Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Anketa

Čím vypalujete CD a DVD v Ubuntu?

Brasero
GnomeBaker
K3b
Nautilus
jinak

Autor Téma: Čím vypalujete CD a DVD v Ubuntu?  (Přečteno 5804 krát)

Krtko

• Stálý člen
  • **
Re: Čím vypalujete CD a DVD v Ubuntu?
« Odpověď #25 kdy: 15 Května 2008, 14:30:15 »
nero linux
je to komerční  :)
a to je nejaky problem?

musíš ho zaplatit :)

na jednu stranu je hezké podpořit tvůrce softu pro linux, na druhou stranu to dvd jde vypálit stejně dobře i jinak :)

ano musis. a tych 20 euro za nero linux nelutujem. postupom casu clovek na pokaznenych dvd (hlavne DL) usetri ovela viac. proste vsetky tie linuxove napalovacie klikatka su stavane nad par rovnakymi sw, s ktorymi nemam dobru skusenost.

Rincewind

• Stálý člen
  • **
  • Na fórum jsem nezanevřel, jenom nestíhám....
« Odpověď #26 kdy: 15 Května 2008, 14:36:51 »
GnomeBaker,ale len v GG.V HH som nevypálil nič /Gnomebaker,Brasero,K3b/a preto som bol nútený vrátiť sa na GG. :'(

Mám to chápat tak, že pokud potřebuju vypalování, mám s přechodem na HH ještě počkat???

Takhle bych to neviděl - že to nefunguje gefovi neznamená, že to nepojede tobě, HH určitě vypalovat umí (většinou :) ).

I když, kdyby Canonical vypustil distribuci neschopnou vypalovat, jistě by získal podporu MPAA, RIAA, BSA a kdovíjakých ještě ďábelských organizací a kdo ví, možná by cd s ubuntu (vypálené ve windows) přidávali třeba k lístkům do kina

Ad GnomeBaker - ten mi moc nevyhovoval (měl jiný náhled na logiku ovládání než já :) ), radši jsem místo něj používal k3b...

PELKO

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #27 kdy: 15 Května 2008, 15:49:20 »
Fuha, tusim som jediny co pouziva GnomeBaker.
Niesi sám... Tiež ho používam a no problemo :)

gefo

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #28 kdy: 15 Května 2008, 16:09:18 »
To vypaľovanie v HH asi nefuguje iba mne.Jednoducho mám smolu...
Linux Mint 17 Cinamon 64-bit; CPU Intel Core i5; RAM 4GB DDR3, VGA geforce GTS 450; MB ASUS P7H55-M

compaq

• Závislák
  • Díky všem za rady a tipy.
« Odpověď #29 kdy: 15 Května 2008, 16:13:02 »
To vypaľovanie v HH asi nefuguje iba mne.Jednoducho mám smolu...

Není to pravda, mnoha lidem mnoho věcí nefunguje, ale buď na to nepřijdou, nebo se k tomu nepřiznají... :-)
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

nettezzaumana

• Host
« Odpověď #30 kdy: 15 Května 2008, 16:21:38 »
s vypalovacim GUI mam v mnoha pripadech docela desive zkusenosti, proto jsem se naucil par jednoduchych prepinacu pro wodim a mkisofs a vypaluju z commandlajny ..

Firzen

• Stálý člen
  • **
    • Beroot
« Odpověď #31 kdy: 15 Května 2008, 17:05:09 »
Citace
s vypalovacim GUI mam v mnoha pripadech docela desive zkusenosti, proto jsem se naucil par jednoduchych prepinacu pro wodim a mkisofs a vypaluju z commandlajny ..
Já mám zase děsivé zkušenosti s mechanikou LITE-ON(typ už nevím, a nechci vědět..) - vypalovala asi rok a pak prostě už ne, byla i v opravě ale porucha se vrátila :'( nj, prostě Asus forewer ;)
AMD Phenom II X6 1100T@3,3GHz, Gigabyte GeForce GT 430 1GiB, 8GiB RAM, 1TiB SATA3 HDD, Nokia N900
Citace
Prosintě ty jsi takový zkušený vývojář - co mám dělat, když nevím, jako něco udělat? :D

menganito

• Závislák
« Odpověď #32 kdy: 15 Května 2008, 19:51:01 »
Citace
Já mám zase děsivé zkušenosti s mechanikou LITE-ON(typ už nevím, a nechci vědět..) - vypalovala asi rok a pak prostě už ne, byla i v opravě ale porucha se vrátila :'( nj, prostě Asus forewer ;)

Podobne idú aj mechaniky TEAC, je osobne nedám dopustiť n LG (už asi 3 roky páli) a Sony (5 rokov číta)...

A som tu jediný kto používa Graveman?

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.