Ak chces aby sa ti tam motalo moje meno (tam sa volam miso ) staci povedat uploadnem moju pesnicku a budes tam mat aj moje rekordy
heh :D keby si videl rekordy inych pesnicek ak chcete uploadnem vam moju najhravanejsiu pesnicku a kto ma prekona tak zem kefu !
Hh jasne idem to uploadnut a zahraj si to uvidis ci to zvladnes //EDIT : tu mate tu pesnicku a dajte vedet ako sa vam paci a zarucujem je tazsia ako JerryC http://www.upnito.sk/download.php?dwToken=6ed7bf9a242d96f4a6f07daaae1224ca
Ale no prestante stym banom sak to neni konec co som tu pesnicku hral vete kolko krat som sa pomilil kym som to nahral? v jednej pesnicke ako ? vela krat ... ale ja sa prekonam znova a verim ze stej pesnicky dam maximum co sa bude len dat
To budou mít všichni velkou radost
národnost tam nehraje roli spíš šikovnost
Heh dajte pokoj z banmy neporusil som hadam ziadne pravidla ... 4@luisah : Heh a ako sa ti pacilo moje High score vtej mojej presnicke?
Nepácilo Ale koukal jsem, že se to dá zahrát ještě mnohem líp. Kdaž tam byli myslím 4 hvězdičky.
4@ luisah : aky si mal predtym avatar?
4@ luisah : Cital som si predchadzajúce stranky tejto temy a videl som ze si odporucal Metallica - Enter sandman ja mam tu pesnicku len *medium* a *amazing* ... ty si to hral na akej urovni? lebo je to dost tazke