Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Ubuntu 8.04 vymrznutí systému - flash video jako příčina  (Přečteno 1799 krát)

master-slave

• Návštěvník
Zdravím ,

s linuxem jsem naprosto na začátku, mám verzi ubuntu 8.04 a problém s naprostým zásekem... Jde o to že, když ve firefoxu 3 ( mám nainstalovaný adobe flash player 9 ) pustím nějaké video či hudební soubor ve tvaru .flv tak mi vymrzne celý systém. Vypadne zvuk; počítač nereaguje na spouštění procesů ani na vypínání. chvíli jde psát normálně na icq a pak uz vidim jen čistou plochu... jestli máte někdo nějakou radu, jak tento problém zalepit, byl bych moc rád

« Poslední změna: 30 Června 2008, 15:47:46 od Anna Taliánová »

fermata

• Aktivní člen
  • *
  • skill: write in C
Re: vymrznutí_flash video jako příčina_
« Odpověď #1 kdy: 27 Června 2008, 14:51:48 »
vo Firefoxe chodte na Upravit-Moznosti-Zasuvne moduly a napiste sem, aky flash mat nainstalovany
"A weak coder becomes a strong coder by reading code and writing code - every day, for fun."

Fujitsu Siemens V5505, Intel Core 2 Duo, 1 GB RAM, Intel X3100, Debian Sid/Squeeze LXDE + Ubuntu Intrepid Ibex

Firzen

• Stálý člen
  • **
    • Beroot
« Odpověď #2 kdy: 27 Června 2008, 14:56:17 »
Citace
vo Firefoxe chodte na Upravit-Moznosti-Zasuvne moduly a napiste sem, aky flash mat nainstalovany
Sice nevím jak to zprovoznit, ale musím vás upozornit, že cesta "Upravit-Moznosti-Zasuvne moduly" ve Firefoxu 3 neexistuje ::)  Do správce modulů(doplňků) se dostanete přes Nástroje>Správce doplňků>Zásuvné moduly  ;)
AMD Phenom II X6 1100T@3,3GHz, Gigabyte GeForce GT 430 1GiB, 8GiB RAM, 1TiB SATA3 HDD, Nokia N900
Citace
Prosintě ty jsi takový zkušený vývojář - co mám dělat, když nevím, jako něco udělat? :D

master-slave

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 27 Června 2008, 17:40:08 »
jak se tam dívám tak si nainstaloval Shockwave Flash 9.0 r124

Firzen

• Stálý člen
  • **
    • Beroot
« Odpověď #4 kdy: 27 Června 2008, 18:30:34 »
Hmm.. tak přesně ten mi výborně funguje, a FF nespadne dokonce ani při dlouhodobém bloumání na youtube. ::)
AMD Phenom II X6 1100T@3,3GHz, Gigabyte GeForce GT 430 1GiB, 8GiB RAM, 1TiB SATA3 HDD, Nokia N900
Citace
Prosintě ty jsi takový zkušený vývojář - co mám dělat, když nevím, jako něco udělat? :D

master-slave

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 27 Června 2008, 20:52:37 »
tak to jsem rad ze je to funkcni verze nicmene nemam paru proc mi to tak blbne :(

fermata

• Aktivní člen
  • *
  • skill: write in C
« Odpověď #6 kdy: 29 Června 2008, 15:55:22 »
Citace
Sice nevím jak to zprovoznit, ale musím vás upozornit, že cesta "Upravit-Moznosti-Zasuvne moduly" ve Firefoxu 3 neexistuje Kroutím očima  Do správce modulů(doplňků) se dostanete přes Nástroje>Správce doplňků>Zásuvné moduly
A neviete nahodou, preco je to v slovenskom a ceskom Firefoxe inac? Lebo ja mam 3.0 a k flashu sa dostanem takto :o
"A weak coder becomes a strong coder by reading code and writing code - every day, for fun."

Fujitsu Siemens V5505, Intel Core 2 Duo, 1 GB RAM, Intel X3100, Debian Sid/Squeeze LXDE + Ubuntu Intrepid Ibex

Firzen

• Stálý člen
  • **
    • Beroot
« Odpověď #7 kdy: 30 Června 2008, 09:32:07 »
Citace
Sice nevím jak to zprovoznit, ale musím vás upozornit, že cesta "Upravit-Moznosti-Zasuvne moduly" ve Firefoxu 3 neexistuje Kroutím očima  Do správce modulů(doplňků) se dostanete přes Nástroje>Správce doplňků>Zásuvné moduly
A neviete nahodou, preco je to v slovenskom a ceskom Firefoxe inac? Lebo ja mam 3.0 a k flashu sa dostanem takto :o
Možná je to speciální edice: Firefox4slovak  :D  (ps: blbej vtip)
Citace

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.