podle návodu po tom, co jsem nainstaloval znova Linux na můj 320Gb disk.
Když spustím L2.exe přes wine v terminálu, tak mi vypíše tuto chybu:
fixme:reg:GetNativeSystemInfo (0x1ef1307) using GetSystemInfo()
fixme:toolhelp:CreateToolhelp32Snapshot Unimplemented: heap list snapshot
fixme:debugstr:CheckRemoteDebuggerPresent (0xffffffff)->(0x1f3de31): Stub!
Segmentation fault

Neví někdo co to znamená a co mám udělat?
« Poslední změna: 28 Prosinec 2007, 17:51:32 od Kenji »
*´¨)
¸.·´¸.·´¨)
(¸.·´ (¸.·*´`*·>>>

Kenji

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 489
    • Zobrazit profil
    • Ifrit
Re: Lineage2 C6 Interlude
« Odpověď #6 kdy: 28 Prosinec 2007, 19:05:12 »
Tak ted mi to pise tohle:
Kód: [Vybrat]
fixme:reg:GetNativeSystemInfo (0x1ef1307) using GetSystemInfo()
fixme:toolhelp:CreateToolhelp32Snapshot Unimplemented: heap list snapshot
fixme:debugstr:CheckRemoteDebuggerPresent (0xffffffff)->(0x1f3de31): Stub!
err:seh:setup_exception nested exception on signal stack in thread 0009 eip 7bc64ce4 esp 7ffdbbf0 stack 0x231000-0x340000
err:ntdll:RtlpWaitForCriticalSection section 0x7bc8fce4 "loader.c: loader_section" wait timed out in thread 000a, blocked by 0009, retrying (60 sec)
err:ntdll:RtlpWaitForCriticalSection section 0x7bc8fce4 "loader.c: loader_section" wait timed out in thread 000b, blocked by 0009, retrying (60 sec)
err:ntdll:RtlpWaitForCriticalSection section 0x7bc8fce4 "loader.c: loader_section" wait timed out in thread 000c, blocked by 0009, retrying (60 sec)
err:ntdll:RtlpWaitForCriticalSection section 0x7bc8fce4 "loader.c: loader_section" wait timed out in thread 000e, blocked by 0009, retrying (60 sec)
err:ntdll:RtlpWaitForCriticalSection section 0x7bc8fce4 "loader.c: loader_section" wait timed out in thread 000f, blocked by 0009, retrying (60 sec)
err:ntdll:RtlpWaitForCriticalSection section 0x7bc8fce4 "loader.c: loader_section" wait timed out in thread 0010, blocked by 0009, retrying (60 sec)
err:ntdll:RtlpWaitForCriticalSection section 0x7bc8fce4 "loader.c: loader_section" wait timed out in thread 0011, blocked by 0009, retrying (60 sec)
err:ntdll:RtlpWaitForCriticalSection section 0x7bc8fce4 "loader.c: loader_section" wait timed out in thread 000d, blocked by 0009, retrying (60 sec)
err:ntdll:RtlpWaitForCriticalSection section 0x7bc8fce4 "loader.c: loader_section" wait timed out in thread 0013, blocked by 0009, retrying (60 sec)
err:ntdll:RtlpWaitForCriticalSection section 0x7bc8fce4 "loader.c: loader_section" wait timed out in thread 0014, blocked by 0009, retrying (60 sec)
err:ntdll:RtlpWaitForCriticalSection section 0x7bc8fce4 "loader.c: loader_section" wait timed out in thread 0015, blocked by 0009, retrying (60 sec)
err:ntdll:RtlpWaitForCriticalSection section 0x7bc8fce4 "loader.c: loader_section" wait timed out in thread 0016, blocked by 0009, retrying (60 sec)
err:ntdll:RtlpWaitForCriticalSection section 0x7bc8fce4 "loader.c: loader_section" wait timed out in thread 0012, blocked by 0009, retrying (60 sec)
err:ntdll:RtlpWaitForCriticalSection section 0x7bc8fce4 "loader.c: loader_section" wait timed out in thread 0018, blocked by 0009, retrying (60 sec)
err:ntdll:RtlpWaitForCriticalSection section 0x7bc8fce4 "loader.c: loader_section" wait timed out in thread 0019, blocked by 0009, retrying (60 sec)
err:ntdll:RtlpWaitForCriticalSection section 0x7bc8fce4 "loader.c: loader_section" wait timed out in thread 001a, blocked by 0009, retrying (60 sec)
err:ntdll:RtlpWaitForCriticalSection section 0x7bc8fce4 "loader.c: loader_section" wait timed out in thread 001b, blocked by 0009, retrying (60 sec)
err:ntdll:RtlpWaitForCriticalSection section 0x7bc8fce4 "loader.c: loader_section" wait timed out in thread 0017, blocked by 0009, retrying (60 sec)
err:ntdll:RtlpWaitForCriticalSection section 0x7bc8fce4 "loader.c: loader_section" wait timed out in thread 001d, blocked by 0009, retrying (60 sec)
err:ntdll:RtlpWaitForCriticalSection section 0x7bc8fce4 "loader.c: loader_section" wait timed out in thread 001e, blocked by 0009, retrying (60 sec)
err:ntdll:RtlpWaitForCriticalSection section 0x7bc8fce4 "loader.c: loader_section" wait timed out in thread 001f, blocked by 0009, retrying (60 sec)
err:ntdll:RtlpWaitForCriticalSection section 0x7bc8fce4 "loader.c: loader_section" wait timed out in thread 0020, blocked by 0009, retrying (60 sec)
err:ntdll:RtlpWaitForCriticalSection section 0x7bc8fce4 "loader.c: loader_section" wait timed out in thread 001c, blocked by 0009, retrying (60 sec)
err:ntdll:RtlpWaitForCriticalSection section 0x7bc8fce4 "loader.c: loader_section" wait timed out in thread 0021, blocked by 0009, retrying (60 sec)
err:ntdll:RtlpWaitForCriticalSection section 0x7bc8fce4 "loader.c: loader_section" wait timed out in thread 0025, blocked by 0009, retrying (60 sec)
err:seh:raise_exception Unhandled exception code c000013a flags 0 addr 0x7bc337ef

