Hm, ja práve sťahujem sadu 18 súborov .part<číslo>.rar a zistil som že ich môžem rozbaliť aj po jednom (teda stiahol som part1 a rozbalil obsah v pohode funguje), až na súbor, ktorý je čiastočne v inej časti archívu. A na heslo sa ma opýtal až po rozbalení, klikol som na zrušiť a súbory ostali rozbalené tak ako sú:)
A navyže pri .part<číslo>.rar súboroch by mal byť aj "hlavný" súbor, ktorý je normálny rar a obsahuje crc dáta, takže možno v ňom bola chyba.
Pokud máte sadu .rar soborů, které vypadají jako
filename.part1.rar ~
filename.partX.rar, tak první soubor je skutečně ten
filename.part1.rar. Žádný hlavní
filename.rar se nedělá.
Pokud chcete rozbalit obsah těch archivů, tak spusťte konzoli a do ní (za předpokladu, že se archívy nacházejí treba v
/home/user/archivy/):
cd /home/user/archivy/
unrar e filename.part1.rarPokud bude vyžadováno heslo, zeptá se vás to (při zadávání hesla nejsou vidět hvězdičky ani nic jiného). Pokud vám to beztak bude hlásit CRC error, je očividně v některém ze stažených archivů chyba (většinou u toho, na kterém to skončí). Pak nezbývá, než stáhnout dotčený soubor znovu a doufat, že není poškozený už na serveru.
Ideální by bylo porovnat md5sum() u těch souborů, ale ty jsou k dispozici málokdy.