Tak jsem uvažoval, na
wiki je mimo jiné návrh na "Ubuntu camp" jako jakýsi linuxový letní tábor... Myšlenka mě celkem nadchla a protože jsem ve věku, ve kterém už ho můžu spíš zorganizovat než na něj jet a navíc jsem v prostředí, kde jsou zkušenosti s organizací táborů, tak bych rád udělal takový malý průzkum trhu (jednalo by se samozřejmě až o příští léto)
1)Byl by někdo ochotný zorganizovat a vést tu linuxovou část? (tzn. vymyslet program, sehnat nějaké relevantní lidi na přednášky atp.)
(to je asi nejdůležitější - měl by to být někdo, kdo má styky a taky o linuxu ví víc, než jak ho nainstalovat
)
2)Našlo by se dostatek účastníků? (cílový počet by měl být asi 20 až 50, bylo by to celorepublikové se srazem na/poblíž místa)
2b)Jaká by měla být cílová skupina? (osobně bych bral SŠ - tedy 15 až 19 let, ale pokud by byl v mladší kategorii velký zájem, dá se o tom uvažovat... Pro starší - můžou se zapojit do organizace, ještě starší mohou i přihlásit svoje děti
)
upozornění - toto téma je opravdu jen průzkum trhu!
edit: Ještě doplním program, jak si ho představuju: dopoledne většinou linux, odpoledne různé hry, večer další hry/táboráky/promítání filmů (jakože by se to střídalo)... Možná by se daly vytvořit i nějaké projekty (tvorba softwaru/...) které by účastníci v průběhu zpracovali, ale to bych nechal na odborném vedení.