Já bych normálně i zaplatil člověku, co by mi udělal nativní Lineage pro Linux :(
*´¨)
¸.·´¸.·´¨)
(¸.·´ (¸.·*´`*·>>>

Kamil Páral

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1026
    • Zobrazit profil
    • http://ripper.profitux.cz
Re: Lineage2 C6 Interlude
« Odpověď #7 kdy: 29 Prosinec 2007, 18:12:14 »
Já bych normálně i zaplatil člověku, co by mi udělal nativní Lineage pro Linux :(

Napiš NCSoftu. Ne že by s tím teď něco udělali, ale bez zájmu uživatelů se do ničeho nebudou hrnout ani v budoucnu...
Ubuntu Wiki - spousta návodů a rad
Jabber - ICQ je mrtvý, nebuď ovce a pojď s dobou
Esmska - program pro posílání sms z Internetu

Kenji

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 489
    • Zobrazit profil
    • Ifrit
Re: Lineage2 C6 Interlude
« Odpověď #8 kdy: 29 Prosinec 2007, 20:19:05 »
To neni spatny napad a myslim, ze by na tom softwarove firmy vydelali, kdyby delaly hry i pro Linux.
Napriklad ja bych si normalni hru pro windows nikdy nekoupil, vypalil bych si to od kamose, sehnal crack a bylo by to. Pokud by ale byla hra jako Lineage delana primo pro Linux, tak bych nevahal a bezel si ji hned koupit nebo objednat a myslim, ze nejsem zdaleka sam. Sel bych si ji koupit uz z vdecnosti k tomu, kdo ji udelal pro Linux a taky z principu.
*´¨)
¸.·´¸.·´¨)
(¸.·´ (¸.·*´`*·>>>

JanalTom

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 107
    • Zobrazit profil
Re: Lineage2 C6 Interlude
« Odpověď #9 kdy: 31 Prosinec 2007, 21:17:24 »
mam tam porad tu hnusnou hlasku

"You have triggered a bug in the DirectX 9.0 runtime. Please install DirectX 8.1b (or later) for a fix. See Release Notes for instructions on how to obtain it."

a mam nainstalovany a nastaveny wrapper dle tvych pokynu ...
Prominte me otazky, jsem totalni lama a zacatecnik, ale chci vedet vic ! Mejte se mnou prosim strpeni ... ;-)
Pouzivam Ubuntu 7.10
-JT-

