Jake bylo a jake je ted poradi oddilu? Oddil v grubu bude pravdepodobne neaktualni, musite upravit /boot/grub/menu.lst aby reflektoval soucasny stav.
Ano, toto bol problem, vygooglil som to kdesi na internete, niekto mal taky isty problem.(
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=244788 posledny prispevok)Proste som teda skusil opravit Grub cez terminal, pozeral som ktory oddiel to je, potom restartoval Pc a v Grube samotnom (vosiel som tam cez ,,e,,) som zistil ze ukazuje iny oddiel. Tak som to editoval na ten ,ktory som si pametal z terminalu. A to sa len zacal problem

zacalo mi to vypisovat hlasky (skoda,ze si tie vyrazy nepametam,bolo vela hodin

) proste cosi nesedelo s cimsi, musel som to potvrdit a to aspon tisic krat.Znova google a prisiel som na to, ze asi bude lepsie to sformatovat nez to opravovat takto, tak som stiahol Herona a nainstaloval ho, aj kvoli tej jeho dlhodobej podpore, aatd.
Ubuntu som nemal nejak moc prepchate a vysperkovane, preto som moc neotalal s reinstalom.
:Pale aspon som prisiel na to,ze este neviem o Pc nic, a to som si myslel,ze im trosku rozumiem.