Tak od vcerejsiho vecera jsem nebyl schopen odeslat ani jeden prispevek. Z jakekoliv IP adresy (pres proxy), dokonce i pres TOR mi to tvrdilo, ze mam smulu, ze posledni prispevek byl z me IP adresy odeslan pred mene nez 60 sekundami. Nakonec jsem ze zoufalstvi nahledl do sveho profilu a zjistil, ze lokalni cas mam udajne o hodinu vice, nez lokalni cas serveru (jinak receno v budoucnosti) - tak trochu jsem odhadl, ze pokud se ono blokovani nevaze ne IP (coz jsem si overil proxynama a TORem), ale na ucet, pravdepodobne cas v budoucnosti je pro forum pricina zobrazeni one hlasky o 60 vterinach (kazdy muj prispevek byl ucinen o hodinu vice jinak receno pred mene jak 60 vterinama, dokonce pred -3600 vterinama). Nastavil jsem si v profilu cas (Editace profilu -> Nastavení vzhledu -> Časový posun = 0) shodny se serverovym a zda se, ze vse je uz ok.
[edit]
tak tim to neni
Uz mne to vazne stve - KAZDY prispevek, ktery se snazim poslat posilam na 3x na 4x (cekam mezi pokusy o odesilani zcela urcite vice jak 60 vterin). Toto uz zacina byt moc i na mne.
Ted jsem si jeste vsiml, ze u poznamky prispevku, kde by mela byt zobrazena ma ip adresa je napsano jen "unknown"
HALELUJA povedlo se mi odeslat prispevek :-D
[/edit]