Děkuji a můžete mi stoprocentně věřit,že hledám už druhý den,jinak bych to sem nepsal....učím se vše sám a nerad obtěžuji,ale zase si uvědomte,že už asi všechny otázky byli někdy zoodpovězeny,takže když se ted někdo na něco zeptá,tak už tu jednou bylo...takže dle tohoto Vašeho porýpnutí už veškeré fora jsou úplně zbytečná,můžou se uzavřít a napsat jedním velkým písmem NAJDI SI TO CO CHCES SAM A NEOTRAVUJ...:-) Nemyslím to zle,ale podívejte se ,že odpovědi tohoto druhu se vyskytují čím dál tím víc...a nevím,co Ti dotyční chtějí dokázat,-bud chci odpovědět a odpovím po padesáté,nebo nechci odpovídat,tak jednoduše mlčím,ale tohle věčné pokárání opravdu nechápu,připadé mi to jako nabubřelé chování.Je to jen můj názor a netýká se Vás.ale nikdo si neuvědomí,že jsou lidé,kteří se dostanou k PC tak na hodinu za dva dny a potřebují ten svůj problém vyřešit co nejrychleji a né trávit několik hodin hledáním jedné věty na netu,když mu ji rád někdo může sdělit za pět minut.To není lenost,ale jen komunikace.Přeci když nevíte nějaké slovo,tak nejdete do knihovny a nehledáte ve slovníku hodinu,ale jednoduše se zeptáte lidí kolem sebe.To je normální komunikace...a dovedete si představit odpověd od kamaráda" já to vím,ale neřeknu Ti to,protože jsi línej,běž si to zjistit do knihovny,jednou už na to někdo odpověděl,"..pěkné že?..:-)
Ještě jednou děkuji a hezký nový rok