Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Instalace Wine a doplnění češtiny [vyřešeno]  (Přečteno 2116 krát)

fergi

• Návštěvník
Instalace Wine a doplnění češtiny [vyřešeno]
« kdy: 27 Ledna 2008, 19:08:00 »
Zdravim na linuxu jsem dnes poprve neco v helpu jsem si procetl ale stale nemohu prijit na to jak nainstalovat wine aby mi sli soubory exe.....:-(( dal by me zajimalo proc mam vsechno v anglictine?? kdyz najedu na system - sprava jazykova podpora tak tam mam supported language jen Anglictinu teda spis to mam na tri ctvrte anglicky a na ctvrt cesky... jinak mozna to v helpu je ale taky sem to tam nenasel a to sice ovladace ke grafici a k zakladni desce asi nemusim instalovat ?? nebo musim??
predem vam dekuji za vsechny vase odpovedi a omlouvam se za svoje pismo ale jsem zvykly psat bez hacku a carek (QIP) .... :D
« Poslední změna: 27 Ledna 2008, 19:59:07 od Anna Taliánová »

menganito

• Závislák
Re: Potřebuji pár rad - jsem uplny zacatecnik
« Odpověď #3 kdy: 27 Ledna 2008, 19:24:12 »
Čeština, wine, ovládače na mainbord netreba, na grafiku podľa typu, ale mali by sa ti ponúknuť automaticky, inak nVidiaATI.
Všeobecný sprievodca poinštalćii

njn, nestihol som prvý...

PinHead

• Návštěvník
Re: Instalace Wine a doplnění češtiny [vyřešeno]
« Odpověď #4 kdy: 13 Listopadu 2008, 23:11:33 »
zdarek instaloval jsem wine ale kdyz otevru konfiguraci tak nevidim zadny pisma jen panely bez pisma... nevite co s tim ...
myslim ze to bude timto ale nevim jak to opravit diky za rady

Nastavuji balík ttf-liberation (1.04~beta2-2) ... Updating fontconfig cache for /usr/share/fonts/truetype/ttf-liberation No CIDSupplement specified for Batang-Bold, defaulting to 0. No CIDSupplement specified for Batang-Regular, defaulting to 0. No CIDSupplement specified for UMingCN, defaulting to 0. No CIDSupplement specified for Dotum-Bold, defaulting to 0. No CIDSupplement specified for KochiGothic-Regular-JaH, defaulting to 0. No CIDSupplement specified for KochiMincho-Regular, defaulting to 0. No CIDSupplement specified for Dotum-Regular, defaulting to 0. No CIDSupplement specified for KochiGothic-Regular, defaulting to 0. No CIDSupplement specified for KochiMincho-Regular-JaH, defaulting to 0.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.