Fredy_K

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 38
  • People can fly
    • Zobrazit profil
Re: Lineage2 C6 Interlude
« Odpověď #10 kdy: 01 Leden 2008, 20:16:02 »
mam tam porad tu hnusnou hlasku

"You have triggered a bug in the DirectX 9.0 runtime. Please install DirectX 8.1b (or later) for a fix. See Release Notes for instructions on how to obtain it."

a mam nainstalovany a nastaveny wrapper dle tvych pokynu ...
aj mne dava tuto hlasku ale ked som vo winecfg/Graphics odskrkol Allow Pixel Shader tak sa to spustilo
« Poslední změna: 01 Leden 2008, 20:19:52 od Fredy_K »
TeeWars fan !!!

Kenji

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 489
    • Zobrazit profil
    • Ifrit
Re: Lineage2 C6 Interlude
« Odpověď #11 kdy: 02 Leden 2008, 20:58:24 »
A mne ted pise, ze nemuze zjistit info o OS:
fixme:reg:GetNativeSystemInfo (0x1ef1307) using GetSystemInfo()
Segmentation fault

Pokud Lineage nerozjedu, tak budu nucen bud pouzivat windows anebo zkusit jinou distribuci linuxu :(
*´¨)
¸.·´¸.·´¨)
(¸.·´ (¸.·*´`*·>>>

Fredy_K

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 38
  • People can fly
    • Zobrazit profil
Re: Lineage2 C6 Interlude
« Odpověď #12 kdy: 02 Leden 2008, 22:03:20 »
ja sam neviem cim to je ... ale ked skusam tak to vzdy rozbehnem ale po vypnuti zas musim skusat aby som to rozbehol ... este som nenasiel chybu ktora by to riesila :( ... mal som pocit ze problem je s rozlisenim a tak som vzdy editoval Option.ini na 1024x768 a po par pokusom to znova slo ... je to dake divne ....
TeeWars fan !!!

Roman "Schmaker" Šmakal

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1205
    • Zobrazit profil
Re: Lineage2 C6 Interlude
« Odpověď #13 kdy: 03 Leden 2008, 12:05:57 »
Nastavte konfiguračnímu souboru práva roota, budete mít jistotu, že se nepřepíše po ukončení hry (některé hry do něj zasahují při každém spuštění/vypnutí), možná by to mohlo být řešení
Linux Gaming Clan leader
Konference na linuxclan@chat.linjab.net

fester-182

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 423
    • Zobrazit profil
Re: Lineage2 C6 Interlude
« Odpověď #14 kdy: 09 Březen 2008, 18:53:34 »
ide vam to bo mam zaujem si to installnut  vo widlach som si to obcas zahral ...
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit. ;)

Fredy_K

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 38
  • People can fly
    • Zobrazit profil
Re: Lineage2 C6 Interlude
« Odpověď #15 kdy: 09 Březen 2008, 21:59:34 »
ide vam to bo mam zaujem si to installnut  vo widlach som si to obcas zahral ...
ide to v pohode
TeeWars fan !!!

fester-182

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 423
    • Zobrazit profil
Re: Lineage2 C6 Interlude
« Odpověď #16 kdy: 10 Březen 2008, 15:20:43 »
ked spustim lineage naskoci mi update a pri "Patch has started DarkElf..ukx"  mi to zamrzne....
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit. ;)

Fredy_K

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 38
  • People can fly
    • Zobrazit profil
Re: Lineage2 C6 Interlude
« Odpověď #17 kdy: 10 Březen 2008, 16:24:07 »
Ak updatujes to mi hovori dve veci :

1. updatujes Interlude verziu na 1st Throne - The Kamael
2. asi chces hrat na oficialnom servery

takze na rozbehanie si kukni http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=version&iId=10397
a staihni si verziu na Kamael ktoru nemusis updatovat az tak velmi ako Interlude >> Kamael

PS : Kamael som neskusal
TeeWars fan !!!

fester-182

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 423
    • Zobrazit profil
Re: Lineage2 C6 Interlude
« Odpověď #18 kdy: 10 Březen 2008, 18:02:45 »
no ja prave nechcem update ... ako tomu zabranim ?
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit. ;)

Fredy_K

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 38
  • People can fly
    • Zobrazit profil
Re: Lineage2 C6 Interlude
« Odpověď #19 kdy: 10 Březen 2008, 19:58:59 »
pusti v adresare system L2.exe
TeeWars fan !!!

fester-182

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 423
    • Zobrazit profil
Re: Lineage2 C6 Interlude
« Odpověď #20 kdy: 10 Březen 2008, 20:02:33 »
to mi hodi error
Kód: [Vybrat]
fester-182@fester-182-desktop:/media/sda5/linux/hry/Program Files/Lineage II/System/System$ wine l2.exe
fixme:mixer:ALSA_MixerInit No master control found on USB Device 0x46d:0x8ce, disabling mixer
fixme:reg:GetNativeSystemInfo (0x1ef9526) using GetSystemInfo()
fixme:toolhelp:CreateToolhelp32Snapshot Unimplemented: heap list snapshot
fixme:debugstr:CheckRemoteDebuggerPresent (0xffffffff)->(0x1f522d6): Stub!
fixme:process:GetProcessWorkingSetSize (0xffffffff,0x34f078,0x34f074): stub
fixme:win:EnumDisplayDevicesW ((null),0,0x34e918,0x00000000), stub!
The game may not be consistant because AGP is deactivated. Please activate AGP for consistancy
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit. ;)

Fredy_K

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 38
  • People can fly
    • Zobrazit profil
Re: Lineage2 C6 Interlude
« Odpověď #21 kdy: 10 Březen 2008, 21:15:55 »
The game may not be consistant because AGP is deactivated. -- tuto chybu ukazuje i mne lebo nemam na notebooku agp ... to je v pohode das ok a ides :)
1. dufam ze mas cistu instalaciu bez toho aby si spustil update
2. a ze ten navod co je na prvej strane si spravil
3. error je asi o niecom takom ze nemas nastavenu ALSU ale tvoj zvuk pouziva OSS ... winecfg sa to da nastavit
4. casto sa stava ze ti to nedovil pustit lebo ti hodi error ze nemas naistalovany DX9 ale DX8.1 to treba spusat kym to nepojde :P

zatial ma viac nenapada
TeeWars fan !!!

Kenji

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 489
    • Zobrazit profil
    • Ifrit
Re: Lineage2 C6 Interlude
« Odpověď #22 kdy: 06 Duben 2008, 19:52:18 »
Rezence na náš L2 nový server:
http://l2forum.fansite.cz/index.php?topic=3631.0

Všichni jste zváni :)
*´¨)
¸.·´¸.·´¨)
(¸.·´ (¸.·*´`*·>>>

Anti Virus

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 49
  • Obyčejný uživatel
    • Zobrazit profil
Re: Lineage2 C6 Interlude
« Odpověď #23 kdy: 15 Duben 2008, 22:03:29 »
Rezence na náš L2 nový server:
http://l2forum.fansite.cz/index.php?topic=3631.0

Všichni jste zváni :)
Fůůj Aurisova reklama na Lunu xD
NTB: Intel Core Duo 1,77 GHz,   1024 DDR2,   120GB HDD,   Intel GMA 950 224 MB VRAM,   Realtek AC97,   WiFi,   Bluetooth,   Ubuntu 9.04
Win = crashnuly, k čertu s nimi

Zdenek K. aka "djz88"

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 187
  • Join the Darkside
    • Zobrazit profil
Re: Lineage2 C6 Interlude
« Odpověď #24 kdy: 16 Duben 2008, 22:59:46 »
Ja bych se jen chtel optat, zdali nekdo nehraje na serveru, ktery vyuziva BAKE ICE ochranu.... a jestli nemel problemy s rozbehnutim hry pres loader?


Jedna se o privatni L2servery...

Moje poznatky....
se spustenym loaderem se neprihlasim(podle vseho se zde vyuziva posilani BI tokenu na server- knihovna Li_ne_ageBK.d_l_l)
pokud loader vypnu a hru spustim(knihovnu Li_ne_ageBK.d_l_l natvrdo zkopiruju) prihlasim se...ale hra zamrzne (asi absence loadera)

I <3 TRANCE mjuzik
__________________
Desktop UBUNTU 9.O4 AMD64 > Compal FL9O GF86OOGT, Core 2 duo @2.2Ghz, 4GiB RAM Server Debian-Lenny i386 > Ati X1600XT, Athlon 3200+,2GiB RAM GFMX44O, Celeron @ 5OOMhz, 384MiB RAM