Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Sháním skener s podavačem pro Ubuntu  (Přečteno 4997 krát)

compaq

• Závislák
  • Díky všem za rady a tipy.
Sháním skener s podavačem pro Ubuntu
« kdy: 25 Ledna 2008, 22:45:47 »
Nepotřebuji multifunkční zařízení s bublinkovou tiskárnou, ale výkonný skener s podavačem. Nemusí být ani moc levný...
« Poslední změna: 27 Ledna 2008, 16:26:20 od Anna Taliánová »
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

Skeletonix

• Host

richard

• Aktivní člen
  • *
Re: Sháním skener s podavačem pro Ubuntu
« Odpověď #2 kdy: 02 Března 2008, 08:34:43 »
Nepotřebuji multifunkční zařízení s bublinkovou tiskárnou, ale výkonný skener s podavačem. Nemusí být ani moc levný...

Já mám tohle a chodí to perfektně, dodávají ktomu i ovladače pro linux

http://www.samsung.com/cz/products/multifunctionproducts/lasermultifunctionproduct/scx_4521f.asp

compaq

• Závislák
« Odpověď #3 kdy: 03 Března 2008, 08:14:32 »
Já mám tohle a chodí to perfektně, dodávají ktomu i ovladače pro linux

http://www.samsung.com/cz/products/multifunctionproducts/lasermultifunctionproduct/scx_4521f.asp

Díky, vypadá to lákavě.... Provozuje to někdo s Ubuntu? Opravdu funguje podavač? Viděl jsem něco podobného a z Linuxu šly jen základní funkce, ale vychytávky ne...
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

richard

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 03 Března 2008, 09:18:45 »
Zkoušel jsem to v Ubuntu GG funguje i podavač, mám to připojený přes 8m USB kabel a není problém. Skenuje to akorát TIF. Něco jsem stahoval od Samsungu, ale to už je před rokem tak si moc nepamatuju.
« Poslední změna: 03 Března 2008, 09:23:29 od richard »

Roman "Schmaker" Šmakal

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #5 kdy: 03 Března 2008, 10:01:14 »
Moc se o tom neví (ani já to nevěděl), ale Samsung dělá drivery pro Linux, který jsou ve většině případů přímo v distru... Mám od nich laserovku, kterou umělo Ubuntu už v základu, takže bych se toho skeneru moc nebál
Linux Gaming Clan leader
Konference na linuxclan@chat.linjab.net

compaq

• Závislák
« Odpověď #6 kdy: 03 Března 2008, 10:59:58 »
Moc se o tom neví (ani já to nevěděl), ale Samsung dělá drivery pro Linux, který jsou ve většině případů přímo v distru... Mám od nich laserovku, kterou umělo Ubuntu už v základu, takže bych se toho skeneru moc nebál
Nebojím se, ale skenerů, který fungovaly "tak nějak" už jsem pár koupil... a daroval...

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.