Ty jsi génius dumi, kdyby byla možnost tak ti dám pusu. Ale přihřátý nejsem, to pro jistotu. Je tu velká změna, camstream video zobrazí, camorama taky, skype taky, jen se zase nechce ekize. S tím asi souvisí toto co mi to vypsalo.
Mimochodem zkopčil jsem video0, přejmenoval na video1 a restarntul, po restartu to zobrazilo toto:
Chyba při otevírání zařízení videa Logitech QuickCam EC.
Během hovorů bude přenášeno pohyblivé logo. Můžete také vybraný obrázek nebo pohyblivé logo přenášet vždy zvolením "Obrázek" jako modul videa a "MovingLogo" nebo "StaticPicture" jako zařízení.
Při otevírání zařízení došlo k chybě. Zkontrolujte prosím svá oprávnění a přesvědčte se, že je načten správný ovladač.
Tak tragická změna, nechal jsem ještě jednou proběhnout průvedce nastavením ekigy a co se nestalo funguje taky. Opravdu jsi genius, tvoje malá nápověda moje velká radost a tvůj můj jeden aplaud.
Děkuji
Tak ještě doplním, pokud jsem tedy prošel průvodce ekigou, nechal vše nastavit, tak kamera začla fungovat i v ekize, ale všude jinde přestala, pokud jsem znovu nahrál video1 tak vše začlo fungovat, ale ekiga ukázala opět výše zmíněnou chybu, která se dá vyřešit opětovně nastavením, ale opět nefunguje vše ostatní. No ekigu příliš často nepoužívám a ani neznám nikoho kdo by používal kameru v ekize, tak to hlavní je vyřešeno. Kdyby jste někdo věděli jak tuto zapeklitou situaci vyřešit tak písněte.