Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: The Sims 2  (Přečteno 2519 krát)

Bubu234

• Návštěvník
The Sims 2
« kdy: 04 Srpna 2008, 12:27:10 »
Dnes ma napadlo, ze si zahram Simsov a tak som hladala pod cim to rozbehat. Nasla som nejaku Cedegu a klasicky Wine. Pri Cedege som nezvladla ani zaklad nainstalovat, lebo mi to pisalo nejake hlody typu>>>
Citace
Unable to locate required file is corrupted.
D:\AutoRunGUI.DLL
Potom som to nainstalovala cez wine. Bez problemov prebehla instalacia a islo sa na spustenie hry. Obrazovka nabehla klasicky cierna a cakala som kedy mi tam zacnu behat uvodne animacky. Minuta, dve...stale nic. Potom som to minimalizovala a obrazovku som mala v obrovsom rozliseni. V Docku som zazrela nejaky error, ale nevedela som to precitat a maximalizovat mi nesiel. Co s tym moze byt? Skusala som to pustit cez konzolu. V konzole chybu nenapisalo. Vdaka za pripadne rady
« Poslední změna: 04 Srpna 2008, 12:29:25 od Bubu234 »
Na tomto svete mam rada len jedneho cloveka a to moju polovicku. Nikoho ineho, len jeho...ani seba. PS: v Linuxe som len zaciatocnik.
Fakt fasa HRA

pavolzetor

• Host
Re: The Sims 2
« Odpověď #1 kdy: 04 Srpna 2008, 16:02:24 »

Bubu234

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 05 Srpna 2008, 12:45:24 »
Takze to istia widle. Aj tak musim mat dualboot... :-\
Na tomto svete mam rada len jedneho cloveka a to moju polovicku. Nikoho ineho, len jeho...ani seba. PS: v Linuxe som len zaciatocnik.
Fakt fasa HRA

pavolzetor

• Host
« Odpověď #3 kdy: 06 Srpna 2008, 20:59:16 »
zatial asi ano ale ked ti mam povedat pravdu The Sims 2 ta podla mna za chvilku omrzia (je to ako dokola pocuvat pesnicku)

Janulka

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 31 Října 2008, 19:41:43 »
Dnes ma napadlo, ze si zahram Simsov a tak som hladala pod cim to rozbehat. Nasla som nejaku Cedegu a klasicky Wine. Pri Cedege som nezvladla ani zaklad nainstalovat, lebo mi to pisalo nejake hlody typu>>>
Citace
Unable to locate required file is corrupted.
D:\AutoRunGUI.DLL
Potom som to nainstalovala cez wine. Bez problemov prebehla instalacia a islo sa na spustenie hry. Obrazovka nabehla klasicky cierna a cakala som kedy mi tam zacnu behat uvodne animacky. Minuta, dve...stale nic. Potom som to minimalizovala a obrazovku som mala v obrovsom rozliseni. V Docku som zazrela nejaky error, ale nevedela som to precitat a maximalizovat mi nesiel. Co s tym moze byt? Skusala som to pustit cez konzolu. V konzole chybu nenapisalo. Vdaka za pripadne rady

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.