Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Po startu se spustí spousta programů (Rythmbox, skype, pidgin, atd...)  (Přečteno 9446 krát)

mrstevo

• Aktivní člen
  • *
Re: Po startu se spustí spousta programů (Rythmbox, skype, pidgin, atd...)
« Odpověď #25 kdy: 07 Srpna 2009, 10:14:36 »
Ja by som skusil odstraniť rhythmbox, reštartol to a potom skusil ho naspať nainstalovať.
YOU SHOULD NEVER GET MORE THAN YOU GIVE

Intel Core 2 Duo 2 GHz, 3GiB ram, 160GB SATA2, NVIDIA 8400GS 512MiB  DDR2, Saa7134 TV card Ubuntu 9.04

luisah

• Závislák
« Odpověď #26 kdy: 07 Srpna 2009, 10:37:03 »
Pokud se nepletu, není v dialogu při vypínání Xubuntu položka pro automatické zapamatování? Nemáš ji zaškrtlou?

UfoNet

• Stálý člen
  • **
  • skill:Ctrl+C & Ctrl+V
« Odpověď #27 kdy: 07 Srpna 2009, 10:40:09 »
Díkdy této položce jsem to vyřešíl, uložil jsem si relaci ve které není nic spuštěno. A teď se skype nespouští sám od sebe. Možná je to tím že jsem skype nestahoval z repozitárů, opravdu nevím.
Mluvit o Linuxu nestačí, lepší je, když si s Linuxem budou děti hrát. Nebudou se ho bát.

luisah

• Závislák
« Odpověď #28 kdy: 07 Srpna 2009, 10:45:54 »
No když máš zaškrtlou položku zapamatovat při vypínání, tak se ti uloží všechny běžící aplikace, které se po restartu znovu automaticky spustí. Když není odškrtlá, nepamatovat, tak se spustí jen ty aplikace, které jsou přidané do spouštění po startu - viz. tvůj obrázek.

S tím, že Skype není z repozitářů, to nemá vliv.

Jan Skořepa

• Stálý člen
  • **
    • JaSovy stránky
« Odpověď #29 kdy: 08 Srpna 2009, 07:46:27 »
Ne, ne, ne  ;D ja prave nechtel aby se skype spoustel automaticky ;D pridat aplikaci umim ale odstranit nejajakou ktera neni v tom seznamu ne
Aha, tak to je mi záhadou. To se mi nikdy nestalo, aby se mi spouštěl program, co není v seznamu.

S tím uložením běžících programů, jak Vám radil kolega, to nešlo? Tj. vypnout Skype, odhlásit se (zapnutí položky o uložení relace pro příští přihlášení), přihlásit se, ověřit NEspuštění Skype, odhlásit se (vypnutí položky o uložení relace). Potom už by to mělo být v pořádku. Pokud to nepomůže, zkuste, jestli se Vám Skype spustí při startu sám i na nově vytvořeném uživateli - uvidíte, jestli je spouštění Skype záležitost jen Vašeho profilu (uživatelského účtu), nebo celého systému.
MB ASUS P5KPL/EPU - CPU Pentium(R) Dual-Core E5300 2600 MHz - RAM 4 GB DDR2 - GK GIGABYTE GeForce 8400 GS - OS Debian Stable (64bit)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.