aloha,
mam notebook HP pavilion dv6500 a nemozem na nom rozbehate wifi kartu. (Broadcom)
Viem, je tu milion navodov ako na to. skusal som hladat ale nenasiel som presne ten isty specifikcy problem ako mam ja, tak sa obraciam na Vas vsetkych

najprv som skusil naistalovat windovaske drivery( subor .inf) cez tool Systém → Správa → Windows Wireless Drivers. to uspesne prebehlo moja tabulka vypada takto nejako
http://wiki.ubuntu.cz/Wi-Fi/Ndiswrapper. Na to som si logicky myslel ze wifi karta je naistalovana, ale ked som si dal vypisat iwconfig, tak som dostal:
lo no wireless extensions.
etho no wireless extensions.
e
z coho mi vyplyva (neviem, iba si myslim) ze wifina neni nainstalvoana. tak som potom skusil manualne cez ndiswrapper a po instalacii my vypisalo ze driver JE UZ uspesne nainstalvoany.
skusal som aj system -> sprava - siet, , no vobec tam nemam nastavenie wifi siete, iba wired siete.
potom som skusal najst nejake nastavenia wifi siete, cez wired network connection (tie 2 pocitace v tray), pravym a edit wireless networks, Vyplnil som nazov siete ,avsak zlyhal som ked som isiel vyplnit polozku bsssid. Jednoducho ju nemozem editovat. nemozem do nej zapisat nijaku hodnotu.
napada niekoho kde by mohol byt problem?