Ahoj, mam takový problém, chci si překomprimovat avi aby šlo v divx přehrávači v telefonu. Když to udělam ve windows vprogramu smartmovie converter nebo v virtualdub tak je to v pohodě, ale když to udělam v avidemuxu, tak v počítači se to sice tváří vpohodě a jde to, ale v telefonu to jde bez zvuku.
Když video proženu avidemuxem a pak ho nahraju do virtualdubu, tak virtualdub hodí hlášku:
[!] AVI: Truncated or invalid MP3 audio format detected (16 bytes, should be 30). Attempting to fix.
Když pak zvuk ve virtualdubu překomprimuju, tak je to zase v pohodě i v telefonu. Jsem z toho dost neštastnej, zaprvý protože vůbec nechápu co to znamená, natož pak jak to napravit. (domnívám se že za to může LAME) a zadruhý strašně toužim po nezávislosti na woknech. Kdesi na nejakym angl. fóru jsem našel tu samou otázku a někdo na to odpověděl, že tetnto problém je vyřešen v avidemux 2.4. Dostat do systému verzi 2.4 byla hrozná anabáze, páč je zatim ve vývoji, musel sem překopat asi 10 knihoven a ted mam půlku systému v angličtině(což mi teda vůbec neva) ale problém je pořád stejnej.
Taky sem to skoušel řešit spuštením vdubu přes wine, ale když chci nastavit video kompresi tak to spadne.
Prosím pomozte....