Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Blikající šetřič obrazovky - 1Hz  (Přečteno 3337 krát)

compaq

• Závislák
  • Díky všem za rady a tipy.
Blikající šetřič obrazovky - 1Hz
« kdy: 14 Ledna 2008, 09:55:23 »
Minulý týden vše v pohodě, dnes zapnu Ubuntu a hle, šetřič přibližně jednou za vteřinu zhasne na zlomenk vteřiny.
Zkrátka obrazovka bliká cca 0,5-1 Hz. Když dám jiný šetřič, situace je stejná... Nevíte jak na to?
« Poslední změna: 17 Ledna 2008, 23:35:27 od Anna Taliánová »
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

compaq

• Závislák
Re: Blikající šetřič obrazovaky ... 1Hz
« Odpověď #1 kdy: 14 Ledna 2008, 10:28:40 »
Když vypnu pokročilé efekty vzhledu (compiz), tak spořiče fungují normálně, asi se budu muset rozhodnout pro jedno...
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

compaq

• Závislák
« Odpověď #2 kdy: 17 Ledna 2008, 08:11:20 »
Tak jsem to prozkoušel a dělají to všechny špořiče (když mám zapnuté pokročilé efekty)... Vám se to neděje?

compaq

• Závislák
« Odpověď #3 kdy: 17 Ledna 2008, 16:01:28 »
...stále mi to vrtá hlavou, čím to je. Chtěl bych používat Compiz i spořič, ale tohle blikání ruší...

lanugo

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 17 Ledna 2008, 22:19:28 »
Tak to jses na tom jeste dobre. Ja jsem to zkusil a misto naskoceni sporice mi spadly Xka a za chvilku naskocila prihlasovaci obrazovka  ;D

compaq

• Závislák
Re: Blikající šetřič obrazovky - 1Hz
« Odpověď #5 kdy: 18 Ledna 2008, 08:14:16 »
Takže všichni, kdo používají Compiz v pauzách v práci koukají na blikající spořič...

tomato

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #6 kdy: 18 Ledna 2008, 10:22:41 »
Ja teda setric nepouzivam, ale schvalne jsem to ozkousel a neblika mi, funguje v pohode.. treba to dela jen jeden efekt, kterej mas zaplej.. ja mam v compizu zaple toto: Kostka plochy, Otocit kostkou, Animations, Dekorace oken, Vlnici se okna, Image Loading - jpg png text, Regex matching, Resize info, Prepinac aplikaci, Ring switcher, Rozmistit okna, Zmenit velikost okna, Presunout okno.
Jinak jsem na HH Alpha3 X86_64.

Milhouse

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #7 kdy: 18 Ledna 2008, 13:59:41 »
Neproblikává tam nějaká aplikace? Nějaký monitoring, třeba sítě atd...

N. Á. V. O. D. Y.
 "...naše práce není vidět, ale je důležitá!"

compaq

• Závislák
« Odpověď #8 kdy: 18 Ledna 2008, 14:29:09 »
Neproblikává tam nějaká aplikace? Nějaký monitoring, třeba sítě atd...
Nevím, když vypnu Compiz, tak to nedělá....

compaq

• Závislák
« Odpověď #9 kdy: 18 Ledna 2008, 16:42:13 »
Teď jsem povypínal, co jde a zapnul v Compiz jen to, co opravdu používám a šetřič už funguje normálně... také se zvýšilo procento úspěšnosti při přehrávání videostreamů... Dělala to ta krychle.... :-)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.