Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: wine  (Přečteno 4992 krát)

PacholeK

  • Návštěvník
  • Příspěvků: 71
wine
« kdy: 10 Července 2006, 00:04:51 »
nainstaloval sem pod wine fallout 2 , funguje bezvadne , jen po instalaci cestiny to napise coldn find/load text fonts , nevite co s tim ? tudle hru ja proste k zivotu potebuju a s cestinou se hraje lip ...

scippio

  • Návštěvník
  • Příspěvků: 71
    • LinJab
wine
« Odpověď #1 kdy: 10 Července 2006, 02:25:24 »
Citace: PacholeK
nainstaloval sem pod wine fallout 2 , funguje bezvadne , jen po instalaci cestiny to napise coldn find/load text fonts , nevite co s tim ? tudle hru ja proste k zivotu potebuju a s cestinou se hraje lip ...
Možná ti chybí nějaké standartní fonty, které mají windows. Zkus je nainstalovat do wine a uvidíš. Doporučuju k tomu použít winetools v kterých to jde raz dva ...
JID: scippio@linjab.net
"Linux mě někdy svojí jednoduchostí děsí ..."
# pacman -Rnsc ubuntu # pacman -S ArchLinux

PacholeK

  • Návštěvník
  • Příspěvků: 71
wine
« Odpověď #2 kdy: 10 Července 2006, 12:40:20 »
nainstaloval sem pres winetool fonty a nic , pak sem zkopiroval fonty+ z widli do .wine/c/windos/fonts a furt nic ... zacinam bejt zoufalej ...

Ondřej Trhoň

  • Aktivní člen
  • *
  • Příspěvků: 441
    • http://www.trhon.cz
wine
« Odpověď #3 kdy: 10 Července 2006, 12:51:13 »
Ja mam taky problem. Pri instalaci Photoshopu CS2 mi do policka serial nejde napsat nic. Ale do policek Name a Company ano. Pls pomoc!

PacholeK

  • Návštěvník
  • Příspěvků: 71
wine
« Odpověď #4 kdy: 10 Července 2006, 16:33:40 »
hmmm nic , to sem si myslel ...

amsys

  • Host
wine
« Odpověď #5 kdy: 10 Července 2006, 17:53:41 »
Fallout pokuď se nepletu používa bitmap fonty,
nejspíš bude řešením oprava cest v konfiguračním souboru falloutu

PacholeK

  • Návštěvník
  • Příspěvků: 71
wine
« Odpověď #6 kdy: 10 Července 2006, 18:01:54 »
ve fallout2.cfg neni ani zminka o fontech ...
cestina nahrazuje fallout2.exe a pridava ini.exe

amsys

  • Host
wine
« Odpověď #7 kdy: 10 Července 2006, 18:21:43 »
ne ale v sekci [system] v konfiguračním souboru si zkontroluj zda máš správné cesty, čeština vyžadovala maximální instalci pokud si dobře vzpomínám

PacholeK

  • Návštěvník
  • Příspěvků: 71
wine
« Odpověď #8 kdy: 10 Července 2006, 18:44:47 »
nic...

amsys

  • Host
wine
« Odpověď #9 kdy: 10 Července 2006, 18:53:42 »
čeština přepisuje originální fallout2.cfg po instalaci
zkus před instalací češtiny zálohovat fallout2.cfg

PacholeK

  • Návštěvník
  • Příspěvků: 71
wine
« Odpověď #10 kdy: 10 Července 2006, 19:11:42 »
hmm tak pokrok ! po instalaci cestiny se hra spusti , ale v aglictine :( , zda se to jen patchnuty na 1.02

syntax_error

  • Aktivní člen
  • *
  • Příspěvků: 235
    • http://bnk.ic.cz
wine
« Odpověď #11 kdy: 10 Července 2006, 19:12:56 »
muzu mit dotaz jak jsi instaloval fallout?
osobne jsem provozoval prvni dil, s cestinou a naprosto bez problemu, se vsim vsudy. pouzil jsem Loki instalator, a to same doporucuju tobe.
http://www.liflg.org/?catid=7&gameid=28

mirek

  • Návštěvník
  • Příspěvků: 45
wine
« Odpověď #12 kdy: 10 Července 2006, 19:18:25 »
A muzu se zeptat jak jsi nainstaloval cestinu do Fallout 1??  Ja jsem cestinu instaloval z balicku stazenyho z cestiny.cz, instalace probehla v pohode ale po spusteni koukam ze je stale v anglictine :(. Pro instalaci samotny hry jsem taky pouzil Loki instalator, ale ta cestina nejede :(.

PacholeK

  • Návštěvník
  • Příspěvků: 71
wine
« Odpověď #13 kdy: 10 Července 2006, 19:18:30 »
coze , tak o tom sem vubec netusil , diky , hned to zkusim  !

PacholeK

  • Návštěvník
  • Příspěvků: 71
wine
« Odpověď #14 kdy: 10 Července 2006, 19:32:45 »
buh ti zehnej syntax_error , budu te na veky uctivat , pac to uz SLAPE .hehe . a ted me omluvte mam naky nevyrizeny ucty s fankem horrigenem :)

syntax_error

  • Aktivní člen
  • *
  • Příspěvků: 235
    • http://bnk.ic.cz
wine
« Odpověď #15 kdy: 10 Července 2006, 19:40:44 »
neni zac...
odepirat nekomu Fallout je urcite proti zakladnim lidskym pravum a svobodam.
asi taky pujdu nekam vyhrabat to CD s instalaci... ^^

a jeste neco - priste podobne problemy prosim do centraly pro hrani

PacholeK

  • Návštěvník
  • Příspěvků: 71
wine
« Odpověď #16 kdy: 10 Července 2006, 20:44:18 »
hehe , hraju zase jednou za malyho chemika :)
jo sry , centraly pro hrani sem si nak nevsim ...
a jeste posledni otazka : jam mam nastavit rozliseni pod wine na 1024*768 ?
po vypnuti falloutu z tech 640*480 se mi docela citelne posune horni panel doprava

 

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.