Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.

Autor Téma: radeon 9600 a tvout  (Přečteno 5885 krát)

Robin M.

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 454
    • Zobrazit profil
    • http://zkratak.xf.cz
radeon 9600 a tvout
« kdy: 05 Červen 2006, 22:17:39 »
jak nastavit spravny format - pal-B,G???

dal jsem ve windows zvykly na to, ze televizi mam 800x600 a monitor 1280*1024 a mod mam nastaven jako jedna obrazovka horizontalne, coz tady muzu nastavit sice taky, ale hodne mi to blbne.. zkratka to nevypada tak, jako ve windows... vim, blbe se to popisuje.... ale kdyby nekdo vedel, co mam na mysli...

dik
> Problémy s Windows -  Reboot.
> Problémy s Linux       - Be root.
tatranky.rar - energie zbalena na cestu

Robin M.

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 454
    • Zobrazit profil
    • http://zkratak.xf.cz
radeon 9600 a tvout
« Odpověď #1 kdy: 05 Červen 2006, 22:19:42 »
jeste bych potreboval ujisteni, kdo ma grafiku ati 9600 a rozchozeny ovladace+opengl, zkuste si prosim dat nejaky opengl setric (nejlepe euforia) a zkuste nekolikrat test, me se to nekdy zasekne tak, ze obraz stoji ale s mysi jde hybat, jen nejde nic jinyho delat -> restart... del ato taky nekomu??

diky
> Problémy s Windows -  Reboot.
> Problémy s Linux       - Be root.
tatranky.rar - energie zbalena na cestu

Lukáš Svoboda

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 3839
    • Zobrazit profil
    • http://linux.euweb.cz
radeon 9600 a tvout
« Odpověď #2 kdy: 05 Červen 2006, 22:44:14 »
zamrzani - klasicky problem fglrx :(

Robin M.

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 454
    • Zobrazit profil
    • http://zkratak.xf.cz
radeon 9600 a tvout
« Odpověď #3 kdy: 05 Červen 2006, 22:45:54 »
jo tak to je ale blby :(((

ale to dela TEMER az na vyjimky pokazdy...

a nejak se to da opravit?? nebo neco
> Problémy s Windows -  Reboot.
> Problémy s Linux       - Be root.
tatranky.rar - energie zbalena na cestu

Lukáš Svoboda

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 3839
    • Zobrazit profil
    • http://linux.euweb.cz
radeon 9600 a tvout
« Odpověď #4 kdy: 05 Červen 2006, 22:55:25 »
Citace: juhuuu
a nejak se to da opravit?? nebo neco
jedine prekecat ATI aby napsali poradny ovladace

Robin M.

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 454
    • Zobrazit profil
    • http://zkratak.xf.cz
radeon 9600 a tvout
« Odpověď #5 kdy: 05 Červen 2006, 23:00:38 »
:)
> Problémy s Windows -  Reboot.
> Problémy s Linux       - Be root.
tatranky.rar - energie zbalena na cestu

Robert

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 512
    • Zobrazit profil
radeon 9600 a tvout
« Odpověď #6 kdy: 07 Červen 2006, 09:31:27 »
hmm sem mel 9600PRO dlouho a nikdy mi to nemrzlo a že sem jí proháněl v openGL pěkně.

nikola

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 944
    • Zobrazit profil
    • http://home.tiscali.cz/nikola
radeon 9600 a tvout
« Odpověď #7 kdy: 07 Červen 2006, 16:47:23 »
Mám 9600XT a jediným problémem je občasné (nějakou pravidelnost nemůžu vystopovat) zamrzání při vypínání kompu (někdy v době, kdy se vypíná X, logy mlčí :( ). Jinak v provozu bez problémů.

SulkiM

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 5
    • Zobrazit profil
radeon 9600 a tvout
« Odpověď #8 kdy: 08 Červen 2006, 23:06:30 »
Citace: nikola
Mám 9600XT a jediným problémem je občasné (nějakou pravidelnost nemůžu vystopovat) zamrzání při vypínání kompu (někdy v době, kdy se vypíná X, logy mlčí sad ). Jinak v provozu bez problémů.
Mam ATI 9800PRO a mozem to len potvrdit. Ale u noveho Dapper Drake 6.06 sa mi to este nestalo. /zatial/