takže konečne som mal trochu voľného času, diki za napady, niektore pomohli,
programy som nainštaloval, ešte ich pooskušavať
ten koš bol dobre ukryty, ani inštruktor na dnešnom školeni linuxu nevedel najsť ale po oskušani niekoľko variacii na find sa to nakoniec našlo a zmazal som to
pidgin by mal byť už v pohode /hoci z duše ho nemám rád

ale nemám k tomu žiaden objektívny dôvod proste je mi proti srsti

/
ku tym extra statusom, je to dobra vychytavka, do podniku nanič, do domacnosti plus bez ktoreho sa da v pohode obísť ale keď to ľudia použivaju ako jedine info v akom su stave tak bez toho to ide ťažko
teraz take OT

ku tomu že mam ostať u win

vo win som pokročili použivateľ a viem si všetko spraviť sam ale vyznavam filozofiu OS, v lin sa ešte dobre neorientujem čo sa dufam časom zmeni, linux je investicia do buducnosti, oveľa jednoduchšie sa zalohuju a prenašaju nastavenia, mam možnosť voľby, nemam pocit že si o mne system mysli že som totalny blbec a všeobecne mám rád nové veci

/nezabera 15GB disku, neprivadza ma do zurivosti, na 1GB ram ide v pohode, nema vyri a fragmentaciu ako isty nemenovany sys

/
PS:v niektorych veciach som perfekcionalista takže hoci to mohlo v prvom poste vyznieť nepriateľky ale je to v poh

PS:s dister čo som skúšal 8.04 mi všetko zdetekovala na mojom nb čo bol jeden z 2 hlavnych štarterov na prechod /2. bol ten že už som vyriešil nenabehnutie linuxu ak bolo niečo pripojene k usb/