Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: themes do ubuntu - compiz  (Přečteno 4415 krát)

birddy

• Návštěvník
  • bacha ... začátečník!!!
themes do ubuntu - compiz
« kdy: 17 Května 2008, 21:04:51 »
Zdravím,

tak jsem zjistil, že je možné měnit témata, což mne potěšilo. Se svou bídnou znalostí angličtiny jsem cosi, co vypadalo jako themes stáhnul, když jsem zjistil, že to nejede, doinstaloval jsem ještě emerald, teď už alespoň něčím přečtu ta themes, co sem stáhl, ale že by se to nějak projevilo na desktopu? Ani moc ne, pořád vše vypadá stejně a já koukám, zkouším atd. a pořád nic. Pokud víte, jak na to, prosím, poraďte mi. Předem moc moc díky. ;) Život mi to asi nezachrání, ale rozhodně zpříjemní :)

ubuntu luky

• Host
Re: themes do ubuntu - compiz
« Odpověď #1 kdy: 17 Května 2008, 21:37:20 »
o emeraldu nic nevim ale ja pouzival tento postup

na adrese http://art.gnome.org/ kliknes v pravo na "application", nastahujes si nejaky temata, ty pak nainstalujes tak ze kliknes pravym na plochu a das zmenit pozadi plochy, vyberes zalozku Motiv, kliknes na tlacitko nainstalovat a najdes ty soubory co si stahnul. nektery soubory jsou jenom ovladaci prvky a ty si pak vybiras ze kliknes na tlaicko upravit motiv tim se ti vytvori "vlastni motiv" a tam pak mixujes. taky muzes z gnome art stahnout windows border coz jsou ty okraje a opet muzes vse mixovat

birddy

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 17 Května 2008, 21:49:37 »
Oki, díky :) tohle sem přesně chtěl :) v english sem našel nějaký ten emerald, ale byl jsem z něj víc hloupý než chytrý ... pokud by ale snad někdo s ním měl zkušenost, budu vděčný, ta themes totiž nevypadalo vůbec špatně ;)

Teyras

• Aktivní člen
  • *
  • $life = "fight";
« Odpověď #3 kdy: 17 Května 2008, 22:10:18 »
Emerald fachá jen se zapnutým Compizem/Berylem
AMD Athlon X2 4400+, 2GB DDR2, Asus GeForce EN8600GT 512MB DDR3, Seagate Barracuda 7200.10 160GB SATAII, Seagate Barracuda 7200.10 120GB IDE
Arch Linux, KDEmod 4.2

birddy

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 17 Května 2008, 22:21:03 »
sem myslel, že compiz mam zapnutý, když mám v provozu ty vychytávky, jako je např. krychle, déšť apod. emerald normálně spustím, načtu theme, ale to je vše ... nějaká další volba (nastavit nebo tak něco) neexistuje ... no a nebo ji prostě nevidim :P

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.