Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Náladový zvuk  (Přečteno 2792 krát)

Pudas

• Návštěvník
Náladový zvuk
« kdy: 20 Března 2008, 08:11:12 »
Tak jsem zkusil, ubuntu HH a je nějaká náladová zvukovka jednou najede jednou ne, když nenajede a pokuším se zesilovat tak vypíše toto:
Citace
Ovládání hlasitosti nenašlo žádné prvky ani zařízení, které lze ovládat. To znamená, že buď nemáte nainstalovány správné zásuvné moduly systému GStreamer, nebo že nemáte nastavenu zvukovou kartu.

Ovládání hlasitosti můžete z panelu odstranit kliknutím pravým tlačítkem na ikonu reproduktoru na panelu a zvolením "Odstranit z panelu" z nabídky.

Předpokládám že se to zlepší hrotit to teď asi nemá moc cenu. Ale Všechno ostatní mě potěšilo mám ntb. DELL inspiron 6400 gnome mi jede normálně, občas spadne SETI@home ale jen když zapnu boinc managera. A co mě hlavně potěšilo tak mi už ve čtečce karet jedou krom SD i MMC :-) hurá.

Pudas

• Návštěvník
Re: Náladový zvuk
« Odpověď #1 kdy: 21 Března 2008, 09:06:13 »
tak po pár pokusech jsem zjistil že když startuju z jádra 2.6.24-12-386 tak zvuk nenaběhne a občas něco spadne když startuju z jádra 2.6.24-12-generic tak je to v pohodě...

Tomáš Pikálek

• Závislák
    • Tomáš Pikálek
« Odpověď #2 kdy: 21 Března 2008, 09:09:02 »
A máte nějaký závažný důvod používat -386 jádro? Jestli ne, používejte generic a -386 úplně odstraňte.

Pudas

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 22 Března 2008, 00:18:32 »
Důvod nemám, ono to -386 jádro se tam nastavilo jaksi samo jako hlavní no, tak pokud zjistím jak ho zlikvidovat tak to udělám...

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.