Ahoj,
rozhodl jsem se, že zkusím testovat HH na stolním PC doma. Problém nastává, když mě to nabootuje do live CD menu, kde si můžu vybrat z menu co chci dělat. Až sem je vše v pořádku. Když dám start + instalovat, začne se zavádět linuxové jádro (loading linux kernel), což proběhne v pořádku, ale potom mě to skočí do černé obrazovky, kde mě vlevo nahoře bliká kurzor (textový režim). Žádný výpis.
Stejný problém se pro jiné verze 7.xx řeší zde
http://forum.ubuntu.cz/index.php?topic=18289.0 kde se to obešlo vypnutím ACPI. Když ale nabootuju to stejného menu v live CD, dám F6, zobrazí se mi řádek s parametry a končí "-- " s mezerou na konci, kam bych měl dopsat "noacpi acpi=off" jak jsem tak pochopil (doufám, že správně). I když tam dopíšu a potom dám enter, abych pokračoval instalováním, skončím vždy v černé obrazovce s kurzorem. Zkoušel jsem tam psát zvlášť jen noacpi, potom acpi=off a stejně se vždy dostanu do černé obrazovky. Ještě podotknu, že se mi tohle stalo i při pokusu instalovat před půl rokem na stejné PC feisty, ale to jsem neveděl, že by za to mohlo ACPI. U feisty fawn mě dělá to samý. Takže buď to tam píšu blbě, nebo to píšu někam úplně jinam, nebo mám prokletýho kompa

PC je poněkud starší konfigurace:
ATI Radeon 9800,
Athlon XP 2600,
1 GB RAM
Nevíte někdo jak z toho ven, pls? Protože já nechci windows.