Po týdnech, skoro se dá říci měsících

odmlky / hory,dovolená,práce ,apod . / jsem se konečně dostal tedy dopátral-odhalil PROČ jsem nebyl sto nesčetněkrát po sobě nainstalovat 8.04 ...Už už jsem chtěl své PC předat do odborných rukou / zítra /,ale má zatvrzelost myslím nakonec slavila úspěch .Takže se podělím se všemi co zažili či zažívají něco obdobného : Odzkoušel jsem vše co jsem považoval za logický postup = několikrát jsem vypaloval CD,stahoval iso z rozličných serverů,zkoušel jiná distra včetně "konkurenčních" suse,pc linux,fedora...vyměňoval DVD,HDD

a dnes jsem jako poslední možnost vytáhl 1 modul paměti / DDR 2 ,A DATA 1024 Mb / a prosím pěkně,instalace proběhla hladce ,hned a naprosto v pohodě!!!!!Přičemž test paměti jsem dělal opakovaně,systém se choval zcela normálně a detekoval 3 giga paměti a nehlásil žádnou chybici...Je pravdou,že mi bylo divné když po každé neuspěšné instalaci ,která se sekla na těch + / - 36 % byla pokaždé nějaká jiná hláška ,nicméně vycházelo to ze stejného základu = hlásilo to = errno 5.
Nakonec mohu konstatovat,že po všech těch peripetiích,hledáních která často přecházela v naštvanost

jsem zase do příště o něco moudřejší a chytřejší a díky průzkumu po všech čertech jsem objevil distro Ultimate Edition, které mi naprosto vyhovuje. Třeba jsem někomu ulehčil či zkrátil práci. M