Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: necitelne videoDVD  (Přečteno 1671 krát)

dzon

• Návštěvník
necitelne videoDVD
« kdy: 16 Června 2008, 07:00:58 »
dobry den,

nedavno jsem nainstaloval Kubuntu 8.04. Vypalena videoDVD ale nejsou citelne ve win :( Pouzivam dvdauthor a growisofs jako drive [na fedore5], ale vypalene medium je pod windows prazdne. Palim konkretne pomoci growisofs -dvd-compat -Z /dev/cdrom -dvd-video. Zkousel jsem i k3b, vysledek je stejny. Pustil jsem dvd+rw-mediainfo a jediny rozdil mezi timto DVD a funkcnim vypalenym stejnym zpusobem z Fedory je

[funkcni]

READ TRACK INFORMATION[#1]:
  Track State:           complete incremental

[nefunkcni]

READ TRACK INFORMATION[#1]:
  Track State:           complete

Vypis mount je totozny, pod Linuxem mezi temi DVD jinak zadny rozdil neni. Zkousel jsem u kamarada to precist v stolnim DVD prehravaci a jede to bez problemu. Vtipne je ze i DVD Shrink [ve win] toto DVD precte.

Mohl by mi prosim nekdo tuknout co je spatne?

diky

dzooky

• Aktivní člen
  • *
Re: necitelne videoDVD
« Odpověď #1 kdy: 16 Června 2008, 17:12:12 »
asi rovnaky problem ako moj

ja som skusil potom napalit DVD-Video na rw pomocou nero linux a to mi uz nacitalo

Robotics

• Aktivní člen
  • *
    • nicmocweb
« Odpověď #2 kdy: 17 Června 2008, 21:37:38 »
Mě prozměnu nechce načíst Ubuntu originál DVD Červený Trpaslík jak ted vychází za padesát korun.
Ubuntu na PC - Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz | (4MB/1333)MB GIGABYTE P35-DS4 P35 s775, DDR2 | DIMM DDR2 2GB, 800MHz, CL5, (Kit 2x1GB) | GK Point Of View GeForce 8800GTS | WD CAVIAR XL WD4000AAKS 400GB | DVD RW LG Black GSA-H55NR | ZD ZDROJ FX500-A (FORTRON) 500W ATX | Wireless Asus WL-1238G V2

heethen

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 07 Července 2008, 22:51:12 »
Mě prozměnu nechce načíst Ubuntu originál DVD Červený Trpaslík jak ted vychází za padesát korun.

Měl jsem identický problém, pomohl mi tento návod: http://www.debuntu.org/how-to-play-dvd-under-ubuntu-linux
Konkrétně tato část:
Citace
$ sudo /usr/share/doc/libdvdread3/install-css.sh
Čímž sem sice downgradoval libdvdcss2, ale to mi právě pomohlo. Doufám, že to pomůže i tobě a budeš si moct užívat tento skvost i na ubuntu :)

EDIT: Zapomněl jsem uvést, že jako přehrávač používám Kaffeine
« Poslední změna: 07 Července 2008, 22:53:02 od heethen »
Jsem čerstvý konvert z WinXP

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.