no tak to fakt diky hele neznamena ze kdyz se nevyznam moc do fotaku se nevyznam do pc.
No, z toho, že se nevyznáš ve foťácích to opravdu samo o sobě neplyne. Ale z tohoto threadu ano.
vseci sou tadfy chytri priznavam, ale ja sem to nevyvolal ! to vy tak sem nepiste kdyz to vubec neumite. a tady jste uz skoro popsali 1 stranku tim ze vseci souhlasite ze sem blb atd. za to ja nemuzu ze ste si o me takovej nazor udelali.
Nikdo tady z tebe nedělá blba, jen se ti všichni snaží nějak pomoci. Jen to už začíná skutečně vypadat, že někde děláš nějakou banální chybu, nebo že je disk poškozen (což nevypadá), nebo by mě osobně skutečně zajímalo pokud to nejsou ty dvě první věci co to teda je. Zkus s problémem jít na nějaké jiné forum (kde se řeší win) jak naformátovat disk - zajímala by mě reakce. Skutečně by to chtělo asi jednoho člověka, aby to u tebe zkusil (nezávisle na tvojich pokusech).
Nečetl jsem uplně celý theard, ale pokud náhodou nikde nepadlo (což nepředpokládám), zkusil jsi si stáhnout samotný cd gparted, live cd jako ubuntu, jen určené na úpravu disku?