Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Hardy Heron je venku  (Přečteno 12241 krát)

nezik

• Stálý člen
  • **
    • Chalupa Himmelreich
Re: Hardy Heron je venku
« Odpověď #25 kdy: 24 Dubna 2008, 19:06:57 »
Mrzi ma akurat, ze tam este nenechali stary firefox.

To nemusí. 3.5 je moc sympatickej se spoustou příjemnejch vychytávek.
Ubuntu 16.04
Kdesu není první slovo Hanáckeho opilce po probuzení, ale příkaz systému.
Ubuntu - nejlepší pařba od Diabla II. ;D

wam]Spider007

• Host
« Odpověď #26 kdy: 24 Dubna 2008, 19:08:28 »
Mrzi ma akurat, ze tam este nenechali stary firefox.

To nemusí. 3.5 je moc sympatickej se spoustou příjemnejch vychytávek.
nechcem sa vsak vzdat mojich rozsireni :D

nezik

• Stálý člen
  • **
    • Chalupa Himmelreich
« Odpověď #27 kdy: 24 Dubna 2008, 19:18:16 »
Myslím, že než bude venku 3.0 final budou k dispozici všechna rozšíření co jsou ve 2.0. Už teď pro 3 beta5 jich je spousta.
Ubuntu 16.04
Kdesu není první slovo Hanáckeho opilce po probuzení, ale příkaz systému.
Ubuntu - nejlepší pařba od Diabla II. ;D

brumla.cz

• Aktivní člen
  • *
  • Skill: Shit_happens
« Odpověď #28 kdy: 24 Dubna 2008, 20:15:09 »
tak, Hardy je doma a už se vypaluje...  :)
teď ještě zazálohovat a pravděpodobně zítra... let's roll!  :D
Udělejmě ze středy den za lepší systém! Ubuntu, Ubuntu! Do toho, Češi!
Registered Linux User #475372! | Asus P43E (Core i3, 4GB, Ubuntu 14.04 + Virtualbox W8.1)

misticjoe

• Návštěvník
    • Amiga CzechFansPage
« Odpověď #29 kdy: 24 Dubna 2008, 20:32:53 »
Jo, taky už v něm řádim. Kodeky, soft - otázka chvilky (akorát mě chvilku mátlo, že nemůžu najít své oblíbené xmms :-) )... Jediný, co mě prozatim irituje, je mountování disků. Všechno vidí jako removable media a zatim jsem nepřišel na to, jak mít ikony jednotlivejch disků hezky na ploše a automaticky moutnutý už po přihlášení... Ale to bude nějaká blbost, snad na to rychle přijdu :-) Ale radu někdo nahodit může (v tomhle jsem měl radši Feisty, bo člověk nainstaloval a půlku věcí, co teď musim zprovozňovat, už tam měl)...
AmigaOS, TOS, MacOS, DOS, Wins - to vše jsem pokořil...
Linux mi stále ale trochu uniká :-)

luisah

• Závislák
« Odpověď #30 kdy: 24 Dubna 2008, 20:42:29 »
Jo, taky už v něm řádim. Kodeky, soft - otázka chvilky (akorát mě chvilku mátlo, že nemůžu najít své oblíbené xmms :-) )... Jediný, co mě prozatim irituje, je mountování disků. Všechno vidí jako removable media a zatim jsem nepřišel na to, jak mít ikony jednotlivejch disků hezky na ploše a automaticky moutnutý už po přihlášení... Ale to bude nějaká blbost, snad na to rychle přijdu :-) Ale radu někdo nahodit může (v tomhle jsem měl radši Feisty, bo člověk nainstaloval a půlku věcí, co teď musim zprovozňovat, už tam měl)...
V terminálu zadej gconf-editor a v sekci apps - nautilus - desktop si můžeš nechat zobrazit ikony na ploše

misticjoe

• Návštěvník
    • Amiga CzechFansPage
« Odpověď #31 kdy: 24 Dubna 2008, 20:55:46 »
dík, ale to už mám (disky viditelné), nicméně mi to automaticky moutne jen externí USB disk... partišny na interním (std ATA) disku nikolivěk, ale hádám, že musim zapátrat na fóru pro info o automatickém mountování disků...

vito45

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #32 kdy: 24 Dubna 2008, 22:10:24 »
ftp://ftp.tuke.sk/ubuntu-releases/releases/releases/8.04/
neviem ako rychlo to pôjde vam ale mne to stiahlo do 5 min. /som na intrakoch tejto univerzity/
momentalne ťaham 7MB/s ;D
« Poslední změna: 24 Dubna 2008, 22:31:29 od vito45 »

horada

• Návštěvník
« Odpověď #33 kdy: 25 Dubna 2008, 00:00:47 »
já sem to tak měl za pár minut - a to to mam pře půl republiky (teda jestli to jede z Prahy). .. :) ...
Co se týče mountování disků - já bych zase potřeboval zakázat automatické mountování externích disků (nebo nejlépe některých partitions..).
FF3 není špatnej - sice mi chybí téma co sem měl ale to nějak skousnu - horší je že si nepamatuje naposledy otevřené záložky - a to to tam mam zaškrtnuté.... tak nevím kde může být chyba.. (mám starý profil ještě ze dvojky a tam mi to řešil myslím tabmix+ nebo tak nějak se to rozšíření jmenovalo)
Dobré věci jsou drahé, ty nejlepší jsou zdarma....

Ubuntu 10.10, ntb: IBM ThinkPad T60  | (G)Vim, LaTeX, Python, Git, VLC, mpd + Sonata | Fotografování

Mafia

• Návštěvník
    • WiFiInternet.cz
« Odpověď #34 kdy: 26 Dubna 2008, 02:43:55 »
(akorát mě chvilku mátlo, že nemůžu najít své oblíbené xmms :-) )

a jak jsi to prosim Te vyresil? me to totiz mate uplne stejne a nevim co s tim... xmms2 se chova nejak divne a klasickej prehravac xmms v repozitarich neni.

horada

• Návštěvník
« Odpověď #35 kdy: 26 Dubna 2008, 09:22:26 »
Možná je to trochu vedle - ale místo xmms bych zkusil Audacious http://www.abclinuxu.cz/software/multimedia/audio/prehravace/audacious (nebo BMP - Beep Media Player - ale ten Audacious je novější) - a myslim že bude i podporovat skiny z xmms.
Taky jsem jej chvíli používal než sem přešel na mpd.
Dobré věci jsou drahé, ty nejlepší jsou zdarma....

Ubuntu 10.10, ntb: IBM ThinkPad T60  | (G)Vim, LaTeX, Python, Git, VLC, mpd + Sonata | Fotografování

WalkerCZ

• Návštěvník
« Odpověď #36 kdy: 27 Dubna 2008, 16:33:01 »
já sem to tak měl za pár minut - a to to mam pře půl republiky (teda jestli to jede z Prahy). .. :) ...
Co se týče mountování disků - já bych zase potřeboval zakázat automatické mountování externích disků (nebo nejlépe některých partitions..).
FF3 není špatnej - sice mi chybí téma co sem měl ale to nějak skousnu - horší je že si nepamatuje naposledy otevřené záložky - a to to tam mam zaškrtnuté.... tak nevím kde může být chyba.. (mám starý profil ještě ze dvojky a tam mi to řešil myslím tabmix+ nebo tak nějak se to rozšíření jmenovalo)

nazdar... jo o tohle se stará tabmix+ a je dostupný v rozšířeních už i pro 3.b5.Tak zapátrej:)
Měj se
Notebook Acer Travelmate 2500, Ubuntu 8.04 Hardy Heron

misticjoe

• Návštěvník
    • Amiga CzechFansPage
« Odpověď #37 kdy: 02 Května 2008, 17:49:37 »
jj, místo xmms jsem nahodil Audacious - se streamtunerem si rozumí stejně a to bylo pro mě podstatné...

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.