Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.

Autor Téma: WoW 1 dvd  (Přečteno 6244 krát)

rosja

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 18
    • Zobrazit profil
WoW 1 dvd
« kdy: 03 Leden 2008, 18:06:24 »
Zdarec. Koupil sem si WoW:battlechest . U zakladniho wowka je 1 dvd. tak sem too skopiroval do pc. Ale žadnej installer tam není

Ondřej Trhoň

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 441
    • Zobrazit profil
    • http://www.trhon.cz
Re: WoW 1 dvd
« Odpověď #1 kdy: 03 Leden 2008, 18:21:58 »
Mno musí tam být, nebo máš špatně vypálený nosič. Doporučil bych ti ho pořádně prohledat.. Osobně mám WoW na 5 CD... Prosím pošli výpis souborů a složek na onom DvD.... .
Buďto pomocí terminálu kde zadáš:
Kód: [Vybrat]
cd /mnt/cdrom (eventuelně /media/cdrom0)
ls

Nebo prostě přes nautilus (správce souborů)

rosja

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 18
    • Zobrazit profil
Re: WoW 1 dvd
« Odpověď #2 kdy: 03 Leden 2008, 18:24:20 »
já sem myslel že rovnou installer.exe tam asi není. na widlech se pustí hned nějakej instaler
edit: je tady Installer Tome.mpq za tome je nic až 6

Ondřej Trhoň

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 441
    • Zobrazit profil
    • http://www.trhon.cz
Re: WoW 1 dvd
« Odpověď #3 kdy: 04 Leden 2008, 15:44:03 »
Hmm zajimave, pls posli snímek plochy s obsahem CD.

rosja

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 18
    • Zobrazit profil
Re: WoW 1 dvd
« Odpověď #4 kdy: 05 Leden 2008, 08:38:23 »
doufám že sem to dobře vyscreenoval

Ondřej Trhoň

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 441
    • Zobrazit profil
    • http://www.trhon.cz
Re: WoW 1 dvd
« Odpověď #5 kdy: 05 Leden 2008, 10:37:28 »
Tak teď jsem v koncích...Takže když ve Windows dáš to dvd dovnitř tak se sám spustí installer? Divný, nikde tam nevidim autorun nebo neco podobneho. Můžeš to nainstalovat na Windows a pak si to jen překopírovat do Linuxu  a tam to spouštět... Když vyjde nový patch tak ho hodíš ve winu a zase nakopčíš. Tedy nechápu jaký soubor je vlastně ten installer když tohle všechno jsou zapakovaná data (aspoň myslím)...

rosja

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 18
    • Zobrazit profil
Re: WoW 1 dvd
« Odpověď #6 kdy: 05 Leden 2008, 10:48:55 »
No mám jen linux na pc. Ale pudu brzy zase z5 na widle.. linux je na mě docela složitej :D

Roman "Schmaker" Šmakal

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1205
    • Zobrazit profil
Re: WoW 1 dvd
« Odpověď #7 kdy: 05 Leden 2008, 11:22:00 »
jenže tohle vůbec neni windows verze WoW... typoval bych to na OS X verzi... :D
Linux Gaming Clan leader
Konference na linuxclan@chat.linjab.net

Ondřej Trhoň

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 441
    • Zobrazit profil
    • http://www.trhon.cz
Re: WoW 1 dvd
« Odpověď #8 kdy: 05 Leden 2008, 12:18:39 »
Ja jsem si rikal ze je to nejaky divny.. :( tak to te zklameme, tohle Wow asi pod tučnákem nerozjedeš (leda by byl nějaký emu MacOS X, znalci nech't mne opraví)... Na ofic stránkách se dá Wowko pro Win normálně stáhnout zadara (Ale musíš tam mít account, což já mám) spolu s datadiskem WoW:BC.... Bohužel ACC dostaneš s plnou verzí.. ale ty i máš, tak si tam založ účet a stáhni si to.
http://www.wow-europe.com/en/index.xml - sekce Account Creation.

menganito

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1728
    • Zobrazit profil
Re: WoW 1 dvd
« Odpověď #9 kdy: 05 Leden 2008, 13:22:23 »
jj to bude asi Mac OS X verzia, to nerozbeháš ani pod windows...
Skús sa pozrieť či tam nie sú nejaké skryté súbory (Ctrl+H), tam by mohol byť nejaký autorun alebo tak nejak...

rosja

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 18
    • Zobrazit profil
Re: WoW 1 dvd
« Odpověď #10 kdy: 05 Leden 2008, 18:34:33 »
To Není mac os verze! to by tam bylo napsané. Je to pro windows  2000/ xp a mac v10.3 preste je to tam někde skryte

Roman "Schmaker" Šmakal

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1205
    • Zobrazit profil
Re: WoW 1 dvd
« Odpověď #11 kdy: 05 Leden 2008, 19:03:02 »
Pro Windows tam prostě chybí installer... Typoval bych, že jste to sehnal na nějakém torrentu a nějaký vůl to špatně popsal :D
Linux Gaming Clan leader
Konference na linuxclan@chat.linjab.net

menganito

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1728
    • Zobrazit profil
Re: WoW 1 dvd
« Odpověď #12 kdy: 05 Leden 2008, 19:29:40 »
skôr ako instraller mi tam chýba autorun.inf a navyše názov toho adresára obsahuje "(OS X)", čo by mohlo naznačovať istú spojitosť s Mac OS X. (mpq súbory sú v podstate archívy obshujće dáta, bez installeru bezcenné)
A v prvom poste stojí "kúpil som si" tak z tooho vychádzam...

rosja

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 18
    • Zobrazit profil
Re: WoW 1 dvd
« Odpověď #13 kdy: 05 Leden 2008, 19:33:19 »
to roman: na windowsech se to dá nainstalovat. Je tam installer ale asi skritej. A navíc koupil sem si originálko

Roman "Schmaker" Šmakal

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1205
    • Zobrazit profil
Re: WoW 1 dvd
« Odpověď #14 kdy: 05 Leden 2008, 20:57:25 »
oki, pošli výpisy:
cd /cdrom
ls
Linux Gaming Clan leader
Konference na linuxclan@chat.linjab.net

Ondřej Trhoň

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 441
    • Zobrazit profil
    • http://www.trhon.cz
Re: WoW 1 dvd
« Odpověď #15 kdy: 07 Leden 2008, 10:09:00 »
V nejhorsim pripade muzete (pokud tedy opravdu mate original) stahnout celou hru z oficialnich stranek - opravdu to jde, jen musite mit vytvoreny ucet u blizzardu s orginalnim CD klicem.