Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problem s CS 1.6  (Přečteno 8895 krát)

Sheriff

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 6
    • Zobrazit profil
Problem s CS 1.6
« kdy: 25 Prosince 2007, 21:51:09 »
dobry den mam problem s CS 1.6 non steam v pohode hru pustim v pohode mi bezi pri 100 fps ale asi po 5 sec pusetni hra spadne a nabehne mi logovaci okno do ubuntu nevi nekdo co s tim prosim ?

Roman "Schmaker" Šmakal

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1205
    • Zobrazit profil
Re: Problem s CS 1.6
« Odpověď #1 kdy: 25 Prosince 2007, 22:20:14 »
to vypadá na to, že vám něco shazuje Xka... Zkuste CS spustit jako wine hl.exe -game cstrike >> ~/cs.log a pak sem pošlete obsah souboru cs.log...
Linux Gaming Clan leader
Konference na linuxclan@chat.linjab.net

Sheriff

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 6
    • Zobrazit profil
Re: Problem s CS 1.6
« Odpověď #2 kdy: 26 Prosince 2007, 01:00:38 »
to vypadá na to, že vám něco shazuje Xka... Zkuste CS spustit jako wine hl.exe -game cstrike >> ~/cs.log a pak sem pošlete obsah souboru cs.log...

nic to nedela :( asi to blbe pisu (sem zacatecnik v linuxu)

Roman "Schmaker" Šmakal

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1205
    • Zobrazit profil
Re: Problem s CS 1.6
« Odpověď #3 kdy: 26 Prosince 2007, 08:55:33 »
samozřejmě to musíte zadat tam, kde máte uložený CS :) takže
cd ~/.wine/drive_c/Program\ Files/Valve
wine hl.exe -game cstrike >> ~/cs.log
Linux Gaming Clan leader
Konference na linuxclan@chat.linjab.net

herys95

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 1
    • Zobrazit profil
Problem s CS 1.6
« Odpověď #4 kdy: 09 Ledna 2010, 11:50:05 »
Dobry den ,, mam takovy maly problem s CS 1.6 pokazde jak najedu na kolonku cs a rozjedu hru tak se mi vypne a napisemi ze hal-life prestal pracovat mohl by mi nekdo pomoct prosim o pomoc na email -2hery@seznam.cz Prosim a dekuji predem za pomoc

Roman Vacho

  • Člen placené komunitní podpory
  • Moderátor
  • Guru
  • ***
  • Příspěvků: 5592
  • Jeden vykope studnu, tisíce z ní pijí tisíc let.
    • Zobrazit profil
Re: Problem s CS 1.6
« Odpověď #5 kdy: 09 Ledna 2010, 15:23:44 »
Dobry den ,, mam takovy maly problem s CS 1.6 pokazde jak najedu na kolonku cs a rozjedu hru tak se mi vypne a napisemi ze hal-life prestal pracovat mohl by mi nekdo pomoct prosim o pomoc na email -2hery@seznam.cz Prosim a dekuji predem za pomoc


Dělalo mi to pod novým Winem to samý. Domnívám se, že pomůžou rady ve vlákně http://forum.ubuntu.cz/index.php/topic,42915.0.html .
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít dodáním znaků "[vyřešeno]" do názvu téma v editaci prvního příspěvku.

linux baby

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 21
    • Zobrazit profil
Re: Problem s CS 1.6
« Odpověď #6 kdy: 19 Ledna 2010, 21:52:49 »
ja mam za se problem ze se nespusti cs ale half live mozna je to tim ze jsem nenasel tu sparvnou ikonu nebo nevim

Roman Vacho

  • Člen placené komunitní podpory
  • Moderátor
  • Guru
  • ***
  • Příspěvků: 5592
  • Jeden vykope studnu, tisíce z ní pijí tisíc let.
    • Zobrazit profil
Re: Problem s CS 1.6
« Odpověď #7 kdy: 19 Ledna 2010, 23:32:46 »
Rozjel jsem to v origo instalacce a s patchem v26. Pokud dam vyssi patch, pada to :) Zitra otetsuju vic.
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít dodáním znaků "[vyřešeno]" do názvu téma v editaci prvního příspěvku.

Mata_cz

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 24
    • Zobrazit profil
Re: Problem s CS 1.6
« Odpověď #8 kdy: 23 Ledna 2010, 16:35:39 »
Zdravím...mám také problém...CS jsem naistaloval v pohode pomoci wine, instaloval jsem taky patch v.33 problém je ale v tom, že kdyř dám spustit hl.exe tak mi tak na sekundu naskoží obrázek CS a pak to spadne a zmeni mi to rozliseni ubuntu na 600:400 nebo tak nějak... nevíte někdo co s tim?

