Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: ZVUK V ubuntu 8.04  (Přečteno 2117 krát)

durika

• Návštěvník
ZVUK V ubuntu 8.04
« kdy: 02 Srpna 2008, 17:19:14 »
mam maly problem, aj ked mam ovladace nainstalovane a vsetko mi ukazuje ze hardware je OK tak zvuk mi vobec nefunguje ako keby som mal mute skusal som uz vsetko mozne v com moze byt chyba mam NB ASUS F5N chipset NVIDIA..... a este jedna malickost... ked vypinam ubuntu tak mi pc zamrzne namiesto toho aby vypol....

3m9d

• Stálý člen
  • **
Re: ZVUK V ubuntu 8.04
« Odpověď #1 kdy: 02 Srpna 2008, 20:36:45 »
Zkuste Systém-> Volby -> Zvuk a tam si pohrát s nastavením ;)

A lepší je zakládat na každý problém extra téma. Taky se mrkněte tady po fóru - vyhledejte si třeba svůj notebook nebo nějaký jiný identifikační údaj - je pravděpodobné, že už tady někdo podobný problém řešil... A mrkněte na wiki: http://wiki.ubuntu.cz/Asus F5N

edit: zvuk je na wiki explicitně vyřešen, problém se zatuhnutím při restartu odkazuje an anglické fórum... Tak to zkuste vyřešit ;)
« Poslední změna: 02 Srpna 2008, 20:39:11 od 3m9d »
* Ve Windows jde všechno - do někdy, v Linuxu jde všechno od někdy. * Omlouvám se jestli vám proti vaší vůli vykám... Jsem tak zvyklý. * Kdo nemůže žít bez opravování překlepů, ať to dělá na wiki! :)

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
Re: ZVUK V ubuntu 8.04
« Odpověď #2 kdy: 02 Srpna 2008, 21:47:09 »
Pripadne si daj vyhladat pulseaudio. Mohol by to byt rovnaky problem co sa tu casto riesil.
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.