jindra@earth:~$ koverkover Release 2.9.6 - Copyright (C) 1998-2000 by Denis Oliver Kropp Copyright (C) 2000-2004 by Adrian Reberkover comes with ABSOLUTELY NO WARRANTY - for details read the license.kover "look-i-can-read" releaseX Error: BadDevice, invalid or uninitialized input device 169 Major opcode: 147 Minor opcode: 3 Resource id: 0x0Failed to open deviceX Error: BadDevice, invalid or uninitialized input device 169 Major opcode: 147 Minor opcode: 3 Resource id: 0x0Failed to open deviceDCOPClient::attachInternal. Attach failed Could not open network socketX Error: BadDevice, invalid or uninitialized input device 169 Major opcode: 147 Minor opcode: 3 Resource id: 0x0Failed to open deviceX Error: BadDevice, invalid or uninitialized input device 169 Major opcode: 147 Minor opcode: 3 Resource id: 0x0Failed to open devicekbuildsycoca running...Reusing existing ksycocakio (KService*): WARNING: The desktop entry file /usr/share/applications/DefaultPlugins.desktop has Type=Link instead of "Application" or "Service"kio (KService*): WARNING: Invalid Service : /usr/share/applications/DefaultPlugins.desktopkio (KSycoca): ERROR: No database available!
Pokud stačí jednoduchý obal. Použil bych OpenOffice DRAW a stáhnul šablony:http://www.openoffice.cz/sablony
A zkoušel jsi místo toho Kover, taky KoverArtist? Zvládá jak CD tak i DVD.
Citace: lubos.pb 08 Března 2008, 21:02:41A zkoušel jsi místo toho Kover, taky KoverArtist? Zvládá jak CD tak i DVD.jj zkoušel ale hazelo mi to podobnou chybovou hlášku.Nevíte někdo co s tím?OO DRAW je sice super ale poněkud mi schází možnost vytvořit si nálepku na CD/DVD samotné.Ve WinXP jsem na to měl Nera
OO DRAW je sice super ale poněkud mi schází možnost vytvořit si nálepku na CD/DVD samotné.