Roman Vacho

  • Člen placené komunitní podpory
  • Moderátor
  • Guru
  • ***
  • Příspěvků: 5592
  • Jeden vykope studnu, tisíce z ní pijí tisíc let.
    • Zobrazit profil
Re: Problem s CS 1.6
« Odpověď #9 kdy: 23 Ledna 2010, 17:03:15 »
Zapni virtualni plochu ve Wine. To aspoň omezí rozhození rozlišení pro účely testu hl.exe.
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít dodáním znaků "[vyřešeno]" do názvu téma v editaci prvního příspěvku.

Mata_cz

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 24
    • Zobrazit profil
Re: Problem s CS 1.6
« Odpověď #10 kdy: 23 Ledna 2010, 17:58:45 »
Ok zapnul jsem...při zpuštění hl.exe se mi spustí a hned spadne...nevíte co s tim? třeba jinou verzi patche, nebo tak?

Roman Vacho

  • Člen placené komunitní podpory
  • Moderátor
  • Guru
  • ***
  • Příspěvků: 5592
  • Jeden vykope studnu, tisíce z ní pijí tisíc let.
    • Zobrazit profil
Re: Problem s CS 1.6
« Odpověď #11 kdy: 23 Ledna 2010, 19:09:08 »
Zkousel jsem patch v36 i v48, ale oba padaj.
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít dodáním znaků "[vyřešeno]" do názvu téma v editaci prvního příspěvku.

Mata_cz

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 24
    • Zobrazit profil
Re: Problem s CS 1.6
« Odpověď #12 kdy: 23 Ledna 2010, 23:29:03 »
Aha :) díky za předání informace...problém je to, že s nižší verzí jak 33 neumí patche protokol 48, což znamená, že si prakticky Non steam nezahraješ...budu zkoušet různé kombinace, když se mi něco povede rozchodit, hned to sem dám:)

PELKO

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 410
    • Zobrazit profil
Re: Problem s CS 1.6
« Odpověď #13 kdy: 29 Ledna 2010, 20:19:55 »
Je tu niekto komu ide cs pod linuxom (ubu/kubu 9.10) bez padania? ak hej, zaujíma ma verzia wine a verzia patchu :)

Roman Vacho

  • Člen placené komunitní podpory
  • Moderátor
  • Guru
  • ***
  • Příspěvků: 5592
  • Jeden vykope studnu, tisíce z ní pijí tisíc let.
    • Zobrazit profil
Re: Problem s CS 1.6
« Odpověď #14 kdy: 30 Ledna 2010, 13:33:35 »
Je tu niekto komu ide cs pod linuxom (ubu/kubu 9.10) bez padania? ak hej, zaujíma ma verzia wine a verzia patchu :)

v26 bez padání.
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít dodáním znaků "[vyřešeno]" do názvu téma v editaci prvního příspěvku.

PELKO

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 410
    • Zobrazit profil
Re: Problem s CS 1.6
« Odpověď #15 kdy: 30 Ledna 2010, 17:03:18 »
wine 1.0.1? nvidia/ati? skúšal som to s 26kou, no ajstak padala... zvlaštne...

Roman Vacho

  • Člen placené komunitní podpory
  • Moderátor
  • Guru
  • ***
  • Příspěvků: 5592
  • Jeden vykope studnu, tisíce z ní pijí tisíc let.
    • Zobrazit profil
Re: Problem s CS 1.6
« Odpověď #16 kdy: 30 Ledna 2010, 17:09:37 »
wine 1.0.1? nvidia/ati? skúšal som to s 26kou, no ajstak padala... zvlaštne...
Nemám instalačku ze Slunečnice :)
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít dodáním znaků "[vyřešeno]" do názvu téma v editaci prvního příspěvku.

Mata_cz

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 24
    • Zobrazit profil
Re: Problem s CS 1.6
« Odpověď #17 kdy: 05 Února 2010, 17:30:20 »
Rozchodil jsem 1.6 s patchem v33 v Ubuntu 9.10 akorát se mi nějak zhoršila hratelnost, příde mi, že mám větší fps než pod XP...ale nevadí...hlavní problém už sem vyřešil, ted už jen ladit, ladit, ladit :)

PELKO

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 410
    • Zobrazit profil
Re: Problem s CS 1.6
« Odpověď #18 kdy: 06 Února 2010, 19:30:45 »
keby máš viac fps, tak sa ti hrá lepšie :)

cl_showfps 1
čim viac, tym lepšie...

PS: aká verzia wine?

Mata_cz

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 24
    • Zobrazit profil
Re: Problem s CS 1.6
« Odpověď #19 kdy: 07 Února 2010, 11:54:36 »
verze Wine je 1.0.1
Ale mám problém s pingem, když se přihlásím, mám okolo 1000 tak po 5s se to srovná tak na 150-200 a to je moc. V XP jsem míval ping kolem 70-100. jistě, že je to připojením, ale jinou možnost nemám...stačilo by mi, kdybych měl ping jako ve Woknech

PELKO

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 410
    • Zobrazit profil
Re: Problem s CS 1.6
« Odpověď #20 kdy: 07 Února 2010, 14:11:26 »
Zvláštne... mne to nejde, a mám v33 a wine 1.0.1... uvodna obrazovka a pád...
v33 máš s tymi debilnymi novymi modelmi a zvukmi?

Inak, skús
rate 25000
cl_rate 25000
cl_cmdrate 101
cl_cmdbackup 6
cl_updaterate 101
cl_resend 6
cl_dlmax 800
mp_decals 300
« Poslední změna: 07 Února 2010, 14:18:00 od PELKO »

Mata_cz

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 24
    • Zobrazit profil
Re: Problem s CS 1.6
« Odpověď #21 kdy: 07 Února 2010, 16:11:16 »
A tak omluva já mám vezi patche v36 nevšim sem si toho mám jich totiž víc vedle sebe a přehlídnul jsem se

Nainstaloval jsem to v Ubuntu 9.10 pomocí Wine v1.0.1, pak hned instalace patche v36...pouštim to ve virtuálnim okně ve Wine nepouštím přímo hl.exe, ale přes AplikaceiWine→Programs→Counter Strike 1.6 Non-Steam patch v 36 poprvé to spadne, podruhé když pustím, tak to naběhne jako ve Woknech...

Jinak to jak si psal s tim "rate atd." to mám napsat kam? ono to možná záleží ty čísla na rychlosti připojení ne?

P.S. Tenhle patch neni condition zero což znamená, že to vypadá jako normální1.6 ne jako source

lukkycs

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 1
    • Zobrazit profil
Re: Problem s CS 1.6
« Odpověď #22 kdy: 23 Února 2010, 09:25:48 »
Prosim potrebuju Pomoc
Stahl jsem si Cs 1.6 portable spustil jsem ho on se vypl a naskakalo par Erorru.
Pak sem ho spustil znova uz to slo normalne vsechno az na to ze nejde zmenit zbran z leve ruky do prave a nejdou menit barvy na znaku.
Nevite co s tim ??? Uz jsem to skousel znova stahovat a porat nic.
Docela me to stve hrat Cs a mit zbran v leve ruce prosim pomoc.
Doufam ze se tu najde nekdo chytry

Rajo

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 1
    • Zobrazit profil
Re: Problem s CS 1.6
« Odpověď #23 kdy: 06 Srpna 2010, 11:00:39 »
Cavte vospolok. Aj ja mam mensi problem.
Nedavno som este fajnovo hral na 1.6 cs portable, no od vcera sa mi to pokazil asi takym sposobom, ze pri spusteni hry menu mi tam seka zvuk
pri prechode po jednotlivych ikonkach, pri jainuti do hry mas strasne velky ping a meno sa mi zmenilo na cenzurian. Neviem mi prosim vas niekto poradit
co s tym spravit? Ak by sa dalo na mail.

Dakujem pekne za ochotu  ;)

Roman Vacho

  • Člen placené komunitní podpory
  • Moderátor
  • Guru
  • ***
  • Příspěvků: 5592
  • Jeden vykope studnu, tisíce z ní pijí tisíc let.
    • Zobrazit profil
Re: Problem s CS 1.6
« Odpověď #24 kdy: 06 Srpna 2010, 11:45:23 »
Prosim potrebuju Pomoc
Stahl jsem si Cs 1.6 portable spustil jsem ho on se vypl a naskakalo par Erorru.
Pak sem ho spustil znova uz to slo normalne vsechno az na to ze nejde zmenit zbran z leve ruky do prave a nejdou menit barvy na znaku.
Nevite co s tim ??? Uz jsem to skousel znova stahovat a porat nic.
Docela me to stve hrat Cs a mit zbran v leve ruce prosim pomoc.
Doufam ze se tu najde nekdo chytry
Já jsem akorát párkrát rekonfiguroval Wine...měnil verze a potom zbraň byla tam kde je.
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít dodáním znaků "[vyřešeno]" do názvu téma v editaci prvního příspěvku.

 


Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.