Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.

Autor Téma: Zkusil jsem a neuspel  (Přečteno 4639 krát)

Parno

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 4
    • Zobrazit profil
Zkusil jsem a neuspel
« kdy: 26 Duben 2008, 14:37:03 »
 >:( zdarec lidicky

Tak jsem si zkousel mimo woken dat jeste Ubuntu
No nicmene nabehlo to ok
Spustil jsem instalaci a cerno.
Takze nic se nerozjelo jen cerno Pripojuji  sestavu meho PC

DualCore AMD Athlon 64 X2, 2500 MHz (12.5 x 200) 4800+
Základní deska: Gigabyte GA-M52S-S3P v1 (4 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
RAM: 3X OCZ DIMM 1024MB DDR II 800MHz OCZ2G800R21G Gold GX XTC Rev
Monitor: Hewlett-Packard Pavilion w2207h - LCD 22"
Grafická karta: MicroStar N9600GT-T2D1G-OC 1024MB, PCI-E
Zvuková karta: Creative Labs X-Fi Platinum Fatal1ty Champion Series
Rychlost připojení: Wi-FI 6,5 mgb
Klávesnice: Logitech G15 Keyboard
Myš: Razer DeathAdder Nova Blue
Podložka pod myš: Thermaltake Tai-Chi M2

Tak snad to nekdo z vas rozlouskne pisnete tu n ebo na mejla
2hdf@seznam.cz

Diky a zatim cusik   :'( :'( :'( :'( :'( :'(

hase

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 2934
    • Zobrazit profil
    • www.palenka.org
Re: Zkusil jsem a neuspel
« Odpověď #1 kdy: 26 Duben 2008, 14:52:29 »
Normalne je mi s te spravy Parno! :D Opis co si konkretne delal, jo?
Normalka by melo byt 1. v BIOSU nebo boot priority pri startu (asi F11) zvolit CDROM jako 1. pak to ulozit "exit save changes", restartovat s vlozenym CD Ubuntu , vybrat jazyk a nechat plne nabehnout livecD...Pak spustit instalaci! Delal si to tak?   
AMD 64.bit  6-core mb: M4A89PRO/USB3 , Nvidia GT 520

hase

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 2934
    • Zobrazit profil
    • www.palenka.org
Re: Zkusil jsem a neuspel
« Odpověď #2 kdy: 26 Duben 2008, 14:54:07 »
az tedka sem si vsiml "podlozka pod mys Thermaltake" :D :D :D :D
AMD 64.bit  6-core mb: M4A89PRO/USB3 , Nvidia GT 520

nezik

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 722
    • Zobrazit profil
    • Chalupa Himmelreich
Re: Zkusil jsem a neuspel
« Odpověď #3 kdy: 26 Duben 2008, 14:58:33 »
az tedka sem si vsiml "podlozka pod mys Thermaltake" :D :D :D :D
tak to je jasný, ta není podporovaná :D :D :D :D
Ubuntu 16.04
Kdesu není první slovo Hanáckeho opilce po probuzení, ale příkaz systému.
Ubuntu - nejlepší pařba od Diabla II. ;D

Beetljuice

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 833
    • Zobrazit profil
Re: Zkusil jsem a neuspel
« Odpověď #4 kdy: 26 Duben 2008, 15:40:24 »
Jakou instalaci jsi zkoušel 32,nebo 64bit?Jestli to nenaběhlo, tak zkus stáhnout Alternate cd 32bit,nebo Alternate cd 64bit. Tato instalace sice nepoběží v graf. módu,ale aspoň uvidíš kde může být zakopaný pes a pak sem kdyžtak hodit chybu.Takhle se opravdu špatně radí. ;)
Aj dont spíík ííngliš :)

Parno

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 4
    • Zobrazit profil
Re: Zkusil jsem a uspel
« Odpověď #5 kdy: 27 Duben 2008, 13:29:12 »
Zdarec tak je vse v poradku jen potrebuju poradit s ovladacema  :-\
No jsem lama co se tyce tohoto systemu

Jestli nekdo muzete tak potrebuju na zvukovku
Creative Labs X-Fi Platinum Fatal1ty Champion Series
Pak mys
Razer DeathAdder Nova Blue
Grafika
MicroStar N9600GT-T2D1G-OC 1024MB, PCI-E

Beetljuice

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 833
    • Zobrazit profil
Re: Zkusil jsem a uspel
« Odpověď #6 kdy: 27 Duben 2008, 13:49:39 »
Zdarec tak je vse v poradku jen potrebuju poradit s ovladacema  :-\
Hmm to je hezké, ale nikdo se z téhle hlášky nedozví zase nic. Kde byl problém a jak se ti to povedlo vyřešit???
Jinak jako nováčkovi Ti doporučuji při hledání odpovědí na tvůj jakýkoliv problém projít nejprve wiki, pak použít vyhledávač Google a když to nepomůže, pak projdi zdejší fórum, nebo fórum na abclinuxu a pak teprve zadávat nové téma zde na fóru. Problém přesně popiš, jinak nikdo nebude vědět jak ti poradit. ;)

PS: Zvukovka > Ovladač nabízí přímo rovnou výrobce ,ale tam ji určitě hledal viď ? ;)
« Poslední změna: 27 Duben 2008, 13:54:29 od Beetljuice »
Aj dont spíík ííngliš :)

Parno

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 4
    • Zobrazit profil
Re: Zkusil jsem a neuspel
« Odpověď #7 kdy: 27 Duben 2008, 16:50:50 »
Asi ovladace  ;D  ;D  ;D  ;D

Jen mam hokej jeste v tech instalacich to vite Woknar.
Tam zmacknes exe nebo instal a jeto, ale tady ne to se musi lama naucit .
Tak to jsem zvedavej no s chuti do toho a format je hotovo  :P :P :P :P :P

Beetljuice

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 833
    • Zobrazit profil
Re: Zkusil jsem a neuspel
« Odpověď #8 kdy: 27 Duben 2008, 23:42:50 »
No v linuxu je to trochu složitější (někdy), ale když člověk hodně chce, tak to jde ;)
Jak jsem psal ...
1. Zvukovka Creative Labs X-Fi Platinum Fatal1ty Champion Series
Ovladač od výrobce (beta). Nutno stáhnout, rozbalit a pak následovat instrukce v souboru README
2. Myš Razer DeathAdder Nova Blue
Mno ... nějaký konfigurační nástroj by měl být zde. Opět : stáhnout,rozbalit a následovat instrukce (měly by tam být)
3. Grafika MicroStar N9600GT-T2D1G-OC 1024MB, PCI-E
Neměl by být problém. Postupuj podle návodu na wiki ;)
Nejsem tak zlej jak vypadám ;)  8)
Aj dont spíík ííngliš :)

Parno

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 4
    • Zobrazit profil
Re: Zkusil jsem a neuspel
« Odpověď #9 kdy: 28 Duben 2008, 14:51:12 »
Dik  ::)  :o

No snad to pujde chci to dokazat , ale nevim asi sem moc woknar no uvidime UF makacka
jinak dikes mas to u mne.
Sice nevim s cim ti pichnu. Asi s karou to umim  ::) ::) ::) ::)

Beetljuice

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 833
    • Zobrazit profil
Re: Zkusil jsem a neuspel
« Odpověď #10 kdy: 28 Duben 2008, 19:12:22 »
Hlavně se ničeho neboj.Postupuj podle toho, co jsem ti napsal a uvidíš, že se pomalu dopracuješ k tomu, co potřebuješ. Když si začínal na woknech, tak jsi taky určitě nebyl žádnej gurů ;) Jde o to se jen přeučit a zvyknout si. Strejda Google je hodně dobrej kamarád ;)
Aj dont spíík ííngliš :)