Je to v Settings -> Game settings -> mod settings a hned první je LightGraphic a to si dáš na ON .
Však pokud máš dostatečně silnej počítač tak Frets jede bez problémů u bez toho modu. U mě to bez něj bylo taky hratelný, ale přece jenom dám přednost větší plynulosti před dobrou grafikou . Vyzkoušel sem ten tvůj song a je to dost těžké už i na Easy hlavně těch několik vždy po sobě můj první pokus 83 %.
Citace: Premet 11 Července 2008, 14:53:06Však pokud máš dostatečně silnej počítač tak Frets jede bez problémů u bez toho modu. U mě to bez něj bylo taky hratelný, ale přece jenom dám přednost větší plynulosti před dobrou grafikou . Vyzkoušel sem ten tvůj song a je to dost těžké už i na Easy hlavně těch několik vždy po sobě můj první pokus 83 %.No je to těžký, ale myslím, že jsi se sleptl s číslovkou . Chtěl jsi asi napsat 33%, že? Neříkej, že ne. A pokud ne, tak já jsem se spletl s 61%, mělo tam být 91%.
In Flames - My Sweet Shadow - Supaeasy - 71 635Tak co, hrál jste to někdo? Ukažte se a nevažte se .
Tak sem si to nainstaloval, ale vždycky když stisknu klávesu tak to udělá zvuk kytary a pak už ne... pak už de slyšet jen doprovodná hudba :-/.
dělají mi to všechny.. teda aspoň ty co tam jsou defaultně :-/.. jiný sem nezkoušel.EDIT: takže to mám chápat tak, že když se netrefím tak kytara hned přestane hrát a musím dát restart? To by bylo divný, že bych se po druhém stisknutí vždycky netrefil.
a sakra.. já mačkal jen F klávesy :->
Ještě bych tedy pro Roboticse doplnil, že pokud je prázdné kolečko, tak je potřeba brnknout, ale pokud je plné kolečko, tak stačí doklep, tj. pokud jsi předchozí tón zahrál správně, tak stačí jen přesně nad kolečkem klepnout klávesou F.
Ses zbláznil honorguard 22 325
In Flames - My Sweet Shadow - Supaeasy - 71 635All That Remains - This Calling - Amazing - 38 473Avenged Sevenfold - Blinded in Chains - Supaeasy - 89 926In Flames - Trigger - Amazing - 116 204 //překonal jsem r3dNECK, který tam byl jako borec My chemical Romance - Welcome to Black Parade - Easy - 107 918Tak co, hrál jste to někdo? Ukažte se a nevažte se .