Zdravím,
mám problém s GDM - když spustím počítač a doběhnou ty příkazy, tak by se mělo nastartovat (to GDM). Přehraje se mi takové to cvaknutí - když se načte - jenže vidím jen černou obrazovku. Mám ten pocit, že se to děje i při přepnutí na konzoli (Ctrl+Alt+F1). Pokud normálně zadám svoje jméno, odentruju, heslo, odentruju, tak mi v pohodě najede GNOME tak, jak má.
Pokud najedu z GRUBu recovery mode, tak se mi přihlásí do konzole root, napíšu startx a vše je v pohodě.
Nevíte, čím to může být? Tady je log:
X Window System Version 1.3.0
Release Date: 19 April 2007
X Protocol Version 11, Revision 0, Release 1.3
Build Operating System: Linux Ubuntu (xorg-server 2:1.3.0.0.dfsg-12ubuntu8)
Current Operating System: Linux linux 2.6.22-14-generic #1 SMP Sun Oct 14 23:05:12 GMT 2007 i686
Build Date: 29 September 2007
Before reporting problems, check http://wiki.x.org
to make sure that you have the latest version.
Module Loader present
Markers: (--) probed, (**) from config file, (==) default setting,
(++) from command line, (!!) notice, (II) informational,
(WW) warning, (EE) error, (NI) not implemented, (??) unknown.
(==) Log file: "/var/log/Xorg.0.log", Time: Fri Dec 14 06:16:07 2007
(==) Using config file: "/etc/X11/xorg.conf"
(WW) fglrx: No matching Device section for instance (BusID PCI:5:0:1) found
(II) Module already built-in
(EE) fglrx(0): === [swlDalHelperAddCustomizeMode] === CWDDEDI_DisplayGetSetModeTimingOverride failed: 7
(EE) fglrx(0): === [swlDalHelperAddCustomizeMode] === CWDDEDI_DisplayGetSetModeTimingOverride failed: 7
(II) Module already built-in
[atiddx] ASYNCIO init succeed!
The XKEYBOARD keymap compiler (xkbcomp) reports:
> Warning: Type "ONE_LEVEL" has 1 levels, but <RALT> has 2 symbols
> Ignoring extra symbols
Errors from xkbcomp are not fatal to the X server