Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Spotreba zarizeni pripojenych pres USB  (Přečteno 1654 krát)

afk_cz

• Aktivní člen
  • *
Spotreba zarizeni pripojenych pres USB
« kdy: 29 Července 2008, 10:58:47 »
krasny den vsem Ubuntakum a Ubuntackam. neznate lidicky nekdo zpusob, jakym jednoduse zjistit aktualni spotrebu zarizeni pripojenych do USB? mam USB hubik bez pridavneho napajeni a rad bych sledoval odbery pri pripojovani dalsich zarizeni. jen prosim nedavejte obecne info typu vic disku to neutahne apod. DIKY predem ;)
Ubuntu 8.04 - server, Ubuntu 8.10 a 9.04 desktop, Ubuntu 9.04 a 9.10 laptop :) vsude Ubuntu :))

afk_cz

• Aktivní člen
  • *
Re: Spotreba zarizeni pripojenych pres USB
« Odpověď #1 kdy: 29 Července 2008, 13:17:08 »
tak to je skoda :( ocekaval jsem neco jako ukazatel mA apod.
powertop je v repozitarich pro 8.04, ale neni to v podstate k nicemu. procentuelni zobrazeni ma celkove malou vypovidajici hodnotu, i kdyz je to lepsi, nez nic ;)

pokud by nekdo vedel o necem dalsim, dejte prosim vedet ;)
Ubuntu 8.04 - server, Ubuntu 8.10 a 9.04 desktop, Ubuntu 9.04 a 9.10 laptop :) vsude Ubuntu :))

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
« Odpověď #2 kdy: 29 Července 2008, 14:57:09 »
Powertop neukazuje v %, ale vo W na ntb pri chode na bateriu. Cize by malo stacit spustit ntb na bateriu, zmerat odbet cez powertop. Pripojit zariadenie zmerat cez powertop a rozdiel by mal byt priblizny odber zariadenia. Ale bude to asi dost nepresne.
Lenovo Ideapad Slim 5 Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

afk_cz

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 29 Července 2008, 15:56:52 »
mate pravdu, uz to vidim, po odpojeni od zdroje je videt skutecne aktualni spotreba ve W a pak si to clovek musi odpocitat podle % ...

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.