Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Nejde se mi prihlasit na ShipIt [vyřešeno]  (Přečteno 2963 krát)

Luke

• Aktivní člen
  • *
Nejde se mi prihlasit na ShipIt [vyřešeno]
« kdy: 11 Června 2006, 05:38:13 »
Zdravim, zkousim do te prihlasovaci stanky napsat email, vzdycky mi to napise, ze mi to posle prihl. udaje...nejaky odkaz ci co...uz jsem zkusil 2 emaily ani na jeden nic neprislo...jeden je @email.cz druhy @seznam.cz...co s tim? Je to tim seznamem?...rad bych si nechal poslat jedno CD, ale nejak se tam nemuzu ani prihlasit
Jak strasi deti Billa Gatese? Bubububuntu! Jak mu nadava manzelka? Ty debiane! Jakou pohadku nema rad? O princezne a desetihlavem mandrakovi. (Update: Cim topi? Mandrivim.) Kdo bydli ve vedlejsim vchode? Zly sused. Co Bill neni? Gentooleman. Kdo mu vozi postu? Fedorex. Kam se chodi opalovat? Do solariska. Kdo ho sleduje? CIA, FBI a BSD. A jak nakonec chudak Bill dopadne? Trefi ho slax.

Petr Tomeš

• Závislák
    • http://www.phil.muni.cz/~ptomes/
« Odpověď #1 kdy: 11 Června 2006, 08:26:21 »
Citace: Luke
Zdravim, zkousim do te prihlasovaci stanky napsat email, vzdycky mi to napise, ze mi to posle prihl. udaje...nejaky odkaz ci co...uz jsem zkusil 2 emaily ani na jeden nic neprislo...jeden je @email.cz druhy @seznam.cz...co s tim? Je to tim seznamem?...rad bych si nechal poslat jedno CD, ale nejak se tam nemuzu ani prihlasit
Jako první se podívejte do složky pro spam na vaše poštovním serveru, zda se tam náhodou e-mail nezařadil, protože píšešete, že vás již systém Launchpad informoval o tom, že ten e-mail s přihlašovacími údaji poslal.

Čestmír Berka

• Návštěvník
    • http://ne
« Odpověď #2 kdy: 11 Června 2006, 11:06:33 »
Nevím, za jak dlouho to odtud přijde. Pokud člověk netrvá na lisovaném CD/DVD, je možná lepší obětovat 50-150 kč za vypálené CD z www.linuxsoft.cz. Distribuci, kterou nemají momentálně v nabídce vám na požádání stáhnou.
AthlonXP 1700+ , 768MB RAM,  ATI Rage2, 40 GB HDD , net přes kabelovou TV Ostrov, dualboot WinXP+Kubuntu 7.04

Jenda

• Stálý člen
  • **
    • http://launchpad.net/people/jenda
« Odpověď #3 kdy: 11 Června 2006, 14:49:51 »
Doručení z shipit trvá 4-6 týdnů. Jednou mi ale přišla zbytková Breezy CD už za 13 dní (a to ještě o 10 víc, než jsem objednal ;) )
Ještě bych dodal, že je lepší, než ebjednávat jedno CD objednat jich třeba 5 nebo 10 a rozdat je lidem v okolí, u kterých je naděje, že je použijí, jelikož cena lisování CD je oproti poštovnému nízká.
Navštivte nás na IRC: #ubuntu-cz @ irc.freenode.net
K mání trika a samolepky Ubuntu - případní zájemci nechť se mi ozvou.

Luke

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 24 Června 2006, 07:24:29 »
Aaaha, tak mi to hodil server do spamu...dik za tip
Jak strasi deti Billa Gatese? Bubububuntu! Jak mu nadava manzelka? Ty debiane! Jakou pohadku nema rad? O princezne a desetihlavem mandrakovi. (Update: Cim topi? Mandrivim.) Kdo bydli ve vedlejsim vchode? Zly sused. Co Bill neni? Gentooleman. Kdo mu vozi postu? Fedorex. Kam se chodi opalovat? Do solariska. Kdo ho sleduje? CIA, FBI a BSD. A jak nakonec chudak Bill dopadne? Trefi ho slax.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.