Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: sekání videa  (Přečteno 1911 krát)

wosak

• Návštěvník
sekání videa
« kdy: 28 Března 2008, 11:09:17 »

zdravim

kdyžs e dívám na nějaké video v jakémkoli přehrávači jednou za chvilu se jakoby hryzne a vidím že cpu bylo na 100 procent divný ej že se sekne obraz a zvuk normálně jede dál neví někdo proč a co by se s tím dalo dělat?

Firzen

• Stálý člen
  • **
    • Beroot
Re: sekání videa
« Odpověď #1 kdy: 28 Března 2008, 15:00:28 »
napište sem jakou máte konfiguraci pc - hlavně cpu, grafiku a ram..  taky připiště jaké programy pro přehrávání videa jste zkoušel..
pak vám jistě někdo poradí  ;)
AMD Phenom II X6 1100T@3,3GHz, Gigabyte GeForce GT 430 1GiB, 8GiB RAM, 1TiB SATA3 HDD, Nokia N900
Citace
Prosintě ty jsi takový zkušený vývojář - co mám dělat, když nevím, jako něco udělat? :D

Jari

• Aktivní člen
  • *
  • skill: newbie
    • ...pro radost :)
« Odpověď #2 kdy: 29 Března 2008, 12:52:06 »
Dělá mi to podobně :) vyřešil jsem to tím, že vypínám v Mozzile panely kde jsou běžící Java skripty a vše funguje. Nevím jestli to pomůže nějak...
Ubuntu HH na Acer TravelMate 4102WLMi (bez Windows || nefunguje infrared, ale ani jsem se o to nepokoušel, jinak v cajku)
Ubuntu LL na Dell  LATITUDE | D 510 (bez Windows || vše funguje rovnou)
 malý blog pro radost :)

dandy007

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 14 Června 2008, 10:40:23 »
Mám stejný problém. Video se po chvilkách na zlomek sekundy zasekne a zase jede plynule. Toto mi to dělá v kaffeine a vlc. Ale třeba v mplayeru nebo xine se to vůbec neděje, tam je obraz pořád plynulý. Mohl bych sice používat mplayer nebo xine, ale na kaffeine a vlc jsem víc zvyklý a navíc v mplayeru a xine je problém s titulkama. Beryl ani compiz nepoužívám, mám : Kubuntu Hardy Heron, Pentium M 1,7GHz, 1,5 GB RAM a ATI MOBILITY RADEON X300(používám nesvobodné ovladače).

PS: Vypnutí mozilly nepomáhá